"İlerde hayatına biri girer de evlenirsen"... Daha ortada adam bile yok, belki evlenmeyeceksiniz bile. Daha ortada bile olmayan adamın hesabını yapmak bence gereksiz. Belki evleneceksin ama adam ev almak istemeyecek veya başka planları olacak, vs. Belki güvenilmez biri çıkacak, evlilik ilerlemeyecek, ne bileyim. Ev almak istiyorsanız şimdi alın. Kredi ödemesini de kendinize geçinmeye yetecek bir para kalacak şekilde ayarlayın.
Benim kardeşim de evlenmeden ev aldı, borcunu ödese de geçinecek parası var. Yani evlenince tüm parası ev ödemesine gitmiyor. Hal böyleyken kocayı rahatsız eden bir durum yok.
Ben de bekarım ve ev almayı düşünüyorum. Evlenir miyim evlenmez miyim bilmem, hayatımda biri yok. Yani ben belirsiz bir evlilik durumu için kendime ev almayı bekletmem.