Kredi kapatmak için çekilen kredi iptal edilebilir mi

Hayatkisa12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2019
149
71
13
35
İyi akşamlar arkadaşlar. Kredimi kapatmak icin tekrar kredi çektim ve kapattım. Bunun iptali oluyor mu iptal edilebiliyor mu acaba ? 2 gün oldu daha bu arada

Hayır bankaya kredi borcum vardı. Fakat 2 gün önce tekrar kredi çekip olan borcu ödedim. Simdi iptal etmek istiyorum çektiğim 2. Krediyi öyle bir şansım var mı
Ay caniim sen ne uyaniksin boylee. :D bankaya borclanmissin parasini almissin sence onu faiziyle senden almadan oyle kolayca iptal etmeni kabul ederler mi? O cektigin borcu odemeden zor bu dedigin. Hem bankanin parasini al hem odememek icin care bul. Ashdl

Ay caniim sen ne uyaniksin boylee. :D bankaya borclanmissin parasini almissin sence onu faiziyle senden almadan oyle kolayca iptal etmeni kabul ederler mi? O cektigin borcu odemeden zor bu dedigin. Hem bankanin parasini al hem odememek icin care bul. Ashdl
Ya hAyır öyle değil 😳 yani krediyi iptal etmek istiyorum. Eski borç olsun yine

14 günlük cayma hakkkm var cünkü. 2. Çektiğim krediyi iptal etmek istiyorum sadece. Önceki kalacak haliyle

Karlı değilse niye kredi çekip eskisini ödediniz hiç anlamadım. Ama eski faiz oranının geçerli olacağını sanmıyorum.

Karlı değilse niye kredi çekip eskisini ödediniz hiç anlamadım. Ama eski faiz oranının geçerli olacağını sanmıyorum.
Bankacı bayan tavsiye etti ama daha uzun süre ödicem. O yüzden iptal etme şansım var mı eski borcum aynı şekilde kalır Mİ onu merak ediyorum

14 günlük cayma hakkkm var cünkü. 2. Çektiğim krediyi iptal etmek istiyorum sadece. Önceki kalacak haliyle
14 günlük cayma bedeli parayı kullanmadan önce geçerliydi. Parayı kullanmışsınız artık. Yapacak birşey yok.

Bildiğim kadarıyla kredi iptal olmaz sadece krediyi kapatmanızı kabul ederler, fazla faiz ödemeden kapatabilirsiniz. Çünkü iptal olsa nakit parayı geri isteyecekler sizden, ama nakit eski krediye gitti. O eski borc kapanmışken nasıl onu tekrar açık hale getirecekler ki. Bankacı arkadaşlar daha doğru bilgi verirler size.

Şaka gibisiniz 🙄 ya çektiğim 2. Kredi beni zorlayacak. 2 gün önce çektiğim krediyi iptal etmek istiyorum önceki kredi yine kalacak 🙄
e önceki krediyi o çektiğiniz 2. kredi ile kapatmamış mıydınız ? kapanan krediyi mi açtıracaksınız ? yani yazdığınızdan böyle bir şey anlaşılıyor.

eğer kullanmasaydınız 2. krediyi 14 gün içinde cayabilirdiniz. o para artık kullanılmış. geri dönüşü olmaz bildiğim.

Back
X