Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

2. üniversite kapsamında bilgisi olan var mı acaba? bir dahaki sene tarih bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum ama tekrar sınava falan girmem gerekiyor muydu ki. Sınava girmeden kayıt yaptırabilir miyim acaba?

cnm benimde asıl bölümüm örgün öğretimde biyolojiydi, 2. üni kapsamında sınavsız aöf ye başvurdum 2 yıllık turizm ve otel işletmeciliği kendi bölümümle birlikte ikisinide bitirdim.sonrada yine sınavsız dikey geçiş hakkıyla işletmeye 3. sınıftan başladım :16: şimdi işletme 4. sınıftayım

Geçen sefer saat 4 gibi açıklanmıştı diye hatırlıyorum, yine öyle bekliyorum ben bugün açıklanacak bence. :52:

Vizelerde de 4'te açıklanmıştı. Bugün de açıklanır inşallah. Ben rüyamda bir dersten kaldığımı görüyordum kalıcam mı acaba :52:

cnm benimde asıl bölümüm örgün öğretimde biyolojiydi, 2. üni kapsamında sınavsız aöf ye başvurdum 2 yıllık turizm ve otel işletmeciliği kendi bölümümle birlikte ikisinide bitirdim.sonrada yine sınavsız dikey geçiş hakkıyla işletmeye 3. sınıftan başladım :16: şimdi işletme 4. sınıftayım

Maşallah diyeyim sana farklı bölümler okumuşsun ne güzel :52: Bende bu sene bitirirsem seneye başlamayı düşünüyorum.

Geçen sefer saat 4 gibi açıklanmıştı diye hatırlıyorum, yine öyle bekliyorum ben bugün açıklanacak bence. :52:

Bende öyle hatırlıyorum ve bugünde bekliyorum :52:

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
önce burdan kendi bölümüne girmen gerekiyor ablacım sonrada derslerine tıkladığında derslerin gözüküyor

Sağol canım benim , o kadar çok aöf portalı var ki , hangisinde ne vardı karıştırır oldum . Baktım şimdi içim açıldı , yine çooook güzel derslerim var :34:

Ya bu arada ben 3. sınıfa dikey geçiş yapmıştım ya bu yıl , 5 . dönemde yabancı dilden muaftım . 6 da alacak mıyım acaba ? Zaten ben seçmeyeceğim onlar verecek de yine muaf mı olacağım merak ettim :26:

Bugün açıklanacaksa bu darbeyi kalbim kaldırmaz :27:
Loto gibi sonuçlar bekliyorum :27:
Aus buarada bende dikey geçiş yaptım benim aöf büroda çalışan arkadaşım var 6. yarıyıl ing den muaf olmuyorsunuz sistem saçmaladı iyice demişti
Ama inşallah değişmiştir bu durum yoksa hakikaten saçma olacak 5 te ing den muaf olup 6 da olmamak :47:

Az önce sisteme bir bakayım dedim, açılmak bilmedi bi türlü dedim açıklanmış herhalde. Sonra açıldı, baktım yok bir şey. :19:

Geri geldi hala açıklanmamış :52:

Sistem aşırı yüklenmeden gidiyor bence , bende açılmıyor ; ha diyorum yüklendi , sonra yine aynı sayfa :ssz:

Tüm forumlarda önce bugün sonra da 4 den sonra diye konuşulmuş ya , herkes yüklenmiştir ama sanırım bugünde açıklanmayacak :19:

Sistem aşırı yüklenmeden gidiyor bence , bende açılmıyor ; ha diyorum yüklendi , sonra yine aynı sayfa :ssz:

Tüm forumlarda önce bugün sonra da 4 den sonra diye konuşulmuş ya , herkes yüklenmiştir ama sanırım bugünde açıklanmayacak :19:

17:00 ve 19:00 arası açıklanıcak diyor onu da bekleyeyim de açıklanmazsa da artık ne yapayım haftayı bekleriz :52:

Selamlar.
Bu konuyu keşfettiğim çok iyi oldu, kabul ederseniz çalışma grubuna ben de dahil olmak isterim.

yeter ama artık ya nolur açıklansın
madem açıklanmayacak atmayın ortaya lafı, insanları da heyecanlandırmayın ama dimi :52:

Back
X