Baktım şimdi sisteme notlar yok.Zaten notlar açıklansa giremezdim kesin sisteme.
Bikaç dersten kalacağım gibi bir his var içimde :18:
Geçen sefer saat 4 gibi açıklanmıştı diye hatırlıyorum, yine öyle bekliyorum ben bugün açıklanacak bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım şimdi sisteme notlar yok.Zaten notlar açıklansa giremezdim kesin sisteme.
Bikaç dersten kalacağım gibi bir his var içimde :18:
2. üniversite kapsamında bilgisi olan var mı acaba? bir dahaki sene tarih bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum ama tekrar sınava falan girmem gerekiyor muydu ki. Sınava girmeden kayıt yaptırabilir miyim acaba?
Geçen sefer saat 4 gibi açıklanmıştı diye hatırlıyorum, yine öyle bekliyorum ben bugün açıklanacak bence.![]()
cnm benimde asıl bölümüm örgün öğretimde biyolojiydi, 2. üni kapsamında sınavsız aöf ye başvurdum 2 yıllık turizm ve otel işletmeciliği kendi bölümümle birlikte ikisinide bitirdim.sonrada yine sınavsız dikey geçiş hakkıyla işletmeye 3. sınıftan başladımşimdi işletme 4. sınıftayım
Ben bu aöf ün sitesinde labirent misali hep kayboluyorum ya , bir müddet sonra ne aradığımıda unutuyorum, link versene canım bende bakayım .
Geçen sefer saat 4 gibi açıklanmıştı diye hatırlıyorum, yine öyle bekliyorum ben bugün açıklanacak bence.![]()
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
önce burdan kendi bölümüne girmen gerekiyor ablacım sonrada derslerine tıkladığında derslerin gözüküyor
Az önce sisteme bir bakayım dedim, açılmak bilmedi bi türlü dedim açıklanmış herhalde. Sonra açıldı, baktım yok bir şey.![]()
sistemde f5 yapmaktan işaret parmağım uyuştu![]()
Buna kalbim dayanmayacak bu yaşta kalpten götürecekler beniHerkesin evinde aynı sahneler yaşanıyor heralde şuan.
Geri geldi hala açıklanmamış![]()
Sistem aşırı yüklenmeden gidiyor bence , bende açılmıyor ; ha diyorum yüklendi , sonra yine aynı sayfa
Tüm forumlarda önce bugün sonra da 4 den sonra diye konuşulmuş ya , herkes yüklenmiştir ama sanırım bugünde açıklanmayacak![]()
Selamlar.
Bu konuyu keşfettiğim çok iyi oldu, kabul ederseniz çalışma grubuna ben de dahil olmak isterim.