kredı kartı basvurusu

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar kredı kartı basvurusunda bulundum 2 hafta oldu ısyerımı aradılar teyıt ıcın sonra aradım ogrendımkı onaylanmamış... başka bankaya başvurdum nıye reddedılmıs olabılır kredı kartı kullanma ıstıyorumm bı turlu olmuyoo bu nasıl ıstırrr yaaa varmı aranızda kredı kartı onaylanmayıp başka bankadan alan

arkadaşlar kredı kartı basvurusunda bulundum 2 hafta oldu ısyerımı aradılar teyıt ıcın sonra aradım ogrendımkı onaylanmamış... başka bankaya başvurdum nıye reddedılmıs olabılır kredı kartı kullanma ıstıyorumm bı turlu olmuyoo bu nasıl ıstırrr yaaa varmı aranızda kredı kartı onaylanmayıp başka bankadan alan

ben bi kaç bankaya kredi kartı başvurusu yapmıştım 3 bankadan kart gelmişti en yüksek limitlisi iş bankasından 3 bin liraydı bazı hatta bazı bankalar hiç çalışmayan sigortası olmayanlara bile kredi kartı veriyo bi tanıdığımın 5-6 sene önce hsbc ve finansbanktan kredi kartı almıştı hemde sigortalı bi işi yoktu serbest çalışıyodu boya badana yapıyodu belli bi yer bile değil hangi bankanın kartıydı hatırlamıyorum ama onun da kartının limiti 3 bin liraydı

senin başvurduğun bakna hsbc miydi bende ona başvuru yapmıştım aradılar bana 3 sene önce ki numaramı sordular ben o hattın üstüne kaç tane hat aldım nerden hatırlıyım sonra öğrendim ki onaylanmamış

evet.sımdı akbanka ve maaşımı aldığım bankaya netten başvuru yaptım umarım bırınden ses gelır... kredı kartı kullanmam ıcın .

evet.sımdı akbanka ve maaşımı aldığım bankaya netten başvuru yaptım umarım bırınden ses gelır... kredı kartı kullanmam ıcın .

akbankı bilemem ama maaş aldığın banka büyük ihtimalle sana kart verir çünkü garantileri var ödeme yapmazsan maaştan kesilir

umarım yaa ay versınlerdeeee :44:

verirler merak etme bana bile 3 tane kart verdilerse herkese verirler bi kaç sene önce hsbcden kredi kartı almıştım sonra ödeyememiştim sonra ödeme yapmazsanız icra takibi filan başlatılıcak sicilinize işler filan demişlerdi bende olmayan paranın nesini alıcaksınız yok ne yapıyım demiştim onların bana son gün diye verdikleri günden çok sonra kartı hiç kullanmadan her ay kendi kafama göre taksitlendirip ödeme yapmıştım karta. bi kaç sene sonra kart başvurusu yaptım dediğim gibi 3 bankadan birden kredi kartı geldi bana toplam kart limitleri 5 bin küsürdü

arkadaşlar tam uc bankaya başvurdum kredı kartı ıcın onaylanmadı cıldırcam artık nıye banka vermıyorla alamıyommm

Back
X