KREDİ HK.

taktak9293

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
399
250
53
Arkadaşlar kredi hakkında bişi danışcam .
sizce ara ödeme yapılırken ;
vadeyi düşürmek mi daha mantıklı yoksa vade aynı kalıp aylık ödenen miktarı azaltmak mı daha mantklı??

Bizde mart ve nisanda ödeme yapmayı planlıyoruz. Büyük ihtimalle . Vadeden düşürücez. Şuan bize mantıklı gelen bu 10 yıllık çektik şuan 1,5 senedır ödüyoruz . Ne kdr erken öderseız o kdr faizden düşer borç . Bankanızda bir görüşmenizi öneririm onlar güzel güzell anlatıyor. Kar ınızı zaraınızı .

biz de yapacağız ara ödeme
ben aylık ödemeyi azaltmayı düşünüyorum
daha rahat daha kolay ödemek bence daha mantıklı
faiz ya da ödediğim süre umrumda değil

Bizde mart ve nisanda ödeme yapmayı planlıyoruz. Büyük ihtimalle . Vadeden düşürücez. Şuan bize mantıklı gelen bu 10 yıllık çektik şuan 1,5 senedır ödüyoruz . Ne kdr erken öderseız o kdr faizden düşer borç . Bankanızda bir görüşmenizi öneririm onlar güzel güzell anlatıyor. Kar ınızı zaraınızı .
ihtiyac kredisi cekmiştik bizde o sırada kadın vade düşmez tarzı bişi demişti.
aylık taksidi düşürürüz demişti ondan kafam karıştı .
olabilir mi ki öyle bişey

Arkadaşlar kredi hakkında bişi danışcam .
sizce ara ödeme yapılırken ;
vadeyi düşürmek mi daha mantıklı yoksa vade aynı kalıp aylık ödenen miktarı azaltmak mı daha mantklı??
Bence vadeyi düşürmek,konut kredi çekmiştik ara ödeme değilde faizler düşmüştü vadeyi düşürmüştük.

ihtiyac kredisi cekmiştik bizde o sırada kadın vade düşmez tarzı bişi demişti.
aylık taksidi düşürürüz demişti ondan kafam karıştı .
olabilir mi ki öyle bişey
Onu bılmıyorum . Biz ev kredisi çektik . Dediğim gibi ödedğim miktar benı zorlamıyor . Bende ödeme tutarımın aynı kalmasını , Vademın düşmesini istedim

Ev kredisini bilmiyorum ama ihtiyac kredisinde insanlar baya baya oturup pazarlik yapiyor bankayla. Ki cok mantikli ben de yapmistim. Toplu parayi gorunce bankalarin yapmayacagi sey yok. Sartlariniza uyan sekli siz onerin musteri temsilcisine o evet veya hayir desin en mantiklisi. Tabii parayi da beraberinizde goturerek

Senin ödeme gücüne bağlı. şu anda mevcut taksidi ödemekte zorlanıyorsan taksidi azalttır. ama herhangi bir zorlanma yaşamıyorsanız vadeyi düşürüp bir an önce kapatmak daha iyi. daha az faiz ödersiniz hemde daha çabuk biter.

Ev kredisini bilmiyorum ama ihtiyac kredisinde insanlar baya baya oturup pazarlik yapiyor bankayla. Ki cok mantikli ben de yapmistim. Toplu parayi gorunce bankalarin yapmayacagi sey yok. Sartlariniza uyan sekli siz onerin musteri temsilcisine o evet veya hayir desin en mantiklisi. Tabii parayi da beraberinizde goturerek
evet en mantıklısı bence de bu .
cok tesekkür ederim herkese

Aylık taksitler sizi yormuyorsa vadeyi kısaltmak mantıklı.

Aynı taksidi ödeme gücünüz varsa ara ödeme yapıp vadeyi de kısaltmak en mantiklisi. Bu sekilde hem ara ödemede hem de vade kisaltmada faiz indirimi alirsiniz.

Back
X