- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canim inanilmaz sevindim senin adina. Ama hakettin yani. Daha kitap yokken basladin calismaya. Ben kontrol ettim. Temel bilgiyi bulamadim. Bicim 100 digerleri 80-90 o civarlar. Bi de osmanlica var yazdgm gibi minimum 60. Ama cok farkli bisey olmaz. Yani 80 85 fln olmasi imkansiz. Maximum 70e cikar. Ben son hafta yarim yamalak baktim. Kimini hic okumadm kimini ustten ustten. Ben bile bu kdr yaptysam sen herseyden 100 hakettin bence. Nazar degmesin.
Gazel benim nickim değişti kız farketmedin miekliyorum adını
![]()
Harika bir sonuç cemreciğim, tebrik ederim. :) Ben de osmanlıcaya baktım ilk olarak, 3 soruyu ben de ne yaptım hatırlamıyorum, onun dışında bir yanlışım var. Bu durumda osmanlıca minimum 80 max. 95 gelecek. Eğer yanlış hatırlamıyorsam ve bir aksilik olmazsa eski türk ed. 100, batı ed.akımlar 100, türkçe biçim bilgisi 100, halk ed.95, yeni türk ed.90 beni en çok sarsan temel bilgi tek. de 70...
Tebrik ederim canim inanilmaz sevindim senin adina. Ama hakettin yani. Daha kitap yokken basladin calismaya. Ben kontrol ettim. Temel bilgiyi bulamadim. Bicim 100 digerleri 80-90 o civarlar. Bi de osmanlica var yazdgm gibi minimum 60. Ama cok farkli bisey olmaz. Yani 80 85 fln olmasi imkansiz. Maximum 70e cikar. Ben son hafta yarim yamalak baktim. Kimini hic okumadm kimini ustten ustten. Ben bile bu kdr yaptysam sen herseyden 100 hakettin bence. Nazar degmesin.
4 soru bankasi miiiii
benim bi tane bile yok. Unite sonlarndakileri cozuyorum bi tek
biberon sana yuksek onur belgesi fln ytmez. Nobel alirsin yakinda :))
benim nazarim cok deger maasallah diyeyim.
bi dakka bi dakka...kimin nicki değişti yahu bi izahat verin bakayım :)
ben bir hafta gelemedim maşallah herşey değişmiş :)
bu arada listede benim adım yok...![]()
![]()
kızlar notlarım 90 70 65 60 55 45 veee ing 2 20 bunu bekliyordum çünkü hiç çalışmadım çalışamadım kitabı anlamadım aybide ben bundan kalmıyım ya valla yığılırım şimdi şuralara![]()
sen kimsin yaa kimdin yaaa korkutma beniiiiiiiiii![]()
auuuss nasıl oldun kuşum iyimisin nasılmış sonuçların bakabildinmi![]()
Benden de biberona kocaman
Bende bir çok derse sadece ünite sonu özetini ve sorularını çözerek bakabildim hastalıktan .Eeee son ana bırakınca böyle oldu tabii.
Soru bankası mı , o da ne
Sağol canım benim , dün bugün daha iyiyim , yarın kontrolüm var , sonra da ameliyat:104::104:
Baktım canım , ummuduğum gibi sonuçlar .Dişlerimi sıka sıka ağrıdan ancak o kadar konsantre olabilmişim .
80-65-65-45-40-35
Bence sorun yok ama , benim bölümde geçme notu 30-45 arası zaten .
kızlar notlarım 90 70 65 60 55 45 veee ing 2 20 bunu bekliyordum çünkü hiç çalışmadım çalışamadım kitabı anlamadım aybide ben bundan kalmıyım ya valla yığılırım şimdi şuralara![]()
kızlar aklınızda tutup da bütün dersleri hesaplıyosunuz ya valla hayranım size. hayatta yapamam bekler dururum şimdi 1 ay..![]()
Auscuğum, tekrar acil şifalar diliyorum, ve o halde girdiğin sınavlardan aldığın notları da ben ayakta alkışlıyorum.Senin nezdinde de alıntı yapamadığım ama okuduğum diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum, herkes yine çok iyi notlar almış, finalde de bunun aynısını tekrarlarsak bir seneyi daha devirmiş olacağız, son senesi olanlar da hayırlısıyla mezun olacaklar.
![]()
Bende seni tebrik ederim cemrecim .
Gayet başarılı notlar , sizlerle gurur duyuyorum
Benden de biberona kocaman
Bende bir çok derse sadece ünite sonu özetini ve sorularını çözerek bakabildim hastalıktan .Eeee son ana bırakınca böyle oldu tabii.
Soru bankası mı , o da ne
Hastalık dönemimde bana gerekli ilgiyi , şefkati vs..vs... göstermediğin için çıkarın yahu şu gazeli listeden dedim
Ama bir yerlerinden girmişsin yine
Yığılma canım benim , ona ağırlık verirsin , şimdi hemen başla hatta çalışmaya .
Diğer notların iyi zaten canım.
AÖF aramıza casus sokmuş , kim çok çalıştıysa buradan takip edip , kanaat kullanacaklarmış
Sağol canım benim , dün bugün daha iyiyim , yarın kontrolüm var , sonra da ameliyat:104::104:
Baktım canım , ummuduğum gibi sonuçlar .Dişlerimi sıka sıka ağrıdan ancak o kadar konsantre olabilmişim .
