- 14 Ağustos 2019
- 149
- 71
- 13
- 35
- Konu Sahibi Hayatkisa12
İyi akşamlar arkadaşlar. Kredimi kapatmak icin tekrar kredi çektim ve kapattım. Bunun iptali oluyor mu iptal edilebiliyor mu acaba ? 2 gün oldu daha bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilen yok mu arkadaşlarİyi akşamlar arkadaşlar. Kredimi kapatmak icin tekrar kredi çektim ve kapattım. Bunun iptali oluyor mu iptal edilebiliyor mu acaba ? 2 gün oldu daha bu arada
Hayır bankaya kredi borcum vardı. Fakat 2 gün önce tekrar kredi çekip olan borcu ödedim. Simdi iptal etmek istiyorum çektiğim 2. Krediyi öyle bir şansım var mıAnlamadim kartimi iptal etmek istiyorsunuz
İptali bilemem ama kapama yaparsanız faizin çok büyük kısmını ödemezsiniz.Hayır bankaya kredi borcum vardı. Fakat 2 gün önce tekrar kredi çekip olan borcu ödedim. Simdi iptal etmek istiyorum çektiğim 2. Krediyi öyle bir şansım var mı
Ay caniim sen ne uyaniksin boylee.Hayır bankaya kredi borcum vardı. Fakat 2 gün önce tekrar kredi çekip olan borcu ödedim. Simdi iptal etmek istiyorum çektiğim 2. Krediyi öyle bir şansım var mı
Ya hAyır öyle değilAy caniim sen ne uyaniksin boylee.bankaya borclanmissin parasini almissin sence onu faiziyle senden almadan oyle kolayca iptal etmeni kabul ederler mi? O cektigin borcu odemeden zor bu dedigin. Hem bankanin parasini al hem odememek icin care bul. Ashdl
14 günlük cayma hakkkm var cünkü. 2. Çektiğim krediyi iptal etmek istiyorum sadece. Önceki kalacak haliyleAy caniim sen ne uyaniksin boylee.bankaya borclanmissin parasini almissin sence onu faiziyle senden almadan oyle kolayca iptal etmeni kabul ederler mi? O cektigin borcu odemeden zor bu dedigin. Hem bankanin parasini al hem odememek icin care bul. Ashdl
Şaka gibisinizçok güzel bir hayal :)
Bankacı bayan tavsiye etti ama daha uzun süre ödicem. O yüzden iptal etme şansım var mı eski borcum aynı şekilde kalır Mİ onu merak ediyorumKarlı değilse niye kredi çekip eskisini ödediniz hiç anlamadım. Ama eski faiz oranının geçerli olacağını sanmıyorum.
Krediyi iptal etme değil kapama olur onun adı sizden faizini alırlar14 günlük cayma hakkkm var cünkü. 2. Çektiğim krediyi iptal etmek istiyorum sadece. Önceki kalacak haliyle
14 günlük cayma bedeli parayı kullanmadan önce geçerliydi. Parayı kullanmışsınız artık. Yapacak birşey yok.14 günlük cayma hakkkm var cünkü. 2. Çektiğim krediyi iptal etmek istiyorum sadece. Önceki kalacak haliyle
Ohooooooo geçmiş ola. Su ic.Ya hAyır öyle değilyani krediyi iptal etmek istiyorum. Eski borç olsun yine
e önceki krediyi o çektiğiniz 2. kredi ile kapatmamış mıydınız ? kapanan krediyi mi açtıracaksınız ? yani yazdığınızdan böyle bir şey anlaşılıyor.Şaka gibisinizya çektiğim 2. Kredi beni zorlayacak. 2 gün önce çektiğim krediyi iptal etmek istiyorum önceki kredi yine kalacak
![]()