kredi kartiiiiii yardimmm

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
Merhabalar herkese iyi bayramlar :) Bizim bi kredi kartimiz var olmaz olaydi.Ziraat bankasina ait.3900tl civari bi borc var limit yok su an icinde baska.Her ay 1000tl asgari odemek cok zor oluyor.Borc taksitlendirme yapilabilir mi ? Fix kartimiz vardi 500tllik onu 12aya boldurduk 55tl oduyorz ayda bitti sayilir iki uc taksit kaldi.Ziraat icin de yapilabilir mi :/

Bankaya neden sormadiniz ki
Bazi bankalar yapiyor ekstra faiz alarak.

Merhabalar herkese iyi bayramlar :) Bizim bi kredi kartimiz var olmaz olaydi.Ziraat bankasina ait.3900tl civari bi borc var limit yok su an icinde baska.Her ay 1000tl asgari odemek cok zor oluyor.Borc taksitlendirme yapilabilir mi ? Fix kartimiz vardi 500tllik onu 12aya boldurduk 55tl oduyorz ayda bitti sayilir iki uc taksit kaldi.Ziraat icin de yapilabilir mi :/
Bildiğim kadarıyla banka taksit yapar diye biliyorum.

Bildiğim kadarıyla banka taksit yapar diye biliyorum.
Kredi kartindan cok korkarim borctan da.Ayagini yorgana gore uzatmak lazim.Her ay maasimin cogunu eve vericem yeter ki borc harc olmasin istiyorum.Babam da kredi cekmisti borclari kapatmak icin emeklisinden 400 kaliyor.En azindan o kalanla kredi karti taksitle kapanir diyorumo_O

Back
X