• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi kartı borcu olduğu extrede yazar mı

ya ben hıc anlamıyorum gelecek doneme aıt borcu ne oluyor
yanı yazdıgı gıbı bızım 6 bın kusur borc varsa o extrede yazmas mı

Bana gelen aylık estrelerde bulunduğumuz ayın dökümü yazıyor bir de bir ay önceki borç tutarı, ama bir ay sonraki borç tutarına dair bir bilgi verilmiyor onu internet bankacılığından öğrenebiliyorsunuz ileriki dönem borç bilgileriniz adı altında.

Extre zaten borca ayrıntıdadır. Butun borcu butun taksitleri yaza
yanı bende extreye baktıgımda sadece gecmıs ay ne kadar odemısım o yzaıyor asagıda lıste halınde yaptıgımız alıverısler altta da toplam borc aylık taksıt borcu ve kalan taksıt borcu dıyor
yukarıda asgarı odenecek tutar ve toplam tutar yazıyor

en asagıda kartın lımıtı kullanılabılır bakıye dıyor onlarda da sorun yok
hıc bır borctan bahsetmıyor ama ınternet subesınde o gordugum ne benım
6 bınkusur borc olsa banka solemez mı

evet iş bankası
kredi derken evet kredi kartı o bankada
İş bankasından çekmiş olduğunuz kredi var mı yada esnek hesap tarzı birşeylerden para çektiniz mi? Eğer çekmişseniz onlarda gözükür borç hanesinde.

finansal durumuma mı baktınız orada mı borç gözüküyr? eğer öyleyse orada çektiğiniz kredinin borcu varsa ek hesabın bocu ve kredi kartının borcu toplu olarak gözüküyor.
evet fınansal durum gbı bıse yazıyordu
bız kredı cekmedık
ek hesap da maıl olarak gelıyor ek hesap borcunuz yoktur yazıyor

bunu anlamadım

ama bu sekılde kart lımıtı yazıyor kullanılabılır lımıt yazıyor ıkısı de aynı sorun yok gıbı gorunuyor
ama ınternet subesıne bakınca o borclarım yazan yuvarlak semada gosterılen sey ne o zamn
ne bıleyım korktum bu kadar borc olsa banka soler heralde dımı
extrede falan da yazar

Sanırım şöyle. 5 bin liralık 10 taksitle bir şey aldınız. Aylık borcunuz 500tl ama toplam borcunuz 5bin.
işbankasında o yuvarlaklara falan değil de soldaki menüden kartlarım kısmında ister dönemiçi hareketlerinize, ister hesap özetlerinize bakabilirsiniz. Borç ödeme kısmından da o ay ödemeniz gereken tutarı öğrenirsiniz.

Sanırım şöyle. 5 bin liralık 10 taksitle bir şey aldınız. Aylık borcunuz 500tl ama toplam borcunuz 5bin.
işbankasında o yuvarlaklara falan değil de soldaki menüden kartlarım kısmında ister dönemiçi hareketlerinize, ister hesap özetlerinize bakabilirsiniz. Borç ödeme kısmından da o ay ödemeniz gereken tutarı öğrenirsiniz.
yanı borc tan degıldır o dıyorsunuz ole mı

yanı borc tan degıldır o dıyorsunuz ole mı

Açıkçası şu an hiç taksidim yok iş bankasında o yüzden kendimden kontrol edip onaylayamayacağım ama bildiğim kadarı ile ordakiler toplam borç. Siz bu aylık borcunuzu soldan Kartlarım'a tıklayıp Borç Ödeme derseniz görebilirsiniz.

Açıkçası şu an hiç taksidim yok iş bankasında o yüzden kendimden kontrol edip onaylayamayacağım ama bildiğim kadarı ile ordakiler toplam borç. Siz bu aylık borcunuzu soldan Kartlarım'a tıklayıp Borç Ödeme derseniz görebilirsiniz.
extreye bakıyorum ama alısverıs lıstesının altında aylık toplam borc dıyor
bırde altında kalan toplam borc dıyor aylık olarak odedıgımız yazıyor toplam taksıtlerımızde yazıyor ve bunlar o kadar fazla degıl
bu borclarım yazan yerde bu para nedır kafayı yıcem

tüm harcamalarınızı en ince detayına kadar görürsünüz. kart limiti, nakit limiti, alış veriş limiti, kalan toplam borç, kalan taksitli toplam borç bla bla

tüm harcamalarınızı en ince detayına kadar görürsünüz. kart limiti, nakit limiti, alış veriş limiti, kalan toplam borç, kalan taksitli toplam borç bla bla
hiç bulamadıysan çağrı merkezini ara aç sor
kart benım ustume degıl bana bıse solemezler
kotu bıse degıl yanı sadece borc olup olmadıgını ogrenek ıstıyorum
kımsenın aklına bıse gelmesın

tabiki yazarr banka aaa borç bi önceki ayındı geçti o mu diyecek.tüm borcunu ödemen için her ay o borçları gönderir.

toplam borç miktarı:
dönem içi harcamalar:
bir önceki ay ödemeniz:
minumum ödeme tutarı:

Back
X