80-65-65-45-40-35
Bence sorun yok ama , benim bölümde geçme notu 30-45 arası zaten .
ah benim kuzum kıyamam ben sana...sende beni anlamazsan kim anlıyacak ahretim yaa
perşembe sabah erkenden çıktık pazartesi günü döndük...konyada internete girme durumum olmadı kv kp, annemler dedemler iki arada bi derede kalıyor insan...birde oğlumun şımarıklıkları...bende öldüm gittim meraktan kim napıyor kk da diye ama hiç açma imkanım olmadı k...
yoksa ben seni bırakırmıydım buralarda cancağızım...
rabbim şifanı versin inşallah kuzum benim..
Sağol canım benim , dün kontrol için oturdum pc ye . Gerçekten en az 5 soruyu sırf o anki ağrıdan bildiğin yanlış okumuşum , asla yapmam dediğim şey olmuş yani.
Normalde heyecanlı bir yapım yok , az çok tanımışsındır sende ama aklımı verememişim ve en basit hataları yapıp değildir li soruları şaşırmışım ve ilk gördüğüm seçeneği işaretlemişim diğerlerini okumadan.
Olsun ama eşim asla gitmeme izin vermiyordu sınava , finalde kurtarırsın diyordu . İyi ki gitmişim . Hepsinden 65-70 almaya çalışacaktım o zaman en az .
Gözetmenler hala aklımda , elimden yavaş yavaş kan damlıyor , onlar benden daha panik.Zaten sınav sonunda da her yeri kan gölüne çevirdim
Ama bu sefer ameliyat dönemi girecek , ne kadar verimli çalışacağım bilemiyorum ama kendimi toparlar toparlamaz başlayacağım .
Sizde beni dürtün ne olur arkadaşım.
Sağol tatlım benim .
Size takılmayacağım da kime takılacağım gazelim , hasta kadın nazı benimkisi işte , azıcık katlanıver
Ya bir dahakine 10 gün gidecekmişsin ya o zaman ne yapacaksın ?![]()
Ausum; önce sağlık, daha önce de söylediğim gibi. Sen iyi olacaksın ki, ondan sonra rahat rahat çalışırsın. Hem tabiri caizse sen kolunu kaldıramazken bu notları aldın, final gözünü hiç korkutmasın. Bu seneyi hayırlısıyla bitireceğiz, ondan sonra güzel güzel tatil yapacağız, tatilde birbirimize gideceğiz, onları düşün.:))) Hem çok normal bildiğin soruyu yanlış okuman ona da takılma. O halde kan kaybederken ve acılar içindeyken bu kadar yapabilmen bile mucize kesinlikle. Ben yapamazdım asla, sana kocaman![]()
Ausum; önce sağlık, daha önce de söylediğim gibi. Sen iyi olacaksın ki, ondan sonra rahat rahat çalışırsın. Hem tabiri caizse sen kolunu kaldıramazken bu notları aldın, final gözünü hiç korkutmasın. Bu seneyi hayırlısıyla bitireceğiz, ondan sonra güzel güzel tatil yapacağız, tatilde birbirimize gideceğiz, onları düşün.:))) Hem çok normal bildiğin soruyu yanlış okuman ona da takılma. O halde kan kaybederken ve acılar içindeyken bu kadar yapabilmen bile mucize kesinlikle. Ben yapamazdım asla, sana kocaman![]()
valla hiç sorma ahretim napıcam bilmem :) telefondan gireyim diyecem ama onda da ya çekmiyor ya bağlantı sorun oluyor...
annemlerdeyken girerim ama...oy kurban olurum ben senin nazına :) nazlan ausum nazlan şuan çok hakkın var nazlanmaya :) o halde sınava girip bu notları alan bi kadının eli öpülür vallahi maşallah diyeyim valla...
dimi ama biberonum yaa, daha toplanıp inegöle gelecekesiniz köfte yemeye :) sakın kaytarmayın karışmam valla...çenemden kurtulamazsınız ona göre :)
havalarda iyice ısındı, bilmem anlatabildim mi birilerine![]()
Bakın dikiliverdim bile buluşma dediniz diye
Mutlaka yapalım ama Allah nasip ederse tabii , lafta kalmasın hanımlar
Çocuklar içinde rahat oynayacakları yerler var , gazelde bilir , orada buluşuruz , köfte yemeğe . Babalar ilgilenir onlarla bizde dedikodu yaparız azıcık
siz yeterki gelin canlarım, eşim halleder mekan kısmını, pek bilir köftenin alasının nerde yenileceğini :)
geçen soruyordu ben taa önceden söylemişim meğer, hani hanımlar meclisimiydi neydi ordan arkadaşların gelecekti eşleriyle noldu diyor :)
hay dilini arı soksun emi :) hanımlar meclisi lafa bak :)
gülmekten göbeğim çatladı :) gelcekler inşallah ama zaman vermediler daha dedim...:) çocuklara siz bakın, biz kaynatıcaz dedim :) ay düşündüm de, çocuklar da aynı yaşta sayılırlar ya, üçüde kafayı sıyırırmışhele bizim burak bi çocuk gördümü deli divane oluyor sevinçten :) çok güzel olacak valla yaa :)
çabuk gelin hanımlar meclisinin güzide hatunlarıköfteler sıcak sıcak dumanı üstünde :)