Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar genel not ort. da uyarı yazınca benim not ortalamam 2.nin altında..bahar dönemindeki derslerden (11martta kayıtlarla başlayan dönem:26: ) daha yüksek notlar mı almamız gerekiyor geçmek için yani tam olarak ne oluyor benim halımmmmmm...
![]()
kızlar Sosyoloji bölümünden Kamu yönetimine geçiş yapmak istiyorum nasıl dersler tavsiye edermisiniz bebişim var.
gys varmı zorlanırmıyım teşekkürler :44::44:
kızlar aramızda adalet okuyan vardır illaki....
ya kime soryosam çok iyi 4 den fazla AA sı var milletin
bir ben mi vasatım yaaa
nerden nasıl çalışcammmmmmmmm???
ufff bu dönem kayıt yaptırcamm pazartesi olsungeldi msj hemen ödeyecem parayı
Rahatlayacaksan söyleyeyim benim ortalamam 2.45 :) Adalet okuyorum.
slm bende bu sene sınava giricem ve aöf adalet okumak istiyorum, dersleri nasıl zormu biraz bahsedermisin? şuan zaten son sınıf işletme okuyorum 2,52 not ortalamam. adaleti geçebilirmiyim hevesim var ama çok zorsa kalırsam diye de endişeleniyorum :/
ilahi pearl sanki çok kötü deeee allahasenRahatlayacaksan söyleyeyim benim ortalamam 2.45 :) Adalet okuyorum.
Ben kalmadıysam siz de kalmazsınız![]()
Bana biraz zor geldi.Zorluğu şöyle.Dersler hep hukukla ilgili.Yani anlaman gereken hiçbirşey yok.
Sadece ezber yapman yeterli.Bende sayısalcıyım.Ezberleme yeteneğim pek yok.
Bir sayfa okumak bile çok zor oldu benim için.
Bir de ben doğru düzgün çalışmadım örgünde de okuduğum için.
Endişeniz sadece kalırım diyeyse merak etmeyin kalmazsınız.
ilahi pearl sanki çok kötü deeee allahasen
bende sayısalcıyımmm evet yaaa saçma sapandı sınavdaki sorular ya neyse bu döneme inşlh
hoş benim ingzce ve bilgsyrda vasattı yaaaaa ufffff
sende almadıysan bende almadıysamm kim aldı AA yı vallaaa ne diyim... nedense diğerleri değilde ingzce ile bilgisayar koydu banaaBenim bir ingilizce AA Başka AA yok.Bilgisayar bile AA düşmedi BA düştü örgünde bilgisayar öğretmenliği okuyorum :))
Bence öyle AA'sı çok olanlar baya az.Çünkü 34,5la DC almışım İdare Hukukundan.
sende almadıysan bende almadıysamm kim aldı AA yı vallaaa ne diyim... nedense diğerleri değilde ingzce ile bilgisayar koydu banaagerçi hiç çalışmadım onlaraaa diğerlerinn en azından kitapdaki sorularını çözmüştüm özetleri yer yer okumuştum amaaaaa neyseee uffff...
bu dönem çalışacam....
klasik öğrenci palavrası atıyom gibi geldi ya enysee
sevgi meleğime rapor verecem bu kezz:)
ama millet kitap test diyorrrr sınava girerken gördüm adamalr satmaya çalışyordu ne alınırkiiiiiii ben pek sallaamdım bu dönemi ne alsam varmı önerin bacım...