Kredi cekmelimi

Aynen ole dusundum canim kredinin vadesini 7 yil yapip. Elimden geldigi kadar ceyrek alicam bebek icin
O zaman durunlar değişir. Bankacı size daha iyi bilgi verir ama bence dediğim gibi taksitleri yüksek tutup süreyi kısaltmayın. Süre biraz daha uzasın taksitleriniz daha düşük olsun. Tabi işin faiziydi ana ödemesiydi ne kadar olacağını bankayla konuşup en iyisine karar verirsiniz. Eşinizin ailesine herşeyi söylememeniz iyi olmuş. Evi de alıp tüm işlemlerini yaptıktan sınra onlara haber verin bence. Hatta gerekirse kredi miktarını ve taksitleri daha fazka söyleyip siz onlardan borç isteyin ki size borç vermekten kaçsınlar. Böylece bir de borç istemenin peşine düşmezler. İnşallah istediğiniz gibi bir ev bulur alırsınız. Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin.

Çocuk düşünüyorsanız krediyle birlikte ne kadar yapabilirsiniz ama her ay bir küçük altın veya belli bir miktar para kenara ayırırsanız hamike kalınca doğum, kontrol, hastane, eşya masrafları için çok sıkışmazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Konuştunuz sanırım bankayla. Hayırlı olsun.
Yok yoldayiz canim netten hesapladim bakalim bi

şuan konut kredileri 0.99 a düştü.şuan kredi çekip almak en mantıklısı. zaten 5 yıl gibi kısa vade düşünüyormuşsunuz.

Meraba kizlar. Esimle konustuk dun bu kredi konusunu. Aylik gelirimuz 5000-5300 arasi. Her ay 3100 krediye verip ev sahibi olsak dedik hem kirdan kurtuluruz hem ev sahibi oluruz. Kafama yatmadi degil ama ileriyi dusununce korkuyorum ya cocuk olcak daha ne biliyim ya gecinemesek diyorum. Ama bize aylik bi 2300 kalcak gecinede bilriz. Sizce ne yapmali. Her ay altin alip koseye atip beklemeli ki yoksa borca girip ev ki almali
Peşinatınız var mı kaç ay vadeli.2300 geçinmek için yeterli gelecek mi size.

borcsuz hoc bısey olmuyor, bır mıktar kenarı atın bırıkım yapın bır kac ay. Sonra kredıye gırısın kenardakı parayı unutun cocık dogunca onun masraflarına katkı olur cocuk odası falan gıbu toplu gıderlere harcarsınız. Gerıye kalanla da gecınılır bence bır an once gırın bu ıse Allah yardım eder

5 yada 7 yil vade arasi canim. Bakalim ins
vade süresinin az olması iyi.belki ödenen tutar fazla oluyor ama faiz az oluyor ve zaman çabuk geçiyor aslında.şimdiden hayırlısı olsun canım.çocuk konusunda sorun olmuş anladığım kadarıyla daha hamile değilsin.daha hamile kalıcan 9 ay beklicen vs bu süre 1 yılı geçer yani krediyi 5 yıllık çeksen çocuk doğana kadar 4 yıl kalmış olacak :) çok sıkıntı yapma arkadaşım.

borcsuz hoc bısey olmuyor, bır mıktar kenarı atın bırıkım yapın bır kac ay. Sonra kredıye gırısın kenardakı parayı unutun cocık dogunca onun masraflarına katkı olur cocuk odası falan gıbu toplu gıderlere harcarsınız. Gerıye kalanla da gecınılır bence bır an once gırın bu ıse Allah yardım eder
Insallah canim bankayla konustuk. 7byil vadeli ayda 2800 yani gircez bu ise ole gozukuyor

vade süresinin az olması iyi.belki ödenen tutar fazla oluyor ama faiz az oluyor ve zaman çabuk geçiyor aslında.şimdiden hayırlısı olsun canım.çocuk konusunda sorun olmuş anladığım kadarıyla daha hamile değilsin.daha hamile kalıcan 9 ay beklicen vs bu süre 1 yılı geçer yani krediyi 5 yıllık çeksen çocuk doğana kadar 4 yıl kalmış olacak :) çok sıkıntı yapma arkadaşım.
Evet canim 5 aya kadar gebelik dusunmuyorum. Kpss var cunku 9bayda gebelik 1.5 yil etti

