5 yıllık evliyim. Evlenirken extra masrafımız hiç olmadı, kına ve sade bir nikah yaptık. Abartı eşya almadık. Eşimin ailesinden zerre yardım görmediğimiz gibi abisi dahi takacağı takının parasını eşimden aldı. Eşimin öğrenim kredisini öderim diye sözveren annesi eşim her ay parasını göndermesine rağ,pmen geciktirmiş ve evliliğimizin ikinci yılında oda bize kaldı. Sonra eşimin beni dinlemeyip araba sevdasına kapılıp 15000tl zararla arabayı satması. Evliliğimizin ilk yılında doğan oğlum ve plansız ikinci gebelik. Suan 2,5 ve 3,5 yaşındalar, Rabbim yokluklarını göstermesin. Bu senede büyük oğlumun geçirdiği cilt rahatsızlığı ve gezdiğimiz hastaneler sebebi ile dibe vuruşumuz :-( Elimizde 98 model bir araç var ve onuda satışa çıkarıyoruz. Doğudayız, benim icin iş imkanı yok gibi birsey. Eşime haykırmak istiyorum ama yapamıyorum, 4 katlı evleri var güya biri bizim, ama bi kaç ay kirasını aldık diye yediler başımızı, nişanlıyken o evin masrafı yüzünden borçla düğün yaptık. Kvdenin yaptıklarını hiç saymayacağım. Adı memur, adı veteriner hekim ama elimize kuruş kalmıyor. Doktor buyük oğlumun atopik olabileceğini söyledi ve kreş iyi gelebilir diyen var ama gönderemiyorum :-(