Kredi borcu bizi bitirdi :-(

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
5 yıllık evliyim. Evlenirken extra masrafımız hiç olmadı, kına ve sade bir nikah yaptık. Abartı eşya almadık. Eşimin ailesinden zerre yardım görmediğimiz gibi abisi dahi takacağı takının parasını eşimden aldı. Eşimin öğrenim kredisini öderim diye sözveren annesi eşim her ay parasını göndermesine rağ,pmen geciktirmiş ve evliliğimizin ikinci yılında oda bize kaldı. Sonra eşimin beni dinlemeyip araba sevdasına kapılıp 15000tl zararla arabayı satması. Evliliğimizin ilk yılında doğan oğlum ve plansız ikinci gebelik. Suan 2,5 ve 3,5 yaşındalar, Rabbim yokluklarını göstermesin. Bu senede büyük oğlumun geçirdiği cilt rahatsızlığı ve gezdiğimiz hastaneler sebebi ile dibe vuruşumuz :-( Elimizde 98 model bir araç var ve onuda satışa çıkarıyoruz. Doğudayız, benim icin iş imkanı yok gibi birsey. Eşime haykırmak istiyorum ama yapamıyorum, 4 katlı evleri var güya biri bizim, ama bi kaç ay kirasını aldık diye yediler başımızı, nişanlıyken o evin masrafı yüzünden borçla düğün yaptık. Kvdenin yaptıklarını hiç saymayacağım. Adı memur, adı veteriner hekim ama elimize kuruş kalmıyor. Doktor buyük oğlumun atopik olabileceğini söyledi ve kreş iyi gelebilir diyen var ama gönderemiyorum :-(

Çok mu kredi borcunuz. Sürekli mi kalacakısnız orada. Kreş yokmu ki devletin?

Şimdi kirayı annenden iste dedim, hic ses yok. Vermeyecegini biliyorum ama sadece 4 ay civarı istese bir umut verir diyorum. Ama yok. Ben çokmu şey istiyorum bilemiyorumki :-(

Bu devirde kimseden kimseye fayda yok.Neden illa eşinin ailesinden yardım umuyorsun ki.Arabanız varmış işte.Borcunuz varsa ,para yapacak malınız da varmış.Kimseye minnet etmeyin.Sizden daha kötü durumda olanları düşünün.

Çok mu kredi borcunuz. Sürekli mi kalacakısnız orada. Kreş yokmu ki devletin?
33 bin kredi borcumuz var, araba 17000 civarı yapıyor. Sattığımız taktirde rahat öderiz ama burada yani Iğdır'da arabasız yaşam çok zor. Evimizde merkeze uzak, marketler uzak. Bir yanım sat diyor bir yanım yazın tayin almaya yakın satalım diyor. Bir yanım ogluma üzülüyor. Araba olsa ben bırakıp alıcam ama satınca gönderme şansı kalmıyor. Devletin kresi yok hepsi özel. Yarım gün 350

Bu devirde kimseden kimseye fayda yok.Neden illa eşinkenlesinden yardım umuyorsun ki.Arabanız varmış işte.Borcunuz varsa ,para yapacak malınız da varmış.Kimseye minnet etmeyin.Sizden daha kötü durumda olanları düşünün.

Nisanlıyken oğlumun evi var diye havalara giriyordu. Ama oglunu sıfır para ile evlendirdiği gibi birde aldığımız kirayı aldı elimizden. Onlardan zerre beklentim yok aslında, ama zor durumda kalınca çok sinirleniyorum. Bunlara sebep onlar

Aslında oğlumun hastalığı cok yıprattı, kendi yağımızda kavruluyorduk, kreşte düşünmüyordum bu sene. 4 il gezdik hala çözüm yok, son çare kreş dedik, oda olmayacak gibi duruyor :-( Asıl üzüldüğüm konu oğlum

Nisanlıyken oğlumun evi var diye havalara giriyordu. Ama oglunu sıfır para ile evlendirdiği gibi birde aldığımız kirayı aldı elimizden. Onlardan zerre beklentim yok aslında, ama zor durumda kalınca çok sinirleniyorum. Bunlara sebep onlar
Beklentim yok diyorsun ama ,için içini yiyor yardım etmiyorlar,durumları iyi diye.Diğer oğullarına da aynılar mı?

