Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Benimde akıllı tlf. ama akıllı tlf.larda değil sadece iphone dan bakılabiliyor.

Anadolu üniversitesine bak sen iphone sponsorluğunda mı açıklıyor cevapları
E oldu olacak kitap dağıtırken birer iphone da hediye etsin :27:

Anadolu üniversitesine bak sen iphone sponsorluğunda mı açıklıyor cevapları
E oldu olacak kitap dağıtırken birer iphone da hediye etsin :27:
Aöf burjuvaya çalışıyor :52:
eşimi ariym de işi yoksa bi baksın
sağol açıklama içinn :31::31:

Rica ederim. Ben de arkadaşımı aradım uyuyor sanırım açmadı ama görünce döner bana... İnsan meraktan ölüyor :52:

sadece iphone dan mı bakıyoruz peki? yani ben blackberry kullanıyorum ama bunda yok sanırım her yerde iphone yazılmış :31:

Ben de akıllı telefon sandim ama gorunen o ki sadece iPhone cemrecigim...

eşimi ariym de işi yoksa bi baksın
sağol açıklama içinn :31::31:

App Store'de adacığımın dediği gibi Anadolu unı. Uygulaması var, ucretsizdi yanılmıyorsam. İ̇pad den de yuklenebiliyor eğer iPad kullanan varsa deneyebilir...

Ben de akıllı telefon sandim ama gorunen o ki sadece iPhone cemrecigim...

App Store'de adacığımın dediği gibi Anadolu unı. Uygulaması var, ucretsizdi yanılmıyorsam. İ̇pad den de yuklenebiliyor eğer iPad kullanan varsa deneyebilir...

Beni bir dürtükle bir şey yap sende ki o güzel notlar bana da gelsin :52:

Maşallah ipod iphone olmayanlar napacak acaba
Herkes alabiliyor mu bunları o zaman kitap yerine ipod notlar içinde iphone versinler
Saçmalığa bak
Neyseki ben baktım notlarıma :64:

bu ne rezilliktir ya iphone olmayını ezikliyorlar mı bunlar:1: tüm iphone nu olan tanıdıklarımı aradım hepsi geziyor pazar pazar:1::1:

notlarım 75 65 diye gidiyo harf notları daha açıklanmamış oda yarın sanırım geçip geçmediği o zaman belli oluyor
5 dersim vardı 3ü 65 2 si 75 çok istikrarlıyım :1:

Gayet guzel notlar sevgicigim,hepimize gecmisler olsun. Artik önümüzdeki donemi calismaya başlayabiliriz...:)

Gectim canım, darısı hepimizin basına...

Canim benim ben eminim hepimizin notları cok guzel gelecek. Hem önümüzdeki donem hep beraber çalışacağız, birbirimizi motive edeceğiz.:))

biberoncumm tebrik ederimmm
ben bakamadım sonuçlarıma malesef
iphone yok çünkü, eşim de evde değil onun var ama... söyledim app indirdi ama sonuçlar açılmıyor
heralde aşırı yoğunluktan, ne yapalım sağlık olsun

bu arada osmanlıca için sorunumu çözdüm çok mutluyum :1: ben aynı anda örgün okuyorum ya, okulumuzda tde bölümünde de osmanlıca dersi olacağı yeni aklıma geldi, hocasına mail attım
aöf okuyorum zorlanıyorum, başka fakültedeyim dersi alma şansım yok ama girip sizi dinleyebilir miyim diye, tabiki dedi :52::52::52:

biberoncumm tebrik ederimmm
ben bakamadım sonuçlarıma malesef
iphone yok çünkü, eşim de evde değil onun var ama... söyledim app indirdi ama sonuçlar açılmıyor
heralde aşırı yoğunluktan, ne yapalım sağlık olsun

bu arada osmanlıca için sorunumu çözdüm çok mutluyum :1: ben aynı anda örgün okuyorum ya, okulumuzda tde bölümünde de osmanlıca dersi olacağı yeni aklıma geldi, hocasına mail attım
aöf okuyorum zorlanıyorum, başka fakültedeyim dersi alma şansım yok ama girip sizi dinleyebilir miyim diye, tabiki dedi :52::52::52:

Sağol canım benim, birazdan açılır merak etme, ara ara deneyebilirse esin denesin...

Bak çok güzel düşünmüşsün, doğru ya, sen bir de örgün okurken elinin altında böyle bir imkan var, ne güzel. :)) Şimdiden iyi dersler, ben de önümüzdeki hafta güdüp kurs kaydımı yenileyeceğim. Pazar günü başlıyor dersler, saatini değiştirmişler, 11'e almışlar...

Sağol canım benim, birazdan açılır merak etme, ara ara deneyebilirse esin denesin...

Bak çok güzel düşünmüşsün, doğru ya, sen bir de örgün okurken elinin altında böyle bir imkan var, ne güzel. :)) Şimdiden iyi dersler, ben de önümüzdeki hafta güdüp kurs kaydımı yenileyeceğim. Pazar günü başlıyor dersler, saatini değiştirmişler, 11'e almışlar...

Arkadaşımla konuştum da app store da öyle bir indirme yok gözükmüyor dedi neresinden inidirdin canım sen bir tarif etsen :52:

Back
X