Kredi

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese
Bilgimin olmadığı bir konuda sorum olcak
Geçen gün annemin telefonundan bir mesaj gönderilmiş bir bankaya, mesajda annemin kimlik nosu var sadece babam göndermiş bu mesajı annemde sormuş niye diye işte bişeyler demiş ama o numaraya baktım internetten ihtiyaç kredisi içinmiş sorum şu annemin haberi olmadan babam kredi çekebilir mi onun adına yada kendi adına
İkiside emekli ama babam biraz müsrif annem çok üzüldü bu konuda yıllarca

Son düzenleme:
mrb herkese
Geçen gün annemin telefonundan bir mesaj gönderilmiş bir bankaya, mesajda kimşik no var sadece babam göndermiş bu mesajı annemde sormuş niye diye işte bişeyler demiş ama o numaraya baktım internetten ihtiyaç kredisi içinmiş sorum şu annemin haberi olmadan babam kredi çekebilir mi onun adına yada kendi adına
babanız kendısı adına cekebılır sadece kredıyı es onayı gerekmıyor bunun ıcın....

Vallahi bankalar yarisiyor kredi verelim diye. Telefondan atılan mesajı bile onay sayabilirler yani. Bilemedim. Diyebilir şahsi telefondan yapılan işlem kabul edilir falan. Ama nasıl çekecek baban parayi. Cekmekte sorun yaşar. Bence parayi cekememesi için önlem alın.

Konut kredisi banka lehine ipotek konularak bir kişinin konut edinmesi amacını güder. Aile konutu olacak bir ev için kredi verildiğinden bankalar ileride ipoteğin geçersizliği iddialarının önüne geçmek için eşlerin rızasını almaktadır.Yani burda yüksek kredilerde ve ipotek durumlarında eşin onayı gerekiyor onun dışında kişi kendi başına ihtiyaç kredisi çekebiliyor

babanız kendi adına istediği gibi kredi çekebilir, emekliyse daha kolay kredi çekmesi çünkü kefil gerekmiyor devlete bağlı sabit maaşı olduğundan.
ama annenizin üzerine kendisi olmadığı sürece kimse kredi çekemez

mrb herkese
Geçen gün annemin telefonundan bir mesaj gönderilmiş bir bankaya, mesajda kimşik no var sadece babam göndermiş bu mesajı annemde sormuş niye diye işte bişeyler demiş ama o numaraya baktım internetten ihtiyaç kredisi içinmiş sorum şu annemin haberi olmadan babam kredi çekebilir mi onun adına yada kendi adına

Annenizin adına çekemez, kişinin kredi evraklarına imza atması gerekir. Ama babanız kendi adına çekebilir. Mesela emekli aylığını aldığı banka faiz indirimi yapar, kampanya vardır vs vs

babanız kendi adına istediği gibi kredi çekebilir, emekliyse daha kolay kredi çekmesi çünkü kefil gerekmiyor devlete bağlı sabit maaşı olduğundan.
ama annenizin üzerine kendisi olmadığı sürece kimse kredi çekemez

Annenizin adına çekemez, kişinin kredi evraklarına imza atması gerekir. Ama babanız kendi adına çekebilir. Mesela emekli aylığını aldığı banka faiz indirimi yapar, kampanya vardır vs vs

Anladım ama o zaman neden amnemin kimlik nosunu mesaj olarak göndermiş olabilir

Annenizin bilgisi olmadan herhangi bir bankadan kredi çekilemez. Kredi işlemlerinde kişinin kendisinin şubeye gitmesi imzalı başvuru yapması, sonrasında kredi onaylanırsa yine imza ve kimlik karşılığı parayı alabilir. Babanız kendi Tc numarası ile başvuru yapmıştır muhtemelen.

son zamanlarda telefonla kredi muhabbeti var reklamları falan dönüyor denk gelmişsinizdir.
tc kimlik no'nu yaz gönder kredi al diye onu denemiştir.
ama o şekilde bile kredi çıktığı anlaşıldıktan sonra annenizin gidip imza atıp alması lazım

kimlik numarası kime ait ki?

krediler için cep telefonu ile ön onay alınıyodur ya öyle bişeydir belki.

Konuyu açıklarken mesajla kimlik no gönderilmiş demişsiniz. Annenizin kimlik nosu mu babanızın mı belirtmemişsiniz ki yine de çok fark etmez. Annenizin kredi çekebilmesi için kredi evraklarına bizzat imza atması gerekir. Sadece mesaj banka için bir şey ifade etmez, endişelenmeyin. Ya da babanız annenizi ikna edip çektirecek kredi:KK39:

Konuyu açıklarken mesajla kimlik no gönderilmiş demişsiniz. Annenizin kimlik nosu mu babanızın mı belirtmemişsiniz ki yine de çok fark etmez. Annenizin kredi çekebilmesi için kredi evraklarına bizzat imza atması gerekir. Sadece mesaj banka için bir şey ifade etmez, endişelenmeyin. Ya da babanız annenizi ikna edip çektirecek kredi:KK39:
Evt hemen düzeltiyorum annemin kimlik nosu
Annemi hayatta ikna edemez:)

eğer çok şüpheleniyorsanız ve bu önemliyse sizin için bununla ilgili siteler var oralardan babanızın üzerine ne kredi var ne kredi kartı ne borcu her birini öğrenebilirsiniz

eğer çok şüpheleniyorsanız ve bu önemliyse sizin için bununla ilgili siteler var oralardan babanızın üzerine ne kredi var ne kredi kartı ne borcu her birini öğrenebilirsiniz
Annem bakıcak zaten tabi bakabilirse ama eş onayınolnadan da ihtiyaç kredisi çekilebiliyor değil mi

Back
X