sukut oğlum olsun istiyorum İNŞ Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 841 33 118 İzmir 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweety26 #41 bizde 11 eylülde iadeyi taahütlü yolladık bankaya bakalım hayırlısı ... acaba hiç başvurup parasını alan varmı.nettte araştırdım ben aldım diyen kimseye rastlayamadım bizim bi tanıdık avukat vardı dediki banka ona bir kılıf bulur ödemez dosya masrafını başka gider olarak gösterebiliyorlar dedi benim ümitlerimi yıktı.. bakalım hayırlısı gelişmeleri yazarım sizdende gelişmeleri bekliyorum
bizde 11 eylülde iadeyi taahütlü yolladık bankaya bakalım hayırlısı ... acaba hiç başvurup parasını alan varmı.nettte araştırdım ben aldım diyen kimseye rastlayamadım bizim bi tanıdık avukat vardı dediki banka ona bir kılıf bulur ödemez dosya masrafını başka gider olarak gösterebiliyorlar dedi benim ümitlerimi yıktı.. bakalım hayırlısı gelişmeleri yazarım sizdende gelişmeleri bekliyorum
Brownim şükürler olsun rabbim bizi korusun :) Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2009 6.342 77 163 36 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweety26 #42 Biz de başvurmayı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı. Şuan hala araştırmadayız:26:
AzRASILAM Nirvana Pro Üye 26 Nisan 2008 21.009 7.619 773 39 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweety26 #43 bn bankaya başvurdum bana dedikleri ordaki memur arkadaşı da tanıyordum hiç buraya başvurma direk tüketici hakem heyetine başvur dedi şansımı deneyecem bir
bn bankaya başvurdum bana dedikleri ordaki memur arkadaşı da tanıyordum hiç buraya başvurma direk tüketici hakem heyetine başvur dedi şansımı deneyecem bir
E esocangeldiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 126 1 66 İstanbul 19 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweety26 #44 Bankaya verdiginiz dilekcede kredi numaralarinin yazilmasi zorunlu mu.dilekcelerinizde kredi numaralarinizi belirttiniz mi acaba?
Bankaya verdiginiz dilekcede kredi numaralarinin yazilmasi zorunlu mu.dilekcelerinizde kredi numaralarinizi belirttiniz mi acaba?