kredi acil cevap

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba

kredi çekmek istiyorum fakat arkadaşın bankasında çıkmadı başka bir bankaya yönlendirdi oradaki müşteri temsilcisi hesap açtırsın müşteri numarası olsun ben özel yetki ile kullandırmaya çalışacağım demiş. böyle bir şey mümkünmüdür yada ne demek istemiş. eğer mümkün değilse boşuna hesap açtırmayayım diyorum

tam bilemedim ama banka müşterisi zaten deyip bişeyler yapabilir.
ben maaş aldığım bankaya krediye başvurdum 10 dk çıktı kredi. birkaç saat içinde hesabıma geçti..

bilemedim ama banka müşterisi zaten deyip bişeyler yapabilir.
ben maaş aldığım bankaya krediye başvurdum 10 dk çıktı kredi. birkaç saat
tam bilemedim ama banka müşterisi zaten deyip bişeyler yapabilir.
ben maaş aldığım bankaya krediye başvurdum 10 dk çıktı kredi. birkaç saat içinde hesabıma geçti..

maaş şubem ilginç bir şekilde çıkarmıyor.. borcum yok harcım yok biryere. 33 günlük gecikme gözüküyor diyorlar tamam kardeşim söykle nerden gözüküyor yok biz bilmiyoruz . beni sinir hastası ettiler en son BDDK ya şikayet ettim bakalım.

iş bankası mı reklam yapmak istemem ama :) arkadaşıma da senin avans hesabından para kullanılmış diye vermemişti. eşime de 3 gün geç ödeme yapmışsın kredi notun eksi demişti..

iş bankası mı reklam yapmak istemem ama :) arkadaşıma da senin avans hesabından para kullanılmış diye vermemişti. eşime de 3 gün geç ödeme yapmışsın kredi notun eksi demişti..
:) hayır Akbank ve yıllardır o banka ile çalışıyorum ben daha önceki işyerimdede maaş oraya yatıyordu.

Genelde şube müdürleri insiyatif kullanabiliyorlar. Hatta bazı rakamlar genel müdürlük onayına gerek kalmadan şube onayıyla bile verilebiliyor.

Findeksten rapor alırsanız gecikmeniz nerede görebilirsiniz..
Özel yetkiyle de kredi kullanmak mümkün.
Bazı banka müdürlerinin belli bir limite kadar böyle yetkileri var.

findeks e giriyorum borç 0 kredi limiti 1100 diyor. ama güncel halini kredi kartı kullanamadığım için göremiyorum. altı üstü 3000 tl kullanacağım yahu trilyon istemiyorum ki.. doğumdan önce ufak tefek borçlarımı kapatıp doğum izni süresince rahat etmek amacım.

kredili mevduat hesabınız var mı .O gecikme yapmış olabilir hemen kapayın öyle başvurun

Kredi kartı kullanıyormusunuz bankanın ilk bakacağım şey kredi kartı kullanıp kullanmadigin ve kredi kartının ödemelerini düzenli yapıp yapmadığındir ben bankacıyim ama suan calışmiyorum bebeğim var o yüzden ayrıca şube müdürünu tanıyorsaniz o isterse ayarlayabiliyor krediyi tabi düzenli maaş şartıyla

570 gözüküyor ama güncel değil.

sürekli güncelleniyor diye biliyorum ben.
Eğer puanınız bu kadar düşükse mutlaka ödenmeyen bir borç ya da takiple ilgili bir sıkıntınız olmuştur.
Raporda gecikmede borcunuz görünüyordur mutlaka ona bakın..

benim kredili hesaplarım - 3600 de iken, kredi kartım 7200 tl borçlu iken nasıl 30.000 kredi verdiler bana ya :)
size 3000 tl vermemeleri çok saçma gerçekten.
saçma sapan iş yapıyorlar.

çok enteresan ama vermemeleri ne kadar maaş alıyorsunuz
ben çok rahat çektim eşimi kefil gösterdim devlet bankasından bir günde onaylandı ertesi gün elimde oldu.faiz oranı süper düşüktü

O nasıl banka ya maaş almadığımız banka bile gelip yalvarıyor kredi çekin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…