- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
babanız kendısı adına cekebılır sadece kredıyı es onayı gerekmıyor bunun ıcın....mrb herkese
Bilgimin olmadığı bir konuda sorum olcak
Geçen gün annemin telefonundan bir mesaj gönderilmiş bir bankaya, mesajda kimşik no var sadece babam göndermiş bu mesajı annemde sormuş niye diye işte bişeyler demiş ama o numaraya baktım internetten ihtiyaç kredisi içinmiş sorum şu annemin haberi olmadan babam kredi çekebilir mi onun adına yada kendi adına
İkiside emekli ama babam biraz müsrif annem çok üzüldü bu konuda yıllarca
babanız kendısı adına cekebılır sadece kredıyı es onayı gerekmıyor bunun ıcın....
baban annen adına çekemez ama ihtiyaç kredisi ise kendi adına çekebilir.
mrb herkese
Bilgimin olmadığı bir konuda sorum olcak
Geçen gün annemin telefonundan bir mesaj gönderilmiş bir bankaya, mesajda kimşik no var sadece babam göndermiş bu mesajı annemde sormuş niye diye işte bişeyler demiş ama o numaraya baktım internetten ihtiyaç kredisi içinmiş sorum şu annemin haberi olmadan babam kredi çekebilir mi onun adına yada kendi adına
İkiside emekli ama babam biraz müsrif annem çok üzüldü bu konuda yıllarca
eş onayı gerekmiyor çünkü kredi bireysel çekilen bir şey , krediyi çeken kişinin geliri esas alınır bankayı da bağlayan bu dur....Ben eş onayı gerekiyor diye biliyodum
İnanamıyorum ya anneme bile söylemiyo ne için kredi çektiğini
babanız kendi adına istediği gibi kredi çekebilir, emekliyse daha kolay kredi çekmesi çünkü kefil gerekmiyor devlete bağlı sabit maaşı olduğundan.
ama annenizin üzerine kendisi olmadığı sürece kimse kredi çekemez
Annenizin adına çekemez, kişinin kredi evraklarına imza atması gerekir. Ama babanız kendi adına çekebilir. Mesela emekli aylığını aldığı banka faiz indirimi yapar, kampanya vardır vs vs
Anladım ama o zaman neden amnemin kimlik nosunu mesaj olarak göndermiş olabilir
Anladım ama o zaman neden amnemin kimlik nosunu mesaj olarak göndermiş olabilir
Anneme ait annemin telefonundan göndermiş babam ve kredi çekmedim demiş ama annem çektiğinden şüpheleniyokimlik numarası kime ait ki?
krediler için cep telefonu ile ön onay alınıyodur ya öyle bişeydir belki.
Evt hemen düzeltiyorum annemin kimlik nosuKonuyu açıklarken mesajla kimlik no gönderilmiş demişsiniz. Annenizin kimlik nosu mu babanızın mı belirtmemişsiniz ki yine de çok fark etmez. Annenizin kredi çekebilmesi için kredi evraklarına bizzat imza atması gerekir. Sadece mesaj banka için bir şey ifade etmez, endişelenmeyin. Ya da babanız annenizi ikna edip çektirecek kredi
Annem bakıcak zaten tabi bakabilirse ama eş onayınolnadan da ihtiyaç kredisi çekilebiliyor değil mieğer çok şüpheleniyorsanız ve bu önemliyse sizin için bununla ilgili siteler var oralardan babanızın üzerine ne kredi var ne kredi kartı ne borcu her birini öğrenebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?