- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
- Konu Sahibi niluferarda
-
Ben de gecen ay şansımı denemek için akbanka fax cektim eşimin kartı ve benim ek kartım için, epeydir ses cıkmamıstı bi bakayım dedim iade etmişler :)
Formu da şu şekilde yazdım
AKBANK T.A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
Hamili olduğum ---- ----- ----- ---- nolu kredi kartından 2012 yılı Nisan ayına ait Hesap Bildirim Cetvelinde --- TL. (---türklirası) kredi kartı yıllık üyelik ücreti kesildiğini görmüş bulunmaktayım. Hesap Bildirim Cetveli ile kesilen yıllık üyelik ücreti; 4822 sayılı yasa ile 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki yasanın 6. Maddesinde düzenlenen “Sözleşmelerdeki Haksız Şartlar” hükmü ve ilgili yasal düzenlemelere aykırıdır.
Yukarıda belirttiğim nedenlerle 2012 yılı Nisan ayına ait Hesap Bildirim Cetvelinde yer alan yıllık üyelik ücretine itiraz ediyor, talep edilen ve kesilen ----TL kredi kartı yıllık üyelik ücretinin bir sonraki hesap bildirim cetveline iadesini ve şahsıma telefon yoluyla bilgi verilmesini talep ediyorum. Aksi halde yasal yollara başvuracağım hususunu bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla,
AD SOYAD
Adres:
Telefon:
Bizde bu dilekçenin benzerini Finansbank a yazalım bari, belki bizde geri alırız. Teşekkürler eklediğin için :13:
Biz geçen sene Vakıfbank'tan almıştık ama bu sene olmadı vermediler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?