Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

benim adım hıdır elimden gelen budur demişler, elimizden gelen bukadar canım benim, çok yıpranmaya da lüzum yok...biz çalışabildiğimiz kadar çalışır gireriz, ondan sonrası allahın takdiri :)
eee ne demişler, olduğu kadar..olmadığı kader....:1:

öyle bunaldımki bahar döneminde üstten ders falan almıcam banane diyorum artık:19:
ne zannettiysem kendimi bende maşallah 2 seneyi bir arada yürütüyorum sanki işim gücüm az mış gibi
kendim ettim kendim buldum işte:53:

bu arada benim ünitelerim 46ymış sevgicim onuda sana zahmet düzeltirmisin:21:

öyle bunaldımki bahar döneminde üstten ders falan almıcam banane diyorum artık:19:
ne zannettiysem kendimi bende maşallah 2 seneyi bir arada yürütüyorum sanki işim gücüm az mış gibi
kendim ettim kendim buldum işte:53:

öyle düşünme canım senin yaptığın gayet mantıklı...evet biraz zorlayıcı ama iki yılı bir yılda bitirmek çok imrendirici gerçekten...sen evet şuan zorlanıyorsun ama, sen mezun olduğunda senin arkandakiler bir yıl daha aynı eziyeti çekecekler, en azından böyle düşün...iyi düşün iyi olsun...
bu arada sana gözde desek nasıl olur gzdbky yazması zor biraz :)

öyle düşünme canım senin yaptığın gayet mantıklı...evet biraz zorlayıcı ama iki yılı bir yılda bitirmek çok imrendirici gerçekten...sen evet şuan zorlanıyorsun ama, sen mezun olduğunda senin arkandakiler bir yıl daha aynı eziyeti çekecekler, en azından böyle düşün...iyi düşün iyi olsun...
bu arada sana gözde desek nasıl olur gzdbky yazması zor biraz :)

iyi yanını düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum zaten yoksa kaldırıp atıcam çoktan kitapları:27:
okumam gereken son senemde çok rahat olucam hem işe giricem hemde kpss ye hazırlanıcam rahat rahat:21:
bir görseydim o günleri:31:
diyebilirsin tabiki nasıl rahat hissediyorsan öyle de:54:

şu saat itibariyleeeee henüz bir kitap yüzü açamadımmmmmmmmm kızın banaaa ceza verin uffffffffffffff

şu saat itibariyleeeee henüz bir kitap yüzü açamadımmmmmmmmm kızın banaaa ceza verin uffffffffffffff

senin saçını başını yolarım :) otur çabuk dersinin başına bakıyım....:)
pehhh kime diyon sen canım, kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş...:) bende bir ünite bitirdim öylece duruyom valla, bir dönüm bostan yan gel yat osman gibiyim...:24::24::24::24::24::24::24:

iyi yanını düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum zaten yoksa kaldırıp atıcam çoktan kitapları:27:
okumam gereken son senemde çok rahat olucam hem işe giricem hemde kpss ye hazırlanıcam rahat rahat:21:
bir görseydim o günleri:31:
diyebilirsin tabiki nasıl rahat hissediyorsan öyle de:54:

olur olur inşallah görürsün o günleri de...
kpss zımbırtısı kolay bişeymi sanki ,,üfff bide o var sizin allah yardımcın olsun gözdem.. şükür ben onla bari uğraşmıcam...:27:

Okul öncesi ve ilahiyat güzel puanlarla atanıyorda bizim gibi iibf kalıyor ortada
80 alan zor atanıyor benim bölümde ( önlisans için)
2014 kpssde lisanstan atanacağımı hissediyorum
En azından puanları 80 altını görüyor 75 civarı

olur olur inşallah görürsün o günleri de...
kpss zımbırtısı kolay bişeymi sanki ,,üfff bide o var sizin allah yardımcın olsun gözdem.. şükür ben onla bari uğraşmıcam...:27:

aynen birde kpss var
onun stresi daha sarmadı oda seneye başlar artık napcam ben napcam ben diye:52::52:

aynen birde kpss var
onun stresi daha sarmadı oda seneye başlar artık napcam ben napcam ben diye:52::52:

en azından o zaman geldiğinde üstten ders almış olma durumun olmadığından evham yapmadan çalışırsın :) kpss kursuna falan gidersin belki...ne bileyim en kötü ihtimalle aöf den daha iyidir be gözde..

yok canım ben ders ders bitirerek gidiyorum çünkü konularım birbiriyle bağıntılı
o yüzden koparmadan bitirene kadar çalışıyorum
mesela yaratıcılık dersim var 4 ünite
bugün 2 bitircem
yarında 2
o ders bitmiş olacak

Senin derslerin çok olduğu için sadece finalleri çalışıyosun bide sen ara sınavlarda çalıştın konuyu o yüzden üzerinden geçmeyeceksin tabi..
Ama ben ara sınavlarda konu çalışmadım hiç o yüzden kitabın başından başladım.. Umarım güzel bi şekilde çalışırım..
Çalıştıktan sonra geriye dönüp bakıyorum sanki aklımdan çıkmış çalıştıklarım gibi oluyo korkuyorum bi an..:18:
Ama el mahkum öyle yada böyle kafayı gömüp çalışıyorum..:86:
Şimdi hiç ders çalışacak halim yok ama malesef çalışmam lazım.. Poffff
:37:

en azından o zaman geldiğinde üstten ders almış olma durumun olmadığından evham yapmadan çalışırsın :) kpss kursuna falan gidersin belki...ne bileyim en kötü ihtimalle aöf den daha iyidir be gözde..

