kredi kartımdan net ortamında alışveriş yapılmış

Allah kahretsin böylelrini..hiç bişeyi gönül rahatlığıyla yapamıyoruz bunlar yüzünden..:sinifsinif:
netten çok avantajlı alışverişler yapılabiliyor veya ödemeler çok kolay oturudğun yerden ama işte her güzel şeyin bi olumsuz yanı var tabi..bilmiyorumkismile
bi de bağış yapmış ya yuhhhh günahını örtbas etmek için mi acababilmiyorumkismile töbe töbe..

buna şükür canım..iyi ki daha fazla zarara uğratmamşlar senii.
inşallh sonuç alırsın,benim de pek bilgim yok

evet canım malesef.
bende sürekli kullanıyorum ama demkki daha çok tedbir lazım.
inş sonuç iyi olur.

Netten arlışveriş ben de yaparım.

Ama bugüne dek başıma böyle birşey gelmedi hiç.

İnşallah da gelmez kimsenin başına ve benim..Ve birdaha da sizin.

Geç olsa da sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Geçmiş olsun.

İnternet ortamına hiç güven olmuyor.
En güvendiginiz alısveris siteleri bile şifrenizi kart bilgilerinizi muhafa ediyor aman dikkat edin...
Allah yardımcımız olsun..

valla daha atlatamadım malesef.
ben nette taksit olayı için sürekli kullanıyorum.
yavaş yavaş ödüyorum istediklerimi.
umarım pzt iyi bir sonuç alabilirim.
parayı geç almakta çok sorun değil yeter ki ödemeyeyeim o parayı

kim acaba ya, neden harcadığı para o kadar az, yani sonuna kadar sömürse profesyonel hırsız diyeceğim
canım, şifrelerini yazdığın bi dosya varmı pc nde, pc ye girmiş olabilirler mibilmiyorumkismile
aslında girdiği IP belli olmalı, ordan bulmazlar mı acaba

kim acaba ya, neden harcadığı para o kadar az, yani sonuna kadar sömürse profesyonel hırsız diyeceğim
canım, şifrelerini yazdığın bi dosya varmı pc nde, pc ye girmiş olabilirler mibilmiyorumkismile
aslında girdiği IP belli olmalı, ordan bulmazlar mı acaba

yok cnaım ya hiç öle yerlere yazmam bilgilerimi.
işte en son arabnın vergisini ödedim o kartımla.oda gelirler vergisi sayfasından.
acaba diyorum tam vergi zamanıydı büyük çoğunluk bu şekilde ödüyor belli bi çok kişinin bilgilerine ulaştılar.
tabi ben en son o işlemi yaptığım için öle düşünüyorum belki başka şekilde geçirdiler ele.
benim bu karımda limit 1,300 dü .çok yükseltmemiştim işte sadece benzin falan alıyordum.
iyide yapmışım.
ilk bankayı aradığımda kız hemen kartı iptal edelim ama limit zaten bitmiş diyince öyle üzüldüm ki.
ama neyse bu kadar çıktı yapılan alışveriş.
bir kaç yabancı siteden yapmış.
aveadan 150 tl yapmış.
böyle saçma sapan şeyler.
benim garibime giden ya dolar olarak alışveriş yapılıyor.
bir haber verin değil mi?

yok cnaım ya hiç öle yerlere yazmam bilgilerimi.
işte en son arabnın vergisini ödedim o kartımla.oda gelirler vergisi sayfasından.
acaba diyorum tam vergi zamanıydı büyük çoğunluk bu şekilde ödüyor belli bi çok kişinin bilgilerine ulaştılar.
tabi ben en son o işlemi yaptığım için öle düşünüyorum belki başka şekilde geçirdiler ele.
benim bu karımda limit 1,300 dü .çok yükseltmemiştim işte sadece benzin falan alıyordum.
iyide yapmışım.
ilk bankayı aradığımda kız hemen kartı iptal edelim ama limit zaten bitmiş diyince öyle üzüldüm ki.
ama neyse bu kadar çıktı yapılan alışveriş.
bir kaç yabancı siteden yapmış.
aveadan 150 tl yapmış.
böyle saçma sapan şeyler.
benim garibime giden ya dolar olarak alışveriş yapılıyor.
bir haber verin değil mi?

