- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
Geçinme konusu çok bireysel bir konu. Hayat kalitenize yaşadığınız şehre göre değişebilir. İstanbul için konuşayım bence yetmez yetinenler elbette var asgari ücretle kira ödeyip çocuk bakan aileler de var tabi ki. Ama ben mesela hayat kalitemden ödğn vermeyi mantıksız buluyorum. Tam tersine hayat kalitesi önemli değil şu kadar yıl sonra evimiz olsun kendimize ait diyorsanız haksız da dğeilsiniz ancak ülkenin mevcut durumunu da dikkate alın inşaat sektörü hali hazırda krizde ev fiyatları gittikçe düşüyor kredi faizleri yüksek ben illa alacak olsam beklerdim biraz daha tabi evi küçük ilçelerden falan alacaksanız piyasayı bilemem ama büyük şehirlerde düşüşte bir de onu beklerjen birikim yapıp kredinizi düşürebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
Bulduğunuz evle ilgili mesajınızı şimdi gördüm çok uygun bir evmiş görüşüm değişti şimdi eğer geçinebilme konusunda kendinizi ayarlayabilirseniz güzel bir fırsat
Ev fiyatlarinin dustugunu ilk sizden duyuyorum. Cok buyuk bir sehirde yasamasam da gittikce artiyo valla. 3 ay once sordugumuz evle 3 ay sonra sordugumuz arasinda 30bin farkediyo ve evler cok yeni ultra luks olmamasina ragmen. Insan ev alirken aile icin yasama alani guvenilir olan semtlere bakiyor onlarda hic dusus gostermiyo. En azindan ben 3 sehir arastirdim durum bunu gosteriyor. Birikim olsa guzel olur tabiki ama cekilen miktar cok yuksek degilse birikim de cok onemli degil diye dusunuyorum.