aynen canım hem çalışırım hem kursa giderim diyorum:21:

Senin derslerin çok olduğu için sadece finalleri çalışıyosun bide sen ara sınavlarda çalıştın konuyu o yüzden üzerinden geçmeyeceksin tabi..
Ama ben ara sınavlarda konu çalışmadım hiç o yüzden kitabın başından başladım.. Umarım güzel bi şekilde çalışırım..
Çalıştıktan sonra geriye dönüp bakıyorum sanki aklımdan çıkmış çalıştıklarım gibi oluyo korkuyorum bi an..:18:

ara sınavlara çalışmadığın için komple çalışman mantıklı:31:
en azından ben onlardan kurtuldum yoksa biterim 90 ünite ne demek ya:52:
ALLAH yardımcımız olsun hepimizin inşallah bu sınavıda atlatıcaz güzel bir şekilde:21:

canım bende ilk zamanlar çalışmaya başladığım zamanlarda aynen senin gibi düşünüyordum...defalarca okuduğum halde hiç aklımda kalmıyor ve sanki hepsini boşu boşuna okuyormuşum gibi geliyordu....ama gerçekten soruları çözmeye gelince insan hemen hatırlıyor...hele hele çok test çözersen çok aşina oluyorsun sorulara...sana tavsiyem sadece konuları okuyup okuyup girme sınava, ne kadar iyi anlarsan anla soru çözmeden sınava girince hatırlayamazsın konuları hepsi çorba oluyor kafada....ben test çözerken daha iyi anlıyordum...bol bol test çöz..özellikle sınava yakın zaman kala sürekli elinde soru bankan olsun ve her fırsatta üç soru beş soru ne çözersen çöz ama mutlaka çöz...

ara sınavlara çalışmadığın için komple çalışman mantıklı:31:
en azından ben onlardan kurtuldum yoksa biterim 90 ünite ne demek ya:52:
ALLAH yardımcımız olsun hepimizin inşallah bu sınavıda atlatıcaz güzel bir şekilde:21:

gözdecim sen ara sınavdaki üniteleri nasıl yapıcaksın bana da akıl ver...gözden geçircem falan demiştin ya, soru çözerek mi gözden geçirceksin yoksa tekrardan şöyle baştan bi okuyacakmısın...valla okumaktan korkuyorum ben yetiştiremem ki, sadece ara sınavın ünitelerinin sorularını çözsem nasıl olur acaba...bi kaç gündür bunu düşünüyorum napsam diye...net bişeye karar verdinmi sen...detaylı yazarmısın canım hem sürekli bu soruyu soruyor herkes, fikirlerimizi ve planlarımızı paylaşırsak verimli olur gibi...:31::31::31:

1 Ünite = 27 sayfa = 1,5 saat...

Bi oturuşta 2 ünite çalışayım dedim ama yok gitmedi kızlar... Her sayfayı tek tek okuyup altını çizdim, çizerek çalışınca daha iyi oluyo..
Ama bide şöyle bişey geldi aklıma kitabın kenarlarında bikaç satırlık konu özeti gibi cümleler oluyo ya, onları okusak ardından da konudaki örnekleri okusak nasıl olur diye düşündüm..
Çünkü konu içinde epey örnek geçiyo benim derslerin bazılarında.. Bu şekilde çok yeterli olmaz ama dimi.. Aman ben aöf en azından üniteler daha kısa olabilirdi..
:52:

Bi oturuşta 2 ünite çalışayım dedim ama yok gitmedi kızlar... Her sayfayı tek tek okuyup altını çizdim, çizerek çalışınca daha iyi oluyo..
Ama bide şöyle bişey geldi aklıma kitabın kenarlarında bikaç satırlık konu özeti gibi cümleler oluyo ya, onları okusak ardından da konudaki örnekleri okusak nasıl olur diye düşündüm..
Çünkü konu içinde epey örnek geçiyo benim derslerin bazılarında.. Bu şekilde çok yeterli olmaz ama dimi.. Aman ben aöf en azından üniteler daha kısa olabilirdi..

canım özetlerin ve kitabın kenarlarındaki minik yazılı bilgilerin evet çok faydası var ama yeterli mi? hayır yeterli değil bence... hayat sultan kaçarın yok mecbur oturup çalışacaz bacım :) özetle mözetle olmuyor valla, :)
bu arada bir ünite bir buçuk saatse, maşallah yandığımızın resmidir..ben zar zor fırsat bulmaya çalışıyorum ama yok bi oturuşta bir buçuk saat tıksız okuyamam ki yaa, oğlum elli kere anne diyor eşim bişey soruyor yemek şu bu derken yok valla benim halim duman :37:

canım özetlerin ve kitabın kenarlarındaki minik yazılı bilgilerin evet çok faydası var ama yeterli mi? hayır yeterli değil bence... hayat sultan kaçarın yok mecbur oturup çalışacaz bacım :