neden çıkmamış kredi?kızlar merhaba
kredi çekmek istiyorum fakat arkadaşın bankasında çıkmadı başka bir bankaya yönlendirdi oradaki müşteri temsilcisi hesap açtırsın müşteri numarası olsun ben özel yetki ile kullandırmaya çalışacağım demiş. böyle bir şey mümkünmüdür yada ne demek istemiş. eğer mümkün değilse boşuna hesap açtırmayayım diyorum
ama maaş falan da alıyormuş oradan. ne bilim referansı da var sanki.Puanı çok düşük
Bence ondan
Eksper dusuk deger verebilir banka eksperin verdigi degerin yuzde yetmis besini oraninda kredi verir alacak kisinin elinde az parasi varsa vazgecerya konu krediden açılmışken geçen hafta bir ev baktık çok beğendik. ev sahibi "biri var anlaştık krediye başvurdu eğer çıkmazsa size vereceğim" dedi.
Bugün belli olacakmış.
Ben de "çıkmasa" diyorum. Başka hangi nedenden dolayı çıkmaz ki kredi?
ama maaş falan da alıyormuş oradan. ne bilim referansı da var sanki.
Anladım. Ben de banka gibi kapitalist bir düzen olsam ben de ödemeleri düzenli olmayan birine neden para vereyim ki.Puanın düşük olması demek, ödemelerini zamanında yapmıyor demek.
Zaten gecikmede ödeme de varmış anladığım kadarıyla.
Düzensiz ödemelerden bu kadar düşüyor mu tam bilemedim ama benim aklıma daha önce takiple ilgili bir sıkıntılarının olabileceği geldi..
Çünkü düzensiz ödemeden puan düşse bile düzenli ödeme yapmaya başladıktan sonra yavaş yavaş puan artar.
Bu puan gerçekten çok düşüm.
Bildiğim kadarıyla kredi çekebilmek için en az 1200 puan falan istiyorlar..
Ama banka müdürünün özel yetkisiyle puana bakmadan yetki dahilinde kredi verebiliyorlar..
ayy bakalım hala arayan olmadı. "çıktı çıkmadı" diye arayacaktı adam.Eksper dusuk deger verebilir banka eksperin verdigi degerin yuzde yetmis besini oraninda kredi verir alacak kisinin elinde az parasi varsa vazgecer
Alacak kisinin maasi krediyi odeyecek kadar degil ise cikmaz
Hali hazirda mevcut kredisi var ise kredi limitine takilir istedigi tutarda cikmaz kredi
Kredi ve kredi taksitlerini duzensiz oduyorsa cikmaz kredi
Su an bir işi yoksa cikmaz kredi
Aklima ilk gelenler bunlar
Hayirli olsun simdidenayy bakalım hala arayan olmadı. "çıktı çıkmadı" diye arayacaktı adam.
Nasipse olur artık.
Biz de biraz birikimimizi kredi ile tamamlayacağız bakalım olursa şu iş.
yok ben bütün borçlarımı bir kerede kapattım şu an sıfır borcum var...Sebebi şu konunuzdaki durum olabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nolurrr-bakin-konuma-cok-onemli.652349/
yok ben bütün borçlarımı bir kerede kapattım şu an sıfır borcum var...
Bu detayları bilmiyorum tabi. Ama bir bakayım bakalım neler varmış kurtarabileceğim.Hayirli olsun simdiden
Bazi puf noktalari daha var
Dosya masrafini ben pazarlikla 2binden 500tl cektim
Ev kredilerinde hayat sigortasi zorunlu degil 3000tl ye varan sigorta masrafi cikardilar cok bastirdim son ana kadar blöf yaptim kullanmam dedim ve yaptirmadim hayat sigortasi
Bir kanun vardi netten aldimda simdi aklimda degil ona istinaden zorunlu olmadigini belirtir dilekce vermistim ayrica mail atmistim bankacima
Sizde bastirin yaptirmayin
Esasinda guzel allah korusun bir sey olsa banka sorumlulugunda fakat paran olmayinca sikısik oluyorsun
Bunu yaptirmayinca bankaci dosya masrafini aldi500 neyden nasil kazanacagiz dedi gecen buraya bir konu acilmisti esasinda evraklari toplayip bir basvurayim diyorum
Ne demek rica ederim her ne kadar senin gibi yemek pasta borek bilmesemde cok sey ogretiyor burasi sen sagol hala o borek tarifi can kurtarici benim icin :-DBu detayları bilmiyorum tabi. Ama bir bakayım bakalım neler varmış kurtarabileceğim.
Teşekkür ederim ciddi yardımcı oldu şu yazdıkların.
aaa hatırlayamadım ama yemek topiklerinden sonra benim yaptığım böreklere börek demiyorum artık. kadınlar bir çorba yapıyor maşallah 3 yemek bedelinde. çorba yarışması var da geçen bir göz atayım dedim.Ne demek rica ederim her ne kadar senin gibi yemek pasta borek bilmesemde cok sey ogretiyor burasi sen sagol hala o borek tarifi can kurtarici benim icin :-D
Ben cok iyi hatirliyorum :-Daaa hatırlayamadım ama yemek topiklerinden sonra benim yaptığım böreklere börek demiyorum artık. kadınlar bir çorba yapıyor maşallah 3 yemek bedelinde. çorba yarışması var da geçen bir göz atayım dedim.
ev sahibi teli açmıyormuş. yani satmak isteyen adam kendi arar. hevesim kırıldı ya.Ben cok iyi hatirliyorum :-D
Ramazanda cok isime yaradi sodali borek tarifin her yaptigimda aniyorum seni:-D
Krediyle ilgili baska sorun olursa seve seve yardim ederiw
findeks e giriyorum borç 0 kredi limiti 1100 diyor. ama güncel halini kredi kartı kullanamadığım için göremiyorum. altı üstü 3000 tl kullanacağım yahu trilyon istemiyorum ki.. doğumdan önce ufak tefek borçlarımı kapatıp doğum izni süresince rahat etmek amacım.
ya konu krediden açılmışken geçen hafta bir ev baktık çok beğendik. ev sahibi "biri var anlaştık krediye başvurdu eğer çıkmazsa size vereceğim" dedi.
Bugün belli olacakmış.
Ben de "çıkmasa" diyorum. Başka hangi nedenden dolayı çıkmaz ki kredi?
Zor değil de bence şartların tutma olayı..tatlim cok ilginc maas aldigin bankada hazir kredin olmasi lazimm.
kkb puanin dusuktur ama dusuk.olsada maasinin bagli oldugun banka helede 3 bini veremiyorsa yazikk
hesap actiran kiside buyuk bi ibtimalle hesabina para girisi yapip çekecektir belgesiylede kredi konusunda yarimci olabilecektir.
ev kredisi almak oldukca zor arkadas zaten aciklamis
ama herseyden once kısmet de herseyin hayirlisi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?