Kredi kartı sorunsalı

Teşekkür ederim bunu denicem.

Bende de aynı sorun var,bende altınlarımı bozdurup borçlarımı sıfırlayıp tekrar tasarruf yaparak birikim yapacağım.Faiz ,taksit nereye kadar olacak ki,En azından altınlarının yarısı felan yeterse direk bozdur derim.Bende borçlarımı bitireyim çok dikkatli para harcayacağım,aklım başıma geldi.Banka olayına girme,borcu borçla kapatmaya çalışmak ve üstüne tekrar harcamaya devam etmek çok saçma geliyor.İyi düşün,Allah kolaylık versin....

Elinizde birikiminizden cok borcunuz bununpa beraber gelen sikintiniz var.hic dusunmeyin bence bozdurup duze cikin derim.inanin borcsuz daha kolay birikime sahip olacaksuniz

Bu altınlar bizlere kendimizi 1 adım daha öte taşıyalım diye ailelerimzden destek olarak yapılıyor. İkimizde çalışıyorken ortada varolmayan bişey için bileziklerimi bozmak bana çok dokunuyor şuan.

Bi amaç için bozsak içim gam yemeyecek. Ama buna mecbur hissediyorum şuan kendimi. Düze çıkmak için tek çaremiz gibi.
Çok yüklü bi borcumuz yok çok şükür ama aylık gelirimizi aşıyor aylık ödememiz gereken tutar.

İçime sindiremiyorum anlayacağınız.

Sanırım bizde bu yolu deneyeceğiz. Ben en azından ödemelerimizi düzene sokacak kadar bozmayı planlıyorum.
Evim yok, arabam yok, bileziklerimi bunlar için saklarken idare edemeyip bozmayı içime sindiremiyorum.

Kızlar mrhba bizim karta 2500 tl taksitli borcumuz vardı gunu gelmemis bizd dun 2500 tl para yatirdik karta erken odeme yani bi sorun cikar mi sizce

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kızlar mrhba bizim karta 2500 tl taksitli borcumuz vardı gunu gelmemis bizd dun 2500 tl para yatirdik karta erken odeme yani bi sorun cikar mi sizce

Yeni konu açmadığınız için kkda da insanlar genellikle ilç sayfadaki ilk yoruma cevap verdikleri için kimse size dönmemiş. Ben de tesadüfen gördüm. O yüzden daha önemli başka bir derdinizde yeni kou açmanızı tavsiye ederim ki kural da budur.

Sorunuzda ise: Eğer o kartınızda başka bir ödeme yoksa sıkıntı olmaz. Ama ben bir kere erken ödemiştim ve daha sonra hesap kesim tarihine kadar 30-50 liralık bir şey daha almışım. O ödenmediği için faiz işlemişti. Ben de o zamanlar bilmiyorum tabi hesap kesim tarihi falan. İlk kredi kartımdı ilk tecrübelerdi. Eğer ki 2500 lük miktar tek taksidinizse ve de ödeme yaptığınız zamandan hesap kesim tarihine kadar başka harcama olmadıysa o karttan sıkıntı olmaz.

Yani bundan sonra harcadiklarimi oderim dimi ayrica ilgin icin cok tesekur ederim

Yani bundan sonra harcadiklarimi oderim dimi ayrica ilgin icin cok tesekur ederim

Rica ederim. Eğer harcadıklarınız hesap kesim tarihinizden sonraysa sıkıntı olmaz. Ama hesap kesim tarihinden önce 10 liralık bir şey alınsa bile cüzi bir faiz işliyor. Hesap kesim tarihiniz geçtiyse de bundan sonraki harcamalarınız öbür aya yansır.

Nişanlım senin gibidi. Ama kartları kapatınca 2 ay sonra tekrar kullandı kartkarı. Maaşını aldığın bankaya git.
Yada bankada kredi başvurunu yapan kişiye durumunu tam anlat. Nişanlım 6 kez kredi çekip kapattı. Düzenli ödemişsen çıkar. Ve maaşının 8 katını verirler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…