Kizlar isim vardi ama kpss icin ciktim isten. Sinvadan sonra calismayo dusunuyorum. Oda kasim dan sonra olcak. Iste benim aklimi karistiran cocuk. Cocuk olsa calisamam da. Masraflarda artar

Çocuk olunca çalışamaz mısınız? Kpss ye gireceğinize göre memur olacaksınız, süt izni doğum izni bar

Birde su an cook guzel 4+1 evler suan bulundugunuz sehirde 160 bin falan. Bu evler 2 3 yil sonra baya pahallanir
Pesinatiniz var ise alin derim elinizde %20-25 arasi peşinat gerek.160 binin hepsini kredi olarak vermezler.Tapu parası. Da olmali tabi.5 yil değil de 10 yil yapin vadeyi elinizde para olursa vadeyi düşürürsunuz.

Hayir calismiyorum. 5 yil vadeli. 160 bin cekmeyi dusunuyoruz.
Cocuk olacak da dogacak da.. onun giderinin olacagi zamana kadar biter krediniz. Yerinde olsam kredi cekerdim. Devlet bankalari konut kredisi oranlarini indirmis bir arastirin bence.

Meraba kizlar. Esimle konustuk dun bu kredi konusunu. Aylik gelirimuz 5000-5300 arasi. Her ay 3100 krediye verip ev sahibi olsak dedik hem kirdan kurtuluruz hem ev sahibi oluruz. Kafama yatmadi degil ama ileriyi dusununce korkuyorum ya cocuk olcak daha ne biliyim ya gecinemesek diyorum. Ama bize aylik bi 2300 kalcak gecinede bilriz. Sizce ne yapmali. Her ay altin alip koseye atip beklemeli ki yoksa borca girip ev ki almali

Asil cocuk yokken o kredi odeniyo emin olun. Sizde calismiyor mussunuz ek bi masrafiniz olmaz. Hem emin olun cocuk bereketiyle geliyor. Kendimden biliyorm. Cocuk icin ciddi korkularinjz olmasin elbet sikistiginiz zaman olcaktir ama en azindan okul cagina gelmeden borcunuzda bitecektir. Cocuklar en cok okul caginda masrafli cunku. Sizde ev hanimi oldugunuz icin krestir bakicidir masrafinizda olmicak. Bence odeyebilirsiniz. En azindan hamile kaliyorm doguruyorm diyene kadar 1bucuk 2 yil geciyor zaten. Korkunuz olmasin odersiniz insallah. Suan bazi bankalar faizi de cok dusurdu. Avantajini kullanmak gerek

Canım bence evi al kiradan kurtul bizde 180 kredi çektik aylık 2500 ödüyoruz 300 de eşimin öğrenim kredisi var elektrik su faturalar falan derken onlarda bi 300 fln buluyor ama kendi evine ödediğin için koymuyor kirada oturmak zor bende çalışmıyorum şuan hamileyim çok şükür geçinip gidiyoruz herşeyi gene yapıyorsun İnan haftasınları gezmeye gideriz dışarıda da yemek yeriz hiçbişeyden de eksik kalmıyorsun yıllar çabuk geçiyor

İki kişi geçinirsiniz kalan parayla ama bebek olunca biraz zorlanırsınız gibi.Ama şöylede bişey var bu süre zarfında anladığım kadarıyla bi tek eşiniz çalışıyo onun maaşında da artış olur diye düşünüyorum.

bekledikçe ev fiyatları da yükseliyor kredilerde.
ama peşinat şart

Esim hemsire yani maasi artar ama azalmaz. Sabit gelir olmasa risk alamayan biriyim krediyi hiiic dusunmezdim. Esimde ayni seyi diyor maasim artacak ama odedigimiz miktar ayni kalcak. Bu arada ben altinlari verdim esim satip borclari kapadi. Esim o altinlari senden ev disinda almamaliydim diyor. Uzuluyor. Ben altinlarimi tekrar ay ay alip birktirmeyi dusunuyodum. Esim ev alalim altin biriktirmektense diyor. Biriktirsem bile yine ev alcaz o altinlarla

Mardin artuklu canim. Evler su an uygun gercekten. Simid tasinsak yine rn az 1000 tl oraya her ay 600 kira derken.
mardinde bide 4+1 160 bin.. çok iyi firsat valla.
bizim bulunduğum yerde 2+1 160 bin istiyo

Back
X