Kredi cekmelimi

Geçinme konusu çok bireysel bir konu. Hayat kalitenize yaşadığınız şehre göre değişebilir. İstanbul için konuşayım bence yetmez yetinenler elbette var asgari ücretle kira ödeyip çocuk bakan aileler de var tabi ki. Ama ben mesela hayat kalitemden ödğn vermeyi mantıksız buluyorum. Tam tersine hayat kalitesi önemli değil şu kadar yıl sonra evimiz olsun kendimize ait diyorsanız haksız da dğeilsiniz ancak ülkenin mevcut durumunu da dikkate alın inşaat sektörü hali hazırda krizde ev fiyatları gittikçe düşüyor kredi faizleri yüksek ben illa alacak olsam beklerdim biraz daha tabi evi küçük ilçelerden falan alacaksanız piyasayı bilemem ama büyük şehirlerde düşüşte bir de onu beklerjen birikim yapıp kredinizi düşürebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Bulduğunuz evle ilgili mesajınızı şimdi gördüm çok uygun bir evmiş görüşüm değişti şimdi eğer geçinebilme konusunda kendinizi ayarlayabilirseniz güzel bir fırsat

Ev fiyatlarinin dustugunu ilk sizden duyuyorum. Cok buyuk bir sehirde yasamasam da gittikce artiyo valla. 3 ay once sordugumuz evle 3 ay sonra sordugumuz arasinda 30bin farkediyo ve evler cok yeni ultra luks olmamasina ragmen. Insan ev alirken aile icin yasama alani guvenilir olan semtlere bakiyor onlarda hic dusus gostermiyo. En azindan ben 3 sehir arastirdim durum bunu gosteriyor. Birikim olsa guzel olur tabiki ama cekilen miktar cok yuksek degilse birikim de cok onemli degil diye dusunuyorum.

Ev fiyatlarinin dustugunu ilk sizden duyuyorum. Cok buyuk bir sehirde yasamasam da gittikce artiyo valla. 3 ay once sordugumuz evle 3 ay sonra sordugumuz arasinda 30bin farkediyo ve evler cok yeni ultra luks olmamasina ragmen. Insan ev alirken aile icin yasama alani guvenilir olan semtlere bakiyor onlarda hic dusus gostermiyo. En azindan ben 3 sehir arastirdim durum bunu gosteriyor. Birikim olsa guzel olur tabiki ama cekilen miktar cok yuksek degilse birikim de cok onemli degil diye dusunuyorum.
Mardindr uygun canim.

Meraba kizlar. Esimle konustuk dun bu kredi konusunu. Aylik gelirimuz 5000-5300 arasi. Her ay 3100 krediye verip ev sahibi olsak dedik hem kirdan kurtuluruz hem ev sahibi oluruz. Kafama yatmadi degil ama ileriyi dusununce korkuyorum ya cocuk olcak daha ne biliyim ya gecinemesek diyorum. Ama bize aylik bi 2300 kalcak gecinede bilriz. Sizce ne yapmali. Her ay altin alip koseye atip beklemeli ki yoksa borca girip ev ki almali
Eşim 5bin kazanıyor 2250 kredi ödememiz var kredi kartları patlak zor geçiniliyor canım ya vadeyi uzatın daha düşük ödeme olsun

Meraba kizlar. Esimle konustuk dun bu kredi konusunu. Aylik gelirimuz 5000-5300 arasi. Her ay 3100 krediye verip ev sahibi olsak dedik hem kirdan kurtuluruz hem ev sahibi oluruz. Kafama yatmadi degil ama ileriyi dusununce korkuyorum ya cocuk olcak daha ne biliyim ya gecinemesek diyorum. Ama bize aylik bi 2300 kalcak gecinede bilriz. Sizce ne yapmali. Her ay altin alip koseye atip beklemeli ki yoksa borca girip ev ki almali
malesef ev fiyatları olduğu yerde durmuyor, biz iki kişi çalışıyoruz siizn kadar gelirimiz var ve ev kredisi ödüyoruz
evet çocuğumuz şimdilik yok olsa zorlanırız çünkü ben işten ayrılmak zorunda kalırım ve gelirimiz düşer
ama sizin gelirinizle olsam hiç düşünmezdim,
sizde bebek olana kadar çalışırsanız birikim yapabilirsiniz belki
hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet almak mantıklı ama işi garantiyse Eşinizin .çünkü tek maaş birikim yapmadan gecineceksiniz aksilik olması durumunda sizin maaşınız yok devreye sokabilceginiz bir birikmisiniz olmayacak

Back
X