geçmiş olsun canım ya, üzülme ama ya, ucuz kurtulmuşsun allahtan
dediğin doğru olabilir, toplu olarak kart bilgilerini almış olabilirler insanların, bugunlerde böyle şeyler çok oluyor, sen akıllılık etmişsin valla limiti düşük tutarak, benim başıma gelse bitmişim
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aveadan kontur aldıysa, cep numarası bellidir aslında, ne bileyim, IP bellidir, numara bellidirbilmiyorumkismile

lahanacım cok gcmıs olsun
arkadasında basıan boyle bısı geldı
ama onun calanı kameralarla tespıt ettıler
o polısede basvurdu yanlız hangı banka oldugunu bılmıyorum sadece sunu bılıyorumkı arkadasım odemek zorunda kaldı daha sonra mahkeme sonuclanınca alacak parasını
bukadarla gecmıs olsun
onun zararı cok olmustu:(

evet ama şimdi kime ne anlatacağım....

canım aslında alışveriş ettiği IP i bankadan öğrenebilsen, hatta kontur yüklediği numarayı, nerelerden ne zaman alışveriş yaptığının dökümleri, bu bilgilerle savcılığa dilekçe versen, internet suçlarıyla alakalı birimler var artık, geç olur ama sonuç çıkabilir diye düşünüyorum

canım sevgicim sizede geçmiş olsun.
ama işte benimki fark netten yapıldı tüm işlemler...
,bakalım sonuç ne olacak hayırlısı...

canım aslında alışveriş ettiği IP i bankadan öğrenebilsen, hatta kontur yüklediği numarayı, nerelerden ne zaman alışveriş yaptığının dökümleri, bu bilgilerle savcılığa dilekçe versen, internet suçlarıyla alakalı birimler var artık, geç olur ama sonuç çıkabilir diye düşünüyorum

şu pazt haber bir gelsin inş bakalım haklısın sölediklerinde...

canım geçmiş olsun banada oldu ama bankam hemen iptal etti kartımı ama sanırım benden hiç bir miktar çekilmedi anında beni aradılar kartınızda şu şu işlemler sizmi yaptınız kartınızda kopyalanma girişimi var dendi işlemler benim yaptığım işlemlerdi tamam o zaman kopyalanma girişimi oldu hemen iptal ediyorum dedi iptal ettiler umarım sende en kısa zamanda halledersin.

canım geçmiş olsun banada oldu ama bankam hemen iptal etti kartımı ama sanırım benden hiç bir miktar çekilmedi anında beni aradılar kartınızda şu şu işlemler sizmi yaptınız kartınızda kopyalanma girişimi var dendi işlemler benim yaptığım işlemlerdi tamam o zaman kopyalanma girişimi oldu hemen iptal ediyorum dedi iptal ettiler umarım sende en kısa zamanda halledersin.

evet beni de aramıştı aynı dakikada İ... bankası.
hatta işlemi yapan yerle de görüşme yaptılar.

bended e olmuştu kendi sliplerimi gönderdim bide itiraz dilekçöesi birhafta sonra 375 tl geri ödendi a.banktan hatta konu açmıştım kkya bakabilirsin geçmiş olsunn

çok dikkatli olunmalı bu konuda, minareyi çalan kılıfınıda hazırlıyor bence kontor yüklenen numara adamın kendi numarası değildir bence, adamlar çok profesyonelce yapıyor bu işleri geçenlerde bir hukuk forumunun bilişim suçlarını inceliyordumda neler neler oluyor aklınız hayaliniz durur suç sonunda suçsuz bir kişi üstüne atılıyor. Şuan mesela internete forumlarda ucuza kontör satılıyor, adamlar çalıntı kredi kartları bilgileriyle kontorleri, yazılım lisanslarını alıp bunları satıyorlar bu gerçekten büyük bir sektör. Dikkatli olunmalı heryer dolandırıcı kaynıyor. İşallah iyi sonuçlanır.

şimdi cevaplarınızı okuyunca düşündüm birden.
zaten bende en çok bu olaya sinirlendim.
telefonuma onay sistemiyle mesaj alınmayan alışveriş var değil mi,yani ben onaylamıyorum hemde dolar bazında işlem yapılıyor.
bankanın bu durumda müşterisini araması gerekli gibi geldi bana.
ben söylemekte sakınca görmüyorum bu durumu yapı kredi bankasında yaşadım.
şu anda müşteri işlemleri olarak çok ilgilendiler.
ama bakalım yarın umarım hayırlı bir sonuç alırım.
direk iptal etmeleri lazım çünkü kart bazında bu ektremi ödeyipte sonradan iptali söz konusu olursa bana saçma geliyor o kdar parayı ödedinkten sonra belki o kadar alışveriş daha sonra yapmayacağım.
umarım ektreden silerler o borcuda ödemek zorunda kalmam.

Back
X