kramplar nasıl geçer

berenay01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
211
0
26
İstanbul
2-3 gündür sabah işe gelmek için kalkıcam vakit inanılmaz kramp ağrılarım oluyor
benım gibi bu ağrıları ceken varmı varsa ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz nolur yardım edin
ölecem bu ağrılardan ağlıyorum resmen işkence çekiyorum

canım bugün hemşire bana kalsiyum ihtiyacını iyi karşıla yoksa ilerde kramp yaşarsın demişti... ben daha başlardayım sana yardımcı olamıcam ama kalsiyumun etkisi var mı bilmiyorum..

elimden geleni yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum kalsiyum açısından peynir ve yoğurt tüketyorum hergün
ama bu kramplar beni mahvediyor magnezyum için ne yapabiliim onu bilmiyorum

haftaya çarşamba randevum devlet hastanesine gidiyorum kontrolllerime ne kadar ilgileneceklerini bilirsiniz

bikaç soru sorayım istedim doğru düzgün yanıt bile vermiyor

çok normal cnm hatta senin baya geç başlamış bile diyebilirim. ben yaklaşık 2 aydır yaşıyorum.ben de devlet hastanesine giderken söylemiştim. her gece kramplarla uyanıyorum hatta ertesi gün yürümekte bile zorlanıyorum diye bunun ilacı bol süt ve yoğurt demişti ilaç falan vermemişti doktor.
sonra özeldeki doktorum osteocare diye bir ilaç verdi.2 hafta falan oldu. sanki daha iyiyim yine de giriyor gerçi geceleri ama azaldı gibi.

çok şükür 1-2 gündür kramplarımda azalma var ama bu seferde şişkinlikler beni zorluyor
hergün bişi çıkıo bakalım doğuma kadar daha ne yasayacağım
annecim hakkını helal et değerini daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…