33 bin kredi borcumuz var, araba 17000 civarı yapıyor. Sattığımız taktirde rahat öderiz ama burada yani Iğdır'da arabasız yaşam çok zor. Evimizde merkeze uzak, marketler uzak. Bir yanım sat diyor bir yanım yazın tayin almaya yakın satalım diyor. Bir yanım ogluma üzülüyor. Araba olsa ben bırakıp alıcam ama satınca gönderme şansı kalmıyor. Devletin kresi yok hepsi özel. Yarım gün 350

Daha varmış bitmesine. Bankalar ödeme güçlüğü çekenler için yeniden yapılandırma yapıyor ama ne şartlarda bilmiyorum. 4 tane evleri var ve o kiraya mı el koydular yazık ya. Bari borcunuz bitene kadar verselermiş. Oraları biliyorum arabasız olmuyor arkadaşımda görev yaptı Iğdır'da. Bizde köye arabasız gittik öyle zorlandık ki.

Dıger oğulları ve görümceme yardım var. Zaten evlerde kayınlarım oturuyor, görümcemde kiradan kendine düsen payı alıyor ki eve tek kuruş parası geçmemiş. Parasının geçmedıği beni çok ilgilendirmiyor ama eşimin fedakarlığına karşı yapılanlar üzüyor.

4 dairenin ikisinde iki kaynım birinde kayınvalidem oturuyor. Biride kirada güya eşime ait orası. Sadece adı var.

Daha varmış bitmesine. Bankalar ödeme güçlüğü çekenler için yeniden yapılandırma yapıyor ama ne şartlarda bilmiyorum. 4 tane evleri var ve o kiraya mı el koydular yazık ya. Bari borcunuz bitene kadar verselermiş. Oraları biliyorum arabasız olmuyor arkadaşımda görev yaptı Iğdır'da. Bizde köye arabasız gittik öyle zorlandık ki.

Yapılanmada faiz artıyor. Suan aylık kenara atmakta zorlaniyoruz o zaman daha zor olur, çünkü çocukların okul çagı yaklaşıyor

Size aitse ev, o binada oturmadığınız için mi tepkililer acaba.O yüzden mi kira parasını vermiyorlar.:KK64:

Size aitse ev, o binada oturmadığınız için mi tepkililer acaba.O yüzden mi kira parasını vermiyorlar.:KK64:

Eşim memur zaten istesekte oturamayız ki buyük kkonuşmayayım ama asla istemem orada oturmayı.

cocugunuzu saglik sorunu nedir.merak ettim.

bir cesıt deri hastalığı var sebebini henüz bulamayıp Adanaya sevk ettiler. Bizde şu durumda gidersek perisan oluruz, Adanayı hic bilmiyoruz. İstanbulda dahi çözüm bulamadılar

Kv ciddi anlamda ayrım yapıyor. Büyük kaynım ve görümcem bir yana, küçük kaynım ve eşim üvey evlat. Allah'tan kaynım evde oturuyorda kira derdi yok

Atopik dediniz dimi
Ona kreş iyi gelmez doktor sosyalleşmesi için demiştir ama bence göndermeyin daha küçük evdesiniz nasılsa
Benim çocuklar da atopik atopik ciltler için krem kullanıyoruz sürekli nemlendiriyoruz
Sizinkilerin yaş arası azmış biri hasta olsa diğeri de kapacak bence hiç gerek yok
Borç ödenir gider sağlık olsunda herşey bir imtihan Oyüzden eşinizle huzurunuzu bozmayın

Eşim memur zaten istesekte oturamayız ki buyük kkonuşmayayım ama asla istemem orada oturmayı.

bir cesıt deri hastalığı var sebebini henüz bulamayıp Adanaya sevk ettiler. Bizde şu durumda gidersek perisan oluruz, Adanayı hic bilmiyoruz. İstanbulda dahi çözüm bulamadılar
gecmis olsun.hastaligin adini yazarmisiniz

ordanburdanbirisi .!.:
Atopik dediniz dimi
Ona kreş iyi gelmez doktor sosyalleşmesi için demiştir ama bence göndermeyin daha küçük evdesiniz nasılsa
Benim çocuklar da atopik atopik ciltler için krem kullanıyoruz sürekli nemlendiriyoruz
Sizinkilerin yaş arası azmış biri hasta olsa diğeri de kapacak bence hiç gerek yok
Borç ödenir gider sağlık olsunda herşey bir imtihan Oyüzden eşinizle huzurunuzu bozmayın

Kesin atopikmi bilemiyoruz, yaklaşık 20 doktor gordü, proftan pratisyene kadar ama hicbiri tespit edemedi. Cocuk alerjisi uzmanıda bulamadı. Sadece atopiğe benziyor diyeönlrm aliyoruz.

[QUOTE="elalale, post: 44716639, member: 43976amgecmis olsun.hastaligin adini yazarmisiniz[/QUOTE]

Henüz tespit edilemedi. Adanaya sevk ettiler am fizibilite yapmadan gidemeyiz. Hiç bilmiyoruz oraları, hastanede durumlar ne sonuc ne zaman alinır bilemiyoruz.

Back
X