kredi ile alınan ev

Kredili ev kredisi kapanmadan satılabiliyor tapudan. Ben sattım, kredi halen devam ediyor,banka 1. ipotekli olarak devam ediyor, borçtan hem alan hem satan sorumlu oluyor.. En sağlıklısı aile konutu şerhi olur şüphen varsa..

çok teşekkür ederim cevabınız için...aklıma takılan çoğu şey açığa kavuştu..bu siteyi çok seviyorum,böyle yardımcı arkadaşların varlığı çok mutlu ediyor insanı...

evet muhtarlıktan ikematgah alıcaksınız, ikinizin aynı yerde yaşadığına dair. Birde kadastroya yazı yazıyoruz, daha çabuk olması için kapalı zarfta vatandaşa yazıyı elden teslim edip kadastrodan yazıyı aldırıyoruz. Bir de nüfus kaydı lazım ama onu kendi sistemimizden çekebiliyoruz, sistemde sorun olmadığı sürece.. dediğim gibi harcı yok, nüfus fotokopisi ve aslı, fotoğraf ve yukarda bahsettiğim evraklar yeterli ..işlem bitince eşinize aile konutu şerhi koydurduğunuza dair yazı gidiyor posta ile..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…