bilemedim ama banka müşterisi zaten deyip bişeyler yapabilir.
ben maaş aldığım bankaya krediye başvurdum 10 dk çıktı kredi. birkaç saat
tam bilemedim ama banka müşterisi zaten deyip bişeyler yapabilir.
ben maaş aldığım bankaya krediye başvurdum 10 dk çıktı kredi. birkaç saat içinde hesabıma geçti..
:) hayır Akbank ve yıllardır o banka ile çalışıyorum ben daha önceki işyerimdede maaş oraya yatıyordu.iş bankası mı reklam yapmak istemem ama :) arkadaşıma da senin avans hesabından para kullanılmış diye vermemişti. eşime de 3 gün geç ödeme yapmışsın kredi notun eksi demişti..
100bine kadar şube muduru onayindadirGenelde şube müdürleri insiyatif kullanabiliyorlar. Hatta bazı rakamlar genel müdürlük onayına gerek kalmadan şube onayıyla bile verilebiliyor.
kredili mevduat hesabınız var mı .O gecikme yapmış olabilir hemen kapayın öyle başvurunmaaş şubem ilginç bir şekilde çıkarmıyor.. borcum yok harcım yok biryere. 33 günlük gecikme gözüküyor diyorlar tamam kardeşim söykle nerden gözüküyor yok biz bilmiyoruz . beni sinir hastası ettiler en son BDDK ya şikayet ettim bakalım.
Puanınız kaç aldığınız raporda
kredili mevduat hesabınız var mı .O gecikme yapmış olabilir hemen kapayın öyle başvurun
Kredi kartı kullanıyormusunuz bankanın ilk bakacağım şey kredi kartı kullanıp kullanmadigin ve kredi kartının ödemelerini düzenli yapıp yapmadığındir ben bankacıyim ama suan calışmiyorum bebeğim var o yüzden ayrıca şube müdürünu tanıyorsaniz o isterse ayarlayabiliyor krediyi tabi düzenli maaş şartıylakızlar merhaba
kredi çekmek istiyorum fakat arkadaşın bankasında çıkmadı başka bir bankaya yönlendirdi oradaki müşteri temsilcisi hesap açtırsın müşteri numarası olsun ben özel yetki ile kullandırmaya çalışacağım demiş. böyle bir şey mümkünmüdür yada ne demek istemiş. eğer mümkün değilse boşuna hesap açtırmayayım diyorum
570 gözüküyor ama güncel değil.
çok enteresan ama vermemeleri ne kadar maaş alıyorsunuzfindeks e giriyorum borç 0 kredi limiti 1100 diyor. ama güncel halini kredi kartı kullanamadığım için göremiyorum. altı üstü 3000 tl kullanacağım yahu trilyon istemiyorum ki.. doğumdan önce ufak tefek borçlarımı kapatıp doğum izni süresince rahat etmek amacım.
O nasıl banka ya maaş almadığımız banka bile gelip yalvarıyor kredi çekin diye.maaş şubem ilginç bir şekilde çıkarmıyor.. borcum yok harcım yok biryere. 33 günlük gecikme gözüküyor diyorlar tamam kardeşim söykle nerden gözüküyor yok biz bilmiyoruz . beni sinir hastası ettiler en son BDDK ya şikayet ettim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?