Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

arkadaşlar genel not ort. da uyarı yazınca benim not ortalamam 2.nin altında..:50: bahar dönemindeki derslerden (11martta kayıtlarla başlayan dönem:26: ) daha yüksek notlar mı almamız gerekiyor geçmek için yani tam olarak ne oluyor benim halımmmmmm...:ssz::ssz:

arkadaşlar genel not ort. da uyarı yazınca benim not ortalamam 2.nin altında..:50: bahar dönemindeki derslerden (11martta kayıtlarla başlayan dönem:26: ) daha yüksek notlar mı almamız gerekiyor geçmek için yani tam olarak ne oluyor benim halımmmmmm...:ssz::ssz:

ff aldığın dersler varsa onlardan kesin kaldın bidahaki ocak şubatta giriceksin o dersin sınavlarına dc dd aldığın derslerin varsa koşullu geçtiklerin yani şimdi bu dönem farklı dersler alıcaz ara sınav final sınavı giricez bu iki sınavın ortalaması 2.üstünde olursa koşullu geçtiğin dersleri almadan bidaha geçmiş olucaksın ama ff olan derslerini alıcaksın gene ondan kurtuluş yok

kızlar Sosyoloji bölümünden Kamu yönetimine geçiş yapmak istiyorum nasıl dersler tavsiye edermisiniz bebişim var.

gys varmı zorlanırmıyım teşekkürler :44::44:

kızlar Sosyoloji bölümünden Kamu yönetimine geçiş yapmak istiyorum nasıl dersler tavsiye edermisiniz bebişim var.

gys varmı zorlanırmıyım teşekkürler :44::44:

canım burda kamu okuyan varmı tam hatırlayamadım ama daha net bi cevap almak için istersen bi konu aç, başlığı gören gelir zaten yardımcı olurlar..

kızlar aramızda adalet okuyan vardır illaki....
ya kime soryosam çok iyi 4 den fazla AA sı var milletin

bir ben mi vasatım yaaa

nerden nasıl çalışcammmmmmmmm???

ufff bu dönem kayıt yaptırcamm pazartesi olsun;) geldi msj hemen ödeyecem parayı

kızlar aramızda adalet okuyan vardır illaki....
ya kime soryosam çok iyi 4 den fazla AA sı var milletin

bir ben mi vasatım yaaa

nerden nasıl çalışcammmmmmmmm???

ufff bu dönem kayıt yaptırcamm pazartesi olsun;) geldi msj hemen ödeyecem parayı

Rahatlayacaksan söyleyeyim benim ortalamam 2.45 :) Adalet okuyorum.

slm bende bu sene sınava giricem ve aöf adalet okumak istiyorum, dersleri nasıl zormu biraz bahsedermisin? şuan zaten son sınıf işletme okuyorum 2,52 not ortalamam. adaleti geçebilirmiyim hevesim var ama çok zorsa kalırsam diye de endişeleniyorum :/

slm bende bu sene sınava giricem ve aöf adalet okumak istiyorum, dersleri nasıl zormu biraz bahsedermisin? şuan zaten son sınıf işletme okuyorum 2,52 not ortalamam. adaleti geçebilirmiyim hevesim var ama çok zorsa kalırsam diye de endişeleniyorum :/

Ben kalmadıysam siz de kalmazsınız :1:
Bana biraz zor geldi.Zorluğu şöyle.Dersler hep hukukla ilgili.Yani anlaman gereken hiçbirşey yok.
Sadece ezber yapman yeterli.Bende sayısalcıyım.Ezberleme yeteneğim pek yok.
Bir sayfa okumak bile çok zor oldu benim için.
Bir de ben doğru düzgün çalışmadım örgünde de okuduğum için.
Endişeniz sadece kalırım diyeyse merak etmeyin kalmazsınız.

ilahi pearl sanki çok kötü deeee allahasen
Ben kalmadıysam siz de kalmazsınız :1:
Bana biraz zor geldi.Zorluğu şöyle.Dersler hep hukukla ilgili.Yani anlaman gereken hiçbirşey yok.
Sadece ezber yapman yeterli.Bende sayısalcıyım.Ezberleme yeteneğim pek yok.
Bir sayfa okumak bile çok zor oldu benim için.
Bir de ben doğru düzgün çalışmadım örgünde de okuduğum için.
Endişeniz sadece kalırım diyeyse merak etmeyin kalmazsınız.

bende sayısalcıyımmm evet yaaa saçma sapandı sınavdaki sorular ya neyse bu döneme inşlh

hoş benim ingzce ve bilgsyrda vasattı yaaaaa ufffff

ilahi pearl sanki çok kötü deeee allahasen

bende sayısalcıyımmm evet yaaa saçma sapandı sınavdaki sorular ya neyse bu döneme inşlh

hoş benim ingzce ve bilgsyrda vasattı yaaaaa ufffff

Benim bir ingilizce AA Başka AA yok.Bilgisayar bile AA düşmedi BA düştü örgünde bilgisayar öğretmenliği okuyorum :))
Bence öyle AA'sı çok olanlar baya az.Çünkü 34,5la DC almışım İdare Hukukundan.

