aaaa canım yaa olmuyor böyle bak ilk dakkadan moral bozmak yok...ara sınavlar kötü geçmiş bile olsa geçmiş geçmişte kaldı, önümüzdeki maçlara bakıcaz...
dikkat edersen birçok kişinin kötü geçti sınavları...bu demek oluyor ki aöf nin eğitim kalitesi zırvalığı ile otomatikman çanlar düşük olacak ve düşük almış olduğun derslerden bile geçeceksin bak gazel dediydin dersin...
fazla takma kafanı arasınavı...önümüzde final var ve oturup eşşek gibi çalışacaz başka yol yok...
evet bize nazaran senin ünitelerin biraz fazla ama en kötü ihtimalle bizden yaklaşık bir saat fazla çalışacaksın günlük...
dediğin gibi günde 2 ünite bitirmen lazım, aksi halde yetişemezsin sanırım... biraz sıkıştıracaz artık canım benim napalım çaremiz varmı?
inan bak oğlum acaip huysuz bu aralar kitabı elime alsam kıyameti koparıyor, eşim desen ayrı mesele, iş güç yemek temizlik ıvır zıvır valla bazen bıkkınlık geliyor yangın var diye bağırasım geliyor....ders çalışma iştahım yok, iştahım olsa bile zamanım yok...ya rabbim takdir senden artık yardımcı ol bize diye sürekli dua ediyorum...
herşeye rağmen çalışacaz tatlım, vazgeçmek yok...ben hala bir ünitede kaldım tık yok valla, ne diyeyim ki canım burnumda çıkacak gibi

yinede şükür allah sıhhat versin de napıcaz zamanı fırsatı bulacaz inşallah...