Kredi Kartı

prettymamyy

Bebegim sen benim mucizemsin ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
272
192
18
Kızlar aranızda calısmayıp da kredi kartı olan var mı ¿ Hanı esının ssk ından faydalanan. Mumkunmuu yanı bu . ¿ Yardımcı olursanız sevvınırım

Benimde var ama ben onun kredi kartini kullanmayi daha cok Seviyorum benimkinin limiti dolmasin diye

Benimde varr... 5 bin TL'lik limiti vardı ama bugün eşim 500 TL limiti var dedi inanabiliyor musun?!
Oysa ki ben fazla harcama yapan biride değilim...
Ahhhh erkekler ahhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
yanı kızlar hanı bankalar sosyal güvencesi olmayana yanı calısmayana kredi kartı vermıyor ya bende çalışmıyorum esım çalışıyor. Ben kendı adıma kredi kartı cıkaartmak ıstıyorum sızı kı de oyle mı yanı

yanı kızlar hanı bankalar sosyal güvencesi olmayana yanı calısmayana kredi kartı vermıyor ya bende çalışmıyorum esım çalışıyor. Ben kendı adıma kredi kartı cıkaartmak ıstıyorum sızı kı de oyle mı yanı

Çalışmıyorum

Cüzdanımda bir sürü kart var

Sürekli limit artıralım vs diye mesaj atıyorlar

Bazısı eski ama en son oğlumun okul parası taksidi için okul ile anlaşmalı banka 7500 limitli bir kart verdi mesela

Hoş çalışmayana konut kredisi de olmaz diyorlar ama benim konut kredim de var

tesekkurler canım keske alabılseydım ama yapack bırsey yok

tesekkurler canım keske alabılseydım ama yapack bırsey yok

Boşver ya eşinin varsa kullan. Kredi kartı kullanma kursları açılsın çatır çatır harciyoruz ödemeye gelince ik mik ediyoruz yani ben oyleydim. Iptal ettirdi kocam. Şu zengin babalar ogullarina kızınca ilk iş kredi kartı iptal eder ya. Ben de kaldım öyle ortada

ese ek kart cikarabilirler ama esinizin geliri baz alinacagi icin muhtemelen tek kartin limiti ikiye bolunur ve iki kart arasinda paylastirilabilir, normalde geliriniz baz alinarak kart ust limiti veriliyor.

canım esımın kartı yok bız taksime gırmek ıstıyorum esya alıcaz eve kendıme çıkarmak ıstıyorum ben.

canım esımın kartı yok bız taksime gırmek ıstıyorum esya alıcaz eve kendıme çıkarmak ıstıyorum ben.

Alıntı yapmadığın için geç görüyorum. Eşya alacak kadar kredi kartı istiyorsan limiti yüksek olmalı o da calismadigin için zor. Zaten maaşa göre kredi kart limiti belirlenir. Esin kendi üzerine cikarttirsin kartı olmaz mı ?

Canım kartın bende olması lazım kı bılıyorsun erkeklerı. Ben daha tasarrufluyum esıme göre :) hem ne bılım benım olursa daha Iyı olur :)

nasıl aldın canım hangi banka :) bılgılendır lutfen benıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…