Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

evet ilkini izledim de dieğrlerine nasip olmadı bakmak..

evet ya biberoncuğmuzun maşallahı var hükümet gibi denir ya hükümet gibi hatun:)
görünce selamlar diyiverin bendendeee gerçi okurdaa o geçmişi
olurda okumasssa zaman kaybetmeyim diyeeee şimdi o başlamışda bitiryorda üniteleriii maşallah

Bence çok başarılıydı evet ama bir o kadar da heyecanlıydı canım arkadaşım.

Bir ara sanki adını sorsan , cevap soruda diyecekti

Bence çok başarılıydı evet ama bir o kadar da heyecanlıydı canım arkadaşım.

Bir ara sanki adını sorsan , cevap soruda diyecekti

:) bende sormuştum biberoncum nekadar sakin görünüyordun diye, hee sen onu bana sor birde demişti...:)
çaktırmamaya çalıştım ama masanın kenarını sıkıştırmaktan elim acıdı demişti :)
ama maşallahı var ben orda kesin kem küm ederdim şoray da iyi dalgaya alırdı beni :)

Ben çok isterim katılmak , en çokta milyoner olmak ister ' e ama maalesef başvurum kabul edilmedi bile .

Bilmem ben nasıl olurum , rahatımdır çok heyecanlanmam heralde.

Hiç bir ünite çalışmaya başlamadım kitaplarımdan sadece 3 ü elimde diğerlerini salı günü sormaya gideceğim.
Plan yaptım kendimce nisan 2 dedi mi çalışmaya başlayacağım. Nisan 1 i seçmedim kendime şaka olur diye
Sevgilimle de iddaya girdim vizelerde 3 dersin notu 80 olursa tatile götürecek
Ona göre umutsuz vakayım ama benim hala umudum var

sedulu seni gözlemlediğim kadarıyla çalışmıyorum diyip harıl harıl çalışıyorsun öyle bir hissiyat oluştu bende 1: yaparsın sen yaparsın

sedulu seni gözlemlediğim kadarıyla çalışmıyorum diyip harıl harıl çalışıyorsun öyle bir hissiyat oluştu bende 1: yaparsın sen yaparsın

Keşke dediğin gibi olsa stanki
Yok anacım harbi yok bende çalışma şevki
Güz döneminde vizelere biraz çalıştım şimdi doğruya doğru 1 ay öncesinden başlamıştım ama günde bi ünite gittim hep
Finaller tam vasat sınava kalmış bi hafta ben daha yeni açtım kitapları
Hele son 2 gün kala evden dışarı adım atmadım üniteleri yetiştircem diye
Neyse ki atlattık
Benim avantajım fotografik hafızam olması yani kitabı bi kere okusam aklımda kalıyor ve sayfayı sınav anında gözümün önüne getirebiliyorum.

sedulu şu fotografik hafıza olayını bize de öğret bacım yaa :)
valla benim sınavda değil sayfa gözümün önüne gelmesi, acaba ben bunu okudummu diye sorular soruyorum kendime
anlaşıldı şimdi bende fotografik hafıza durumları yok... acaba benim hafıza hangi model :)
kesin görmezden gelen bi hafıza var bende :) okuduğumu bile unuttuğuma göre hafızam benle kafa buluyor

Tşk ederim kızlar darısı sizlere inş sizlerde atanırsınız

Canım çok sevindim yaa , ataman nereye oldu ?
Hayırlı olsun güzelim , inşallah herkes gönlünce atamalar yaşar bu sene

Sen şimdi dersleride boşlama sakın

Sedulu senin tatil kesin canım

Geçen dönem benim gibi son dakika çalışığ iyi notlar almıştın , şimdi 1 ay önceden başlıyacağım dediğine göre , sevgilin tatil planlarını yapmaya başlasın bence

O bende de var .

Geçmişte üni. deyken sınavda durur öyle salak salak sabit bir noktaya bakar , sorunun olduğu sayfayı hatırlamaya çalışırdım . Gözümün önüne gelince birden yazmaya başlardım , millet artık nelere karıştığımı şehir efsanesi olarak yaymıştı sen düşün

tapu ve kadastro genel müdürlüğü istanbul bakırköy taşra bilgisayar işletmeni olarak atandım cnm inanırmısın hiç içimden gelmiyor ders çalışmak elim ayağım boşalmış gibiyim hiç çalışmak istemiyorum bitane kitap verdiler kayıt yenileme yaptğımda
3 ünite zor bitirdim valla diğer kitaplarımıda aldırmadım yükselmek için okuyorum zaten kurumda bu bölümü oda kurumda yükselebilmem 3 sene çalışmış olmam lazım anneme diyorum uzatayım okulu az kızım diyor uzatma işle ders zor olur dıyor asaledin tasdiklenme falan sınavları olcak diye uzatma okulunu dıyor bitir kurtul diyor neyapıcam bılemıom eski beni istiyorum bennnnnnnnn

Son düzenleme:

Tatlım anneler ne derse o der

Bence de ihmal etme derslerini , bak 3 ünite bitirmişsin bile .Biz daha hiç başlamadık .Aynen devam et kuzum . Şura kaldı 1,5 sene . Hele bu diplomanı da al eline , sonra yine yolunu çizersin .

