• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi borcu olup evlenmek

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hanımlar aklımı karıstıran bır konu var yasım 30 olurda ılerde bır aday cıkarsa ve ben daha aday yokken ev kredısıne gırsem atıyorum 200 bın kadar borclansam karsıma cıkan kısı bu durumu nasıl karsılar .Borc her ay maasımın tamamını göturur bana harclık kalacagını sanmıyorum kalırsada 300 gıbı bu durum evlılıgıne engel olurmu. Ev almayı da cok ıstıyorum bırıktırmeylede alınmıyor ılerde ne olacagıda bellı degıl sımdıden bir yatırımım olsun ısterım.

bekleyin beraber alın. ben 200 bin ev borcu olan biri il evlenmek istemezdim heralde. üstelik evlilikten önce almış olacaksınız, tapu sizin adınıza olacak ama ev borcu evlilik süresi içinde ödenecek.
Evlenınce ıkımızın olacak nasıl olsa .Erkekler sorun edermı yoksa ıyı evıde var hazır mı der? Korkuyorum aslında sırf bu yuzden karsıma cıkanların reddetmesınden.

Evlenınce ıkımızın olacak nasıl olsa .Erkekler sorun edermı yoksa ıyı evıde var hazır mı der? Korkuyorumda aslında sırf bu yuzden karsıma cıkanların reddetmesınden.
Daha hayatında bile olmayan bir insan için evlenince nasıl olsa bizim olacak deme
bu kadar kimseden emin olma

hayatına biri girdiğinde bundan ona bahsetmek zorunda değilsin

E
bekleyin beraber alın. ben 200 bin ev borcu olan biri il evlenmek istemezdim heralde. üstelik evlilikten önce almış olacaksınız, tapu sizin adınıza olacak ama ev borcu evlilik süresi içinde ödenecek.
vlendıkten sonraya da kalmasını ıstemem cunku hazırda bıraz bırıkmıs varsa onuda baska seylere harcayıp car cur edebılir.

Evlenınce ıkımızın olacak nasıl olsa .Erkekler sorun edermı yoksa ıyı evıde var hazır mı der? Korkuyorum aslında sırf bu yuzden karsıma cıkanların reddetmesınden.

E

vlendıkten sonraya da kalmasını ıstemem cunku hazırda bıraz bırıkmıs varsa onuda baska seylere harcayıp car cur edebılir.

sen şimdi alsan tapu senin üzerine olacak. evlenince nasıl ikinizin oluyor?

valla bu devirde üniversiteden kalan 5-10 bin tl lik öğrenim kredisi bile sorun olurken 200 bin liralık kredi için, bilemiycem, hangi erkek olsa düşünür. bir de ola ki evlenmediğinizi düşünürsek, yıllarca bu krediyi ödeyecek ekonomik gücünüz var mı?

valla bu devirde üniversiteden kalan 5-10 bin tl lik öğrenim kredisi bile sorun olurken 200 bin liralık kredi için, bilemiycem, hangi erkek olsa düşünür. bir de ola ki evlenmediğinizi düşünürsek, yıllarca bu krediyi ödeyecek ekonomik gücünüz var mı?
öderım dıye dusunuyorum.

Evlenmeden bu borcu bılmesı lazım ama olursa tabı borc durumu.
Bilmesi lazım evet ama bence kendi adına bir ev aldığından bahsetme
ben senın yerınde olsam evi annemin üzerine falan yaparım
bu zamanda kimseye guven yok çünkü
sen ilk basta evim var dersen sırf bunun rahatlıgının üzerine konacak erkekler var
38 yasındayım iki evlilik yaptım
tecrübe yani

sen ilk basta evim var dersen sırf bunun rahatlıgının üzerine konacak erkekler var
tecrübe yani
Evlilik oncesi alinan eve konamaz esler. Bosanmada mal sahibinde kalir.

tecrübe yani
Bunuda dusundum fakat mıras malı olur o zaman da bu işler cok karısık ya almasan dert alsan dert.

Back
X