Kredi kartı şifresiz ve bana ait olmayan işlem...

kArtALyUvAsI

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
269
3
96
İstanbul
Merhaba,

Yaz mevsiminde arkadaşımla spor salonuna kayıt oldum. Kayıt esnasında kredi kartı numarası olarak her ikimizin bilgilerine de benim kart numaramı yazdık. Aylarca ve defalarca kredi kartımdan spor salonundan çekim yapılmış, çünkü arkadaşım hiç ödeme yapmamış. Ben bunu daha yeni farkettim ve kartı iptal ettirdim. Spor salonu konuyla ilgili hiç bir şey yapamayız dedi. Ancak yapılan işlem şifresiz işlem ve benim hiç haberim olmadı. Bankayla görüştüm bana dilekçe yazmamı, yapılan harcamaların bana ait olmadığını bildirmemi ve verdiği numaraya faxlamamı istedi. Şimdi sorum şu; bu konuda hakkımı arayabilir miyim? Bana tüm meblayı eksiksiz geri ödeme yaparlar mı? Ona göre arkadaşımın bu terbiyesizliğine karşın yakasına yapışıcam

Çok rahat alırsın.Özellikle de kartını çıkardığın şube ile başvurursan daha hızlı olur.Oranın müşterisi olman sebebiyle.Ama müşteri hizmetlerinden de başvurabilirsin.Dediğin gibi şifre girilmeden veya internetten alışveriş yapılırsa cep telefonuna 3d secure sms gelmeden olduysa direkt orayı arıyorlar.Şifreli slip faxı yoksa direkt sizin onayınızla para iadesi gerçekleşiyor.Merak etmeyin.

Yalnız hem arkadaşınızın bilgileri tarafına da kendi kredi kartı bilgilerinizi girdiğinizi ve sonra ona çıkışacağınızı ifade etmişsiniz.Onu pek anlayamadım.

süper teşekkürler

Yalnız hem arkadaşınızın bilgileri tarafına da kendi kredi kartı bilgilerinizi girdiğinizi ve sonra ona çıkışacağınızı ifade etmişsiniz.Onu pek anlayamadım.

ben nerden bileyim ödemeyip bana kitleyeceğini.. Salon kredi olmadan kayıt yapmam dedi, arkadaşımın kartıda yok, seninkileri yazalım ben zaten her ay elden nakit vericem dedi.. Bu yüzden sinirlendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…