Kredikartı sorunu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar çok sinirim bozuk kredi kartım dan 250 tl civarında fazla harcama yapılmış ı tunes ten ben yapmadım Eminim hemen bankayı aradım tamm kapatalım kartı dediler soruşturma başlatıyoruz dediler size sorum kızlar benim harcayıp harcamadıgımı nasıl tespit ederler edebilirler mi başınıza böle bişey geldi mi hiç

Ederler, ederler. İade edilir harcama miktarı kartınıza. Başıma gelmedi ama bu ara çok geliyor herkesin başına.

Kızlar çok sinirim bozuk kredi kartım dan 250 tl civarında fazla harcama yapılmış ı tunes ten ben yapmadım Eminim hemen bankayı aradım tamm kapatalım kartı dediler soruşturma başlatıyoruz dediler size sorum kızlar benim harcayıp harcamadıgımı nasıl tespit ederler edebilirler mi başınıza böle bişey geldi mi hiç

iphone sahibi iseniz ilk telefonu kullanımda kredi kart bilgilerinizi istedi ve girdi iseniz itunes.i her kullandığınızda sizden ücretleri kesilir. itunes.ten bolca müzik dinliyor musunuz?

bizimde başimizda gelsin eşimin kredi karindan 1500 kusur harcama yapılmış hemde yurtdişindan..
eşim hemen dilekçe yazdi bildirdi.. ve kredi karti kapatıldı. yeni kart gönderildi..

Tespit edilir. Edildiği zamanda kartınıza harcanan miktar iade edilir. Takipte kalın.

benim başıma da geldi.
ttnet a.ş 260 tl ödeme yapılmış.
internet aboneliğim bile yok
bankayı aradım . harcama itirazı yaptım.
şuan geri ödeme için bekliyorum

kredi kartım kapandı. yenisi geldi.

( aliexspress den alışveriş yaptıktan sonra böyle bir şey başıma geldi.Zira 10 yıldır kart kullanıyorum.ilk defa başıma böyle bir şey geldi.

1500 çok ya nasıl oluyo bu anlamadım

Hakikaten 1500 ne yahu, telefonunu sadece sen mi kullanıyorsun, bağlı oldu mac, ipad falan var mı, belki başka biri yapmıştır istemeden yiğenin falan, bi de harcama tek bi yerden yapıldıysa oraya da yazabilirsin belki faydası olur

iphone sahibi iseniz ilk telefonu kullanımda kredi kart bilgilerinizi istedi ve girdi iseniz itunes.i her kullandığınızda sizden ücretleri kesilir. itunes.ten bolca müzik dinliyor musunuz?
Neee öyle bişey mi var yahu bende de istedi bende girdim ama hiç müzik dinlemedim dinlesem param mı giderdi ?

Back
X