Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

:60::60::60::60::60::60::60:

Oyyyyyyyyyyyy gazelllllllllllllllll , ne güldüm yahu :1:

Hanımlar meclisi :52::52::52:

Kazene söyleyelim de isim değişikliği yapsın sitede :9:

Biz hanımlar meclisi üyeleri kaynatırken bulunşunca , erkeklerde beyler cemaatini kurarlar artık :60::60:

Erkeklerin yaşları yakın mı bilmiyorum ama benim eşim 34 yaşında .

Yusufta çocuklara deli oluyor ama nedense iş oyun kurmaya gelince tırt biraz :55:

benim eşimde 28 yaşında :) ama herkesle kafa yapısı uyar merak etme...
aman ausum ayıpsın, uydururuz uymazlarsa bile :) biberonumun kıymetli eşlerinin tevellütü kaç acaba :)

Ooo ne muhabbetler donmus :) inegoller kofteler yanlis sorular...
Biberon o osm sorusuna bn de sasrdm yanls yapmsm dedim. Cok calismadgmdn ben hataliyimdr dedim gectim. Masaustu bilg sorusu da sinavda da cok arada kalmstm onda. Ama smdi telden grdim. Tekrar bakarim aksam. Mail atarim ben de.

mrb kızlar sizlere bişey sormak istiyorum.. temel bilgi teknolojileri 2 dersinin kodunu bilen var mı? bil102u yazıyo ama cevap anahtarında bulamıyorum yok yani. şimdiden teşşekür ederim..

Benim eşim 38 yaşında, biz tam yaşlılar meclisine yakışıyoruz aslında, çaktırmayın. :1:

Cemreciğim, ben de kitaptan kontrol ettim osmanlıca sorusunu, sonra yazdım maili sabah. Diğer soru da cevap saçma bence, ama aöf'nin mantığı değişik çalışmış olabilir mi acaba dedim çünkü bilgi sorusundan ziyade yorum sorusu gibi. Hani masaüstü bilgisayarlar zaten pille çalışmaz ve hafif değiller o yüzden o seçenekler olamaz diyebilirler ama mantığı kuruş biçimi yine de saçma olur gibime geliyor.

38s, temel bilgi teknolojilerinin cevapları a ya da b kitapçığı farketmez, alfabetik sıralamanın en sonunda bilg102u olması lazım, listenin altını kontrol edersen bulabilirsin...

anam anam anam herkes açılışı yapmış hatta yolu yarılamış bile benim 40 küsür ünitem var...:14::14:
oy ben nerelere gideyimmmm :60:
az önce bi ünite bitirdim bismillah dedim :) devamı gelir inşallah :)

az önce ikinci ünitemi de bitirdim şükür bugün iyi bir başlangıç yaptım elhamdülillah...
toplamda 39 ünitem var, 2 tanesini bitirdim...süre az ünite çok..napıcam bilmiyorum...çizelgemi yaptım...duvarıma astım isteyenlere ekleyebilirim kızlar...

Ooo, ben geç kalmışım muhabbete. Soruların yayınlandığından da haberim yoktu. Uykum kaçtı zaten, hesaplayayım bari.

Gazel, beni de ekler misin? Bulamadım çizelgeyi, ünite sayısı falan sorarsan söylerim.

off yine mi başladınız arkadaşlar çalışmaya :)
maaşallah valla karşınızda nutkum tutuluyor ne desem bilemiyorum
benim aöf finallerinden önce taaam 21 tane finalim var okulda :1: kafayı yemek üzereyim
hal böyle olunca bye bye aöf demek durumunda kalıyorum ve son gün son gece ne kadar olursa...
Allahtanki bölümüm sözel ve yorum yeteneğim pek olmasa da ezberim kuvvetli.

Slm kızlar bende başladım çalışmaya. Hem de tam gaz...

Sevgiciğim ekler misin 28 ünitem var 5 ünite bitti...

Bu arada arkadaşlar Yök başkanı mezun durumda olupta tek dersi kalanlar için çalışma yapıyoruz demiş. Herhalde tek ders sınavı falan yapıcaklar. Benim gibi son sınıf olup tek dersi olanlar inşallah sene uzatmayacağız... Haberiniz olsun...

Hatırlamadığım bir kaç soru var ama hep iyi olan notlarımdan zaten , yani düşüklerden umut yok :34:

Sağol canım benim , dün kontrol için oturdum pc ye . Gerçekten en az 5 soruyu sırf o anki ağrıdan bildiğin yanlış okumuşum , asla yapmam dediğim şey olmuş yani.
Normalde heyecanlı bir yapım yok , az çok tanımışsındır sende ama aklımı verememişim ve en basit hataları yapıp değildir li soruları şaşırmışım ve ilk gördüğüm seçeneği işaretlemişim diğerlerini okumadan.

Olsun ama eşim asla gitmeme izin vermiyordu sınava , finalde kurtarırsın diyordu . İyi ki gitmişim . Hepsinden 65-70 almaya çalışacaktım o zaman en az .

Gözetmenler hala aklımda , elimden yavaş yavaş kan damlıyor , onlar benden daha panik.Zaten sınav sonunda da her yeri kan gölüne çevirdim :52:

Ama bu sefer ameliyat dönemi girecek , ne kadar verimli çalışacağım bilemiyorum ama kendimi toparlar toparlamaz başlayacağım .

Sizde beni dürtün ne olur arkadaşım.:34:

Auscuğum geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsın kendini. Ben de sınavda hasta değildim ama inan senin kadar kötü olarak girmiştim ve ne soruları hatırlıyorum ne verdiğim cevapları doğru dürüst okumadım bile. Ama şimdi finale bomba gibi hazırlanıyorum. Ders bırakmadan bu dönemin bitmesi lazım.

kızlar ben bu tek ders bütünlemesini anlamadım yani benim bu son senem ama güz döneminden tarih ff geldi bahar dönemindende finalde İngilizceyi vermezsem o da ff gelicek eeee 2 tane ff olacak biri güzden biri biri bahardan nasıl olacak bu iş:ssz:

Ooo, ben geç kalmışım muhabbete. Soruların yayınlandığından da haberim yoktu. Uykum kaçtı zaten, hesaplayayım bari.

Gazel, beni de ekler misin? Bulamadım çizelgeyi, ünite sayısı falan sorarsan söylerim.

canım editör ben değilim DİONİSA ilgileniyor..
benim yaptığım çizelge evde duvara asıp çizik atmak için :) hani tarihleri gün gün yazıp dersleri de yazıyoruz, ve hangi dersin hangi ünitesini çalıştıysak oraya işaret koyuyoruz ki ne kadar zaman kalmış, hangi derse çalışmışız vs görmüş oluyoruz..eklerim birazdan...
geçen dönem paylaştım burda isteyen çıkardı yazıcıdan.. yine paylaşırım faydalanırız...

Back
X