- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
Kredi çektiğiniz bankayla görüşseniz krediyi yapılandırıp kartlar kadar daha alsanız böylelikle kartlar kapanmış olur.
kredinizin de vadesi uzar ödemeleriniz rahatlar bir nebze. Ödeme stresiniz de azalır. Bunu araştırdınız mı?
Hım anlıyorum ama geçen yıl ödeme miktarınız daha fazlaydı bu yıl geçen yıla göre azaldı tekrar bir başvurun bence.
Olmassa şayet altınlarınızı bozun ödemelerinizi kontrol altına alın ve tek kartla bir süre idare etmeye çalışın.
Altınlar için üzülmeyin borcunuz bitince psikolojik olarak rahatlayacaksınız da çünkü. Tasarruf etmeye çalışabilirsiniz belki bir miktar.
ya da eğer yapabiliyorsanız gelirinizi arttırmaya bakın iş değişikliğiyle filan.
kart ödemelrini taksitlendirebiliyorlarmış sanırım. eğer başka çözüm sunan arkadaşlar olmazsa ilk etapa onu denicem.
altınlarımı bozmaya kıyamıyorum çünkü gidenin yerine yenisi gelmiyor. gerçekten hava yere gitmiş olacaklar. taksit taksit ödemek daha mantıklı geliyor.
http://www.vakifbank.com.tr/taktik.aspx?pageID=755&Exc=441 böyle bişey var ama araştırmak gerek.
Eğer ödemeleriniz aksamıyorsa yani en kötü ihtimalle asgarileri ödüyorsanız talebinizi değerlendirirler.
bir ara kredi ver tarzı kurumlarıda altarnatif olarak görenler olmuştu bir tercih olarak
Zaten borcunuz var hala elinizdekilerden olmak istemiyorsunuz çok garip.Borcunuzu ödeyin bozdurup altınlarınızı neticede zor günler için değil mi o paralarınız ? Napıcaksınız o kadar borç varken ev mi alıcaksınız allah aşkına.İç huzurunuz kaçıcağına iki kuruş eksik olsun paranız hiç düşünmeyin bile.
Evet, bende bu sebeple kredi kartlarını tümüyle hayatımdan çıkarmayı planlıyorum.Aslında ilk sorun,hesapsız alışveriş yapmanın önüne geçmek.Sen borcu kapatıp ertesi gün tekrar borç yapıyorsan,ne yaparsan yap çözemezsin.Brocu kapatmak için tekrar kredi çekmeyi düşünüyorsun,elindeki altını kullanmıyorsun.Okredinin fazizi,yada şu an ödeyemediğin tutarın faizi,altını bozdurmamaktan daha zarar senin için.
Bankalar,eğer en az 3 ay düzenli olarak asgari tutarı ödüyorsan taksitlendirme yapıyorlar.
son 2 ay gecikmeler olmuştu, 2 tanesinin yatırdık ama tekrar kartla tek çekimlik alışveriş yaptık ertesi gün.
1 kartımında 1 yada 2 aylık ödemesi gecikmede ve krediside
Bu sorun teşkil edebilir ozaman.
Ben işte olduğum için eşim ön bilgi almak için gidiyor şuan. Olsa varya çok süper olur he.
Bende 1-2 yıl önce aynı sorunu yaşamıştım. Eğer kartlarınızı bir daha kullanmak istemiyorsanız kartların ait olduğu bankalar kartları kullanıma kapatıp taksitlendiriyorlar. Müşteri hizmetlerini arayıp ben bu borçları ödeyemeyeceğim taksitlendirmek istiyorum diyorsunuz. Ben böyle 3 kartımı kapattım 8-9 taksit yaptılar ve ödedim kurtuldum.. Bir başka alternatif kart borcu taksitlendiren firmalar var eskiden 12 taksit yapıyorlardı eğer kartında %10 kullanılabilir limit varsa kart borcunu tamamen kapatıyorlar bir miktar komisyonla şimdi 9 taksitten fazla yapmıyorlar komisyonu da karttan çekiyorlar bütün borca taksit yapıyorlar. Her ay düzenli öderseniz kurtulursunuz..Allah yardımcınız olsun..Şimdi param varsa alıyorum yoksa ay başını bekliyorum kartsızlık süper bişey.
Kesinlikle ya. Paran varsa alıcaksın, yoksa bekliceksin. Kartı faydaları doğrultusunda kullanamıyoruz. Nasıl olsa ödenir diyip alıyoruz. Sonra gelen para karta ! Paramızın bereketini göremiyoruz.
Bu işlemi müşteri hizmetlerinden yapıyorlarmı. Öyleyse akşam eve gider gitmez arayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?