Kredi karti

Zeynoalpis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
75
10
3
41
Arkadaslar ben kredi karti almak istiorum ama cocugum var ve hamileyim calismiyorum... malum birtek calisanlara veriolar... ama unutmamak lazimki kredi karti borclari olan yine calisan insanlar.. hemen hemen butun bankalara basvurdum olumsuz sadece 2 bankada kredi karti degerlendirmede 3 gun oluyo.. verirlermi hep bakiyorum basvuruma degerlendirme devam edio dio

Garanti bankasi ev hanimlarina money karti onerioruz dediler ve degerlendirmede.. birde finansbank... digerleri kabul etmedi

Kendime guvenmesem nie alim zaten sacmalama captain... ben her yere taksit odeyen biriyim.. ayrica cocugum var diorum hamileyim diorum bekarmi olabilirim sence

Çalışmadığım dönemde ev kredisi de çektim birçok kredi kartım da var

Hatta geçen banka limit artırımı yaptı beyan ile

Ödeme miktarıma bakıp iki katı gelirim vardır diye beyan aldı bankam

Ama o kart 10 yıllık ve gecikmesi bile yok

Ben bu forumda bazı yorumları ne yapsam da bir mantık çerçevesine oturtamıyorum.

Çocuğu olan ya da hamile olan bir kadin gayet de bekar olabilir. Ne gibi bir maddi imkansızlık var ki bu durumda.

Ayrıca verilebilecek en iyi tavsiye bu, eşiniz kart cikartsin size versin. Sizin borcunuza sadık biri olduğunuzu bankalar yüzünüzden anlayıp farklı bir muameleye gidecek değiller. Bunlar kişiye göre değişmeyen genel uygulamalardir.

Not: Banka uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgim yok. Veren yerler varsa bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Edio dio nedir yahu? Y ve r harfi basmıyor mu? Unutmamak lazım ki ile başlayan cümlenizle ne anlatmak istediniz anlamadım. Şahsi geliriniz yoksa vermek istememeleri normal. Eşinizin ek kart çıkartması en mantıklısı görünüyor.

Banka çalışmayana kart vermiyor kardeşim nesini tartışıyorsun

İnsanlar ne güzel akıl vermişler ekkart diye

Bankaya sinirlenip burda atar yapma git bankaya çemkir yiyorsa
Canım bilmez olur mu ek kartı. 100 tane bankaya başvurmuş bankacılar önermiştir tabiki de. Eşini ikna etsin çıkartmak için :cool:

Mallar sirf sizi otturmek icin konu acmak bile yetioooo man kafalar... benim karta ihtiyacim yok zaten... konusun okuzleeeeeerrrrr

Back
X