Kamu Yönetimi yazısını gördüm; ben okuyorum..
Bölüm değişikliği yapılamıyordu en son, bir arkadaş sormuş.
Yeni yönetmelik geldi mi bilmiyorum net konuşmayayım ama, çekodan kamuya falan geçiliyordu en son..
Sosyolojiden Kamuya geçirmiyorlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir ingilizce AA Başka AA yok.Bilgisayar bile AA düşmedi BA düştü örgünde bilgisayar öğretmenliği okuyorum :))
Bence öyle AA'sı çok olanlar baya az.Çünkü 34,5la DC almışım İdare Hukukundan.
sende almadıysan bende almadıysamm kim aldı AA yı vallaaa ne diyim... nedense diğerleri değilde ingzce ile bilgisayar koydu banaa;) gerçi hiç çalışmadım onlaraaa diğerlerinn en azından kitapdaki sorularını çözmüştüm özetleri yer yer okumuştum amaaaaa neyseee uffff...

bu dönem çalışacam....
klasik öğrenci palavrası atıyom gibi geldi ya enysee
sevgi meleğime rapor verecem bu kezz:)

ama millet kitap test diyorrrr sınava girerken gördüm adamalr satmaya çalışyordu ne alınırkiiiiiii ben pek sallaamdım bu dönemi ne alsam varmı önerin bacım...

sende almadıysan bende almadıysamm kim aldı AA yı vallaaa ne diyim... nedense diğerleri değilde ingzce ile bilgisayar koydu banaa;) gerçi hiç çalışmadım onlaraaa diğerlerinn en azından kitapdaki sorularını çözmüştüm özetleri yer yer okumuştum amaaaaa neyseee uffff...

bu dönem çalışacam....
klasik öğrenci palavrası atıyom gibi geldi ya enysee
sevgi meleğime rapor verecem bu kezz:)

ama millet kitap test diyorrrr sınava girerken gördüm adamalr satmaya çalışyordu ne alınırkiiiiiii ben pek sallaamdım bu dönemi ne alsam varmı önerin bacım...

Evet bende her döneme öyle başlıyorum bu kez çalışacağım diye ama hiç de istediğim gibi olmuyor.
Ben sadece ders kitaplarına baktım bir de birisinden geçen yıla ait Murat yayınları Adalet 1. sınıf soru bankası vardı onu almıştım.
Ama çok bakamadım ona da.Nokta atış soru bankaları falan alıyor millet ama hiç bakmadım içerikleri falan nasıldır diye.
Sınav sabahı bile insanlar aldılar onlardan okulun önünde.
Yani şunu al bunu al diyemiyorum ben de aynen senin gibi pek sallamadığım için.

hatunlar napıyorsunuz bakem:1:
bayadır kimseciklerle görüşemiyordum
malum yarın kayıtlar başlıyor
bende topiğime düşeyim dedim:1::1:
yarın sabah erken kayıda gidiyorum
çok stresliyim çok
şimdiden korku heyecan sardı
7 dersim var bu dönem
3 tanede 3.sınıftan alıcam
bakalım bu dönemide hayırlısıyla bitirebilicez mi:31:

hanımlar, bişey soracağım...
gece 12den sonra kayıt yenileme sitesi açılır mı acaba kızlar bi acil cevap verir misiniz..

ben girmeye çalışıyorum ama olmuyor
sistemde hata oluştu diyor
yeni açıldığından sanırım
artık sabaha kaldı ders ekle-sil işlemi

ben siteye giremedim sistem de hata var diyor ya neden böyle oldu...:44:

Kızlar birşey soracağım.
Ben dikey geçiş yaptım bu yıl e malum kayıt olurken ders ekle falan yapmadık.
Şimdi 2. dönem kayıt olurken yapacak mıyım yoksa yine sistem otomatik mi verecek.
Bir arkadaşıma sordum o yeni kayıtlar ilk yıl ders ekle sil yapmıyor dedi
Bilginiz var mı bu konuda

Back
X