Kredi Kartım Bir Türlü Kargo(İleti) Şirketi tarafından Bana Ulaştırılmıyor.

AnlamadanDinlemeden

HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
11.617
27
206
Diğer

Arkadaşlar netten alışveriş yaptım,apmaz olaydım.
Hiç sorun yoktu.
Sonra bi gün eşim aranmış banka tarafından eşinize ulaşamadık sizi aradık,eşinizin kartının süresi doldu demişler,yeni kart göndericez felan demişler.

Eşimde daha süresi vardı galiba demiş,öyle kapatmışlar.

Ben karta baktım daha kullanım süresi baya vardı.Bankayı aradım anlattım.
Eşimin numarası bankada yoktu bile.Kim aradı orası da muamma!!

Neyse ben bankaya anlatınca,bu arayan sizin bankamıydı,bu numara size mi aitti dedim,açıklayıcı birşey söylemediler.

ben yeniden aradım banayı,bu sefer güvenlik nedeniyle kartımı iptal ettiklerini öğrendim.
yeni kart en kısa zamanda gelir dediler.

bir ileti şirketiyle gönderiyorlarmış.bu şirketten mesaj geldi.19 aralıkta.
...banktan kartınız var arayın yada internet adresine bakın diye.

internet sitesine girdik 2 kere tarih seçtim kartımı getirmeleri için.GELMEDİ.

telefonla aradım kaç kere en kısa zamande gelecek dendi.
1 ayı geçkin kartım bu ileti şirketinden bana gelemiyor.

NE YAPABİLİRİM?

Bankayı aradım anlattım,onalrda pek yardımcı olmadı,gelir en kısa zamanda diyolar,Başka bildikleri yok.

Aracı firma çok uzak değilse git kendin al kafan rahat olur.

Canım onu teklif ettim
adreslerini veremiyorlarmış(Çok gizli çalışıyolar!)
telefonunu verin bir konuşayım burdaki şubeyle dedim,telefon bilgiside veremiyorlarmış.
Hafta sonu gelebilir mi ona göre evde bekleyeyim dedim.Gün bilgisi veremiyoruz dedi.
Ya hafta sonu çalışıp çalışmadıklarını bile söylemedi.

Ben de öğleden önce gelsin dedim.Napim 1 aydır evde kart bekliyorum.Gelirse kaçırmayayım diye.

Ama bu İleti şirkenin sitesinde gün seçiyorsun ogün sana iletin geliyo GÜYAAA
Madem gün söylememiyorlar,sitelerine niye böyle bir seçenek koyyorlar değil mi?

Tiksindim walla,bamkadan da tiksindim beni bunlarla muhatap ettikleri için.
Zaten az bir borcum var,kapatayım iptal ettircem kartı.Birde kaç keredir arıyorlar ek kart için.Sanki kartıma kavuştum da..

Ne yapabilirim kızlar,bankacılar,hukukçular,başına böyle birşey gelenler yok mu?

Ben böyle bir tarz hiç duymadım ne enteresan işleyişleri varmış bunların. Sadrazamın sol bilmemneyinden düşme bunlar herhalde tövbe tövbe.

Ya bence bankanın devamlı müşterisi isen birebir bankaya git ya bugün bana kartımı verin yada iptal ettireceğim de bak paşa paşa nasıl veriyorlar.

Önce Bankaya git borcunu öde
Sonra müşteri hizmetlerini ara ağzına ne gelirse söyle..sonradan kapatın kartımı de olsun bitsin..
Bu bankaların çalışma sistemleri beni çileden çıkarıyor vallahi.
Kim kime muhtaç muamma oldu çıktı..
Kredi kartı vermek için bir yalvarmadıkları kalıyor, sattıktan sonra sen sağ, ben selamet..
Hiç uğraşma arkadaşım kapat gitsin vallahi..

