- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Aracı firma çok uzak değilse git kendin al kafan rahat olur.
Canım iyi bir yöntemmiş walla.Haa bu arada birde bankalar kredi kartı iptalini yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Zaten müşteri temsilcilerine ulaşmak imkansız gibi birşey.
Bir bankanın kartını kapattırmak için bir arkadaşımın aylarca uğraştığına şahidim.
Aynı bankanın kartı bende de vardı, hiç de kullanmıyordum.
Bir gün aradım bankayı kayıp-çalıntı kart bildirimi yapacakmışım gibi tuşladım.
Trink anında açtılar dedimki kartım çalındı hemen iptal edin ettiler.
Yenisinide göndermeyin zaten kullanmıyorum dedim olur dediler.
3 dakikada karttan kurtuldum böylece..
dark geçmiş olsun canım aynısı olmasada benzer şeyler yaşadım word kartımdan bilgim dışında para çekilmişti ama internet nedeniyle değil normal alışveriş sırasında almışlar numaramı, banka süper hızlı bir şekilde paramı iade etti, kartımıda değiştirdi,
amaaa bir başka banka varki isim vermek doğrumu bilmiyorum,
2004 yılında başvurduğum bonus kart:)) daha yeni elime ulaştı o da okulum o bankayla anlaşma imzaladığı için geldi, ama eski soyadımla ve yüklemeleri gereken 300 tl bonus olmadan geldi
fınfık ın dediği gibi ara kartımı iptal edin de, kartın en kısa zamanda sana ulaşacaktır:)) özellikle düzenli ödeme yapan aboneleri kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlar
Tamam canım bir sorrsan sevinirim.cnm benim eşim bankacıydıda müfettiş bu konuda bilgisi varmıdır bilmiyorum akşam gelince sorarım
Evet canım İleti şirketi aynısı.ya çalıştığınız banka aktif ileti firmasıyla çalışıyorsa çok fena çalışıyorlar. Benim kartımı banka ağustosta onlarla göndermiş ve ne geldiler ne haber kağıdı bıraktılar. Birgün makina süresi dolduğu için kartımı yutunca aradım bankayı o zaman öğrendim. Adres güncelledim 1-1,5 ay gelmedi kartım her seferinde not almışlar kendilerine adreste bulunamadı diye ki adres işyeri bulunamamasının imkanı. Bayaa bi kıyamet koparmıştım da öyle ulaşmıştım kartıma..
Sağol Pirayecim hassasiyetin için..cnm eşime sordum pekte bilgisi yokmuş ama ekstrelerini komtrol etsin kendi harcamaları dışında bişey varmı başkasının eline geçmiş olmasın kredi kartı diyo,bide müşteri hizmetlerini arayıp kartını iptal ettirsin diyo inş.sorunsuz hallaedersin cnm.
İlei şirketiyle 2 defa telefonda görüştüm canım.O ileti şirketinin telefonunu bankanızın çağrı merkezinden alın ve onlarla görüşün mutlaka.. ben öyle halledebilmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?