Ve aidatsız olanalrda varmış.Finansbank'ın Fix Card'ı
Akbank 'ın Free kartı
Aidatları yok ve her yerde geçiyor, taksit imkanları da var ayrıca Free 'yi ilk kullanımda 30TL chip paran oluyor ve puanları Fix'ten iyi. Fix'in artısı da limitinden 9 ay taksitli ekspres kredi kullanabiliyorsun
Her ikisine de başvuru yaparken dikkat edin, çünkü siz bunları da talep etseniz ilk etapta aidatı olan kartlar geliyor, teslim alırken mutlaka kontrol edin
Ve aidatsız olanalrda varmış.(kara cahilim)
Tek anlaşamadığım banka Akbanktı.Hiç taviz vermezler.Cok teşekkürler arkadaslar . free ve fix karttan
hic haberim yoktu mesela. Bana öyle cok alengirli özellikler gerekmiyor :) aidat vermek istemiyorum ve taksit, puan olsun yeter free kart güzel göründü bana akbankla hic calismadim daha önce sorunsuz bi banka midir?
Çok haklisiniz keşke kullanmasak ama bazen mecbur kaliniyor zaten öyle abarti limite karsiyim maasimin yarisi kadar limitim olsa yeterli bazen mecbur kalinabiliyor ve bazen hayati da kolaylastiriyor. Şuan sifirdan ev duzmeye calisiyorum elimde hic maaş yok alamadik ailem sağolsun yardim ediyor ama kredi kartim olsa daha kolay olurdu . Buarada çok sagolun Allah herkese nasip etsin.Keske hic kart kullanmasan imkanlarini zorlasan.. tatli geliyor baslarda ama sonra o bilinçli kullanirim yaa bem zaten mantigi yerini ben hu borclari nasil yaptim falanlara bırakıyor. Buarada hayirli olsun mealegine baslamissin rabbim hepimize nasio etsin bu mutluluğu hayirlisiyla
Maaşımı ziraatten alıcam ama otomatik ödemeye pek güvenmiyorum nedense. Maximum öğrenciyken kullanmıştım memnundum. Şimdi nasıl puan taksit açısındanEn mantiklnedense sinizi hangi bankadan aliyorsan ordan kredi kartini almaktir her zaman..maas kartina baglarsin kredi kartini otomatik oder..kart aidati vs.olmaz zaten maas hesabina bagli oldugundan.
Keşke hiç bulasmasaniz ben de sizin gibi diyerek bulaştım önemli bir harcamada yapmadım ama o katlandikca katlaniyorÇok haklisiniz keşke kullanmasak ama bazen mecbur kaliniyor zaten öyle abarti limite karsiyim maasimin yarisi kadar limitim olsa yeterli bazen mecbur kalinabiliyor ve bazen hayati da kolaylastiriyor. Şuan sifirdan ev duzmeye calisiyorum elimde hic maaş yok alamadik ailem sağolsun yardim ediyor ama kredi kartim olsa daha kolay olurdu . Buarada çok sagolun Allah herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?