Haa bu arada birde bankalar kredi kartı iptalini yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Zaten müşteri temsilcilerine ulaşmak imkansız gibi birşey.
Bir bankanın kartını kapattırmak için bir arkadaşımın aylarca uğraştığına şahidim.
Aynı bankanın kartı bende de vardı, hiç de kullanmıyordum.
Bir gün aradım bankayı kayıp-çalıntı kart bildirimi yapacakmışım gibi tuşladım.
Trink anında açtılar dedimki kartım çalındı hemen iptal edin ettiler.
Yenisinide göndermeyin zaten kullanmıyorum dedim olur dediler.
3 dakikada karttan kurtuldum böylece..

dark geçmiş olsun canım aynısı olmasada benzer şeyler yaşadım word kartımdan bilgim dışında para çekilmişti ama internet nedeniyle değil normal alışveriş sırasında almışlar numaramı, banka süper hızlı bir şekilde paramı iade etti, kartımıda değiştirdi,

amaaa bir başka banka varki isim vermek doğrumu bilmiyorum,
2004 yılında başvurduğum bonus kart:)) daha yeni elime ulaştı o da okulum o bankayla anlaşma imzaladığı için geldi, ama eski soyadımla ve yüklemeleri gereken 300 tl bonus olmadan geldi

fınfık ın dediği gibi ara kartımı iptal edin de, kartın en kısa zamanda sana ulaşacaktır:)) özellikle düzenli ödeme yapan aboneleri kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlar

ya çalıştığınız banka aktif ileti firmasıyla çalışıyorsa çok fena çalışıyorlar. Benim kartımı banka ağustosta onlarla göndermiş ve ne geldiler ne haber kağıdı bıraktılar. Birgün makina süresi dolduğu için kartımı yutunca aradım bankayı o zaman öğrendim. Adres güncelledim 1-1,5 ay gelmedi kartım her seferinde not almışlar kendilerine adreste bulunamadı diye ki adres işyeri bulunamamasının imkanı. Bayaa bi kıyamet koparmıştım da öyle ulaşmıştım kartıma..

Haa bu arada birde bankalar kredi kartı iptalini yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Zaten müşteri temsilcilerine ulaşmak imkansız gibi birşey.
Bir bankanın kartını kapattırmak için bir arkadaşımın aylarca uğraştığına şahidim.
Aynı bankanın kartı bende de vardı, hiç de kullanmıyordum.
Bir gün aradım bankayı kayıp-çalıntı kart bildirimi yapacakmışım gibi tuşladım.
Trink anında açtılar dedimki kartım çalındı hemen iptal edin ettiler.
Yenisinide göndermeyin zaten kullanmıyorum dedim olur dediler.
3 dakikada karttan kurtuldum böylece..
Canım iyi bir yöntemmiş walla.
Çok az borcum kaldı, kapatmaya çalışcam inşallah.
Sonra olmazsa böyle yapayım.

dark geçmiş olsun canım aynısı olmasada benzer şeyler yaşadım word kartımdan bilgim dışında para çekilmişti ama internet nedeniyle değil normal alışveriş sırasında almışlar numaramı, banka süper hızlı bir şekilde paramı iade etti, kartımıda değiştirdi,

amaaa bir başka banka varki isim vermek doğrumu bilmiyorum,
2004 yılında başvurduğum bonus kart:)) daha yeni elime ulaştı o da okulum o bankayla anlaşma imzaladığı için geldi, ama eski soyadımla ve yüklemeleri gereken 300 tl bonus olmadan geldi

fınfık ın dediği gibi ara kartımı iptal edin de, kartın en kısa zamanda sana ulaşacaktır:)) özellikle düzenli ödeme yapan aboneleri kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlar

Walla bilmiyorum isim vermek doğrumu ama vermek laım aslında.
kendilerine çeki düzen versinler.
A.bank benimkide.

Bugün aradılar düzenli ödeme felan yapıyorum diye,bi kampanyamı ne varmış ama benim kız ağladı konuşamadım.
Yokse diyecektim drdimi,kartımı bu yüzden iptal ettirceğimi.

cnm benim eşim bankacıydıda müfettiş bu konuda bilgisi varmıdır bilmiyorum akşam gelince sorarım
Tamam canım bir sorrsan sevinirim.

ya çalıştığınız banka aktif ileti firmasıyla çalışıyorsa çok fena çalışıyorlar. Benim kartımı banka ağustosta onlarla göndermiş ve ne geldiler ne haber kağıdı bıraktılar. Birgün makina süresi dolduğu için kartımı yutunca aradım bankayı o zaman öğrendim. Adres güncelledim 1-1,5 ay gelmedi kartım her seferinde not almışlar kendilerine adreste bulunamadı diye ki adres işyeri bulunamamasının imkanı. Bayaa bi kıyamet koparmıştım da öyle ulaşmıştım kartıma..
Evet canım İleti şirketi aynısı.
Benim adresimde okulun adresi.Banada telefonda gelinmiş siz bulunamamışsınız dendi.
Halbuki gelseler okulda onlarca kişinini hiç biri mi görmez.Hepsine haber bıraktım hemen beni arayın gelirlerse diye.Doğum iznindeyim evimdeokula çok yakın.
Ev adresimi verdim yine değişen bişey yok.
Benimde 19 aralıktan beri gelcek.

Mail attım şimdi bu İleti şirketinee,tabi anlarlarsa.

Nette biraz araştırdım da huy edinmişler geç teslim etmeyi.

Bankalarda buna göz yumuyorsa bir çıkarları olmalı diye düşünüyorum artık.

cnm eşime sordum pekte bilgisi yokmuş ama ekstrelerini komtrol etsin kendi harcamaları dışında bişey varmı başkasının eline geçmiş olmasın kredi kartı diyo,bide müşteri hizmetlerini arayıp kartını iptal ettirsin diyo inş.sorunsuz hallaedersin cnm.

cnm eşime sordum pekte bilgisi yokmuş ama ekstrelerini komtrol etsin kendi harcamaları dışında bişey varmı başkasının eline geçmiş olmasın kredi kartı diyo,bide müşteri hizmetlerini arayıp kartını iptal ettirsin diyo inş.sorunsuz hallaedersin cnm.
Sağol Pirayecim hassasiyetin için..
Dün mail attım Bu iletinin şikayetleriniz köşesine ve bu sabah hemen Aksary şubesi ardı özeür diledi.
Şirketi yeni almış arayan adam,Bir sürü kart teslim edilmemiş birikmiş,yeterli eleman bulamadım vs. vs. bir sürü şey söyledi özür diledi.Hafta içi en kısa zamanda elime ulaştırcaklarını söyledi.
bende haftasonu tatile gidebilirim dedim.
Bankanın il şubesine bıraksanız dedim.O da ile gelebiliyorsanız gelin bizden alın dedi.
Yarın Adanaya giderken ordan geçip,kartımı alacağız sonunda.
İstanbuldan da mail gelmiş özür dileriz,ordaki şube sizinle en yakın iletişime geçecek diye.
Sorunum hallolacak yarın.
Kartı alınca iyice bir bakarım zaten açılmış mı zarf diye.

Bankayı arayıp sürekli soruyorum borcum var mı diye, en son yapılan harcama da benim yaptığımdı.O konuda bende şüphelenince sormuştum.

O ileti şirketinin telefonunu bankanızın çağrı merkezinden alın ve onlarla görüşün mutlaka.. ben öyle halledebilmiştim..
İlei şirketiyle 2 defa telefonda görüştüm canım.
Bana burdaki şubenin ne telefonunu ne adresini vermediler.
Verseler ben bi şekilde kendim ulaşırdım kartıma.

Dün mail attım şikayet ettim.Nasıl Aktifsiniz 1 ayı geçti felan diye.Biraz ağırda yazdım zamn zaman ama ancak özür dilediler.
Bugün hemen burdaki şube aradı,o da özür diledi.En kısa zamanda elime geçecekmiş.
Adam Gizli nodan aradı beni.bende gizli noya bakmam pek.Bugünde bakmadım.Defalarca aradı.En sonunda numarasını açarak aradı,açtım,ileti şirketinden.
Hem cep numarasını,hem adresini aldım.
Gidip kendim alacağım kartımı.Hafta içi göndercek ama geç olur ben yarın tatile gideceğim.Gitmeden alayım dedim.

Allah yardımcın olsun canım bende banka kartlarıma ulaşabilmek için çok çabaladım. Gerçekten bankalarla çalışan kargo şirketleri çok beceriksiz. Şikayet etmediğim yer kalmamıştı zamanında gene de hiçbirşey olmadı işin kötüsü bir defasında o kadar uğraştıktan sonra kart kargoda kayboldu yenisini çıkarttılar bir o kadar süre ve uğraşı yeni çıkarttıkları kart için sarfettim delirecektim neredeyse..

Bir kartımın süresi yakında bitecek kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye..Banka Şubesine yollasalar biz de gidip ordan alsak ya yok illa yüzlerine gözlerine bulaştıracaklar seni 20 gün bekletecekler öyle...

Back
X