Tekrar hayırlı olsun canım .Artık tapuda işimiz olursa sana sorarız

bu dönemden 6ders 3.sınıftan altığım 4ders var o yüzden böyle:26:
senin aldığın kitaplar eski sisteme göre yani bütün seneyi kapsıyor yeni değişiklikler falan yok
bu yeni değişikliklerde hani bazı ünitelerin yerleri değişmiş bazılarına ekleme yada çıkartma yapılmış ya o işte yani fazla birşeyin eksik değildir aöf kitabından kontrol ede ede gitmen lazım o yüzden
mesela benim inkılap dersi
aöfde tamamen farklı konular yardımcı kitaplarımda tamamen farklı konular aslında aynı ama hepsi birbirine girmiş şekilde yardımcılarda ama aöf kitabında bölüm bölüm her konuyu ayrı ünite yapmışlar sadece benim en büyük fark bu
dğerlerinde pek öyle tutarsızlık yok mesela müzik dersim var yardımcı kitaplarımda 3 ünite gözüküyor ama aöf kitabında vizeye kadar 4 üniteden sorumlyum o eksik onuda aöfden çalışmam gerekicek böyle yani tutpta boşuna kitap alma 35 tl olmasının nedeni hem yeni çıkması hemde herkes mecbur alacak diye yoksa çok fark yoktur sorular zaten aynıdır konularda ufak ekleme çıkarmalar vardır diye düşünüyorum

herzaman beklerim balım buyrun gelin:)

Nasıl oluyor bilmiyorum ki kendiliğinden gelişiyor olaylar
Bilinçli yaptığım birşey değil küçüklüğümden beri böyleyim belki şuna bağlayabilirim bu durumu küçükken aşırı derecede kitap okurdum ve görsel şeyler dikkatimi çekerdi. Sonra git gide kitap sayfaları gözümün önüne gelmeye başladı sınavlarda...
Ama fotografik hafızayı geliştirmek için mutlaka birşeyler vardır. Bi araştır istersen.

Aynen aus finallere resmen son dakika çalıştım bu defa hırs yaptım vizelere yine 1 ay önceden çalışayım diyorum. Vizelerde bu çalışma sistemini oturturum ama finallerde hiç öyle olmuyor aranın kısa olması beni ders çalışmaktan soğutuyor.
Üniversitede benim hakkımda da şehir efsaneleri olmuştu hatta kopya isteyenlere durun diğer sayfaya geçmedim daha diyordum
Garip birşey isteyerek yapmıyorum.
Sorulan soru birden aklıma gelmeyince beyin otomatik olarak kitabı getiriyor gözümün önüne ve sanırım bu da beni ders çalışmaktan kurtarıyor
Hatta üniversitede bi sınavıma resmen inekleyerek girmiştim ama öyle böyle değil sabahladım günler öncesinden hazırlandım büte kaldım.
Bütte kitap yüzü açmadım pat diye gözümün önüne final anında çalıştıklarım geldi.
Bende çalışınca olmuyor zıt işliyor

SEBBOY BACIM İŞİN GÜCÜN HAYIRLI OLSUN BACIM....

kızlar eksik kitaplarını alabilen varmı
OHOOOOOOOOOO BEN VARIM ARTIK SINAVA DEK ALMAMMM GELİRSEEEE TABİİİ GELMEZDE YAAA SON HAFTAYA DEK NEYSEEE

HEYYY bacım bu msjnı kullanmak istiyorum izninleeee
benim adama göstericem
millet sevgilisini 80 olunca 3 dersi tatile götüryorrrr ben 4 dersim olsun sen de götürrrr diycem...
iznin olursaaaa.....
vay anam vayyyy
hiç pekiştirecim yok ahhh kocacım ahhhhh oda aynen şunu der
dersden kal seni okutmayacam
sanki o okuturda haspammmm yazık oda öyleee rahatlıyor diyommm adamcağız hehehe

gökçe sen ölme emi :) akşam akşam güldürdün kız :)
benim koca da diyor ki ben çalıştıkça, gözlerine yazık gülüm bırak gitsin...
ben de derim ee kalırsam nolcak ??
cevap aynen şu...
2 sene de biteceğine 4 senede bitsin nolmuş sanki
benim kocaya göre zaten herşey tıkırında hayatta :)
salla gitsin havasında herzaman :) sen ölmezsin bu rahatlıkla çok yaşarsın diyorum...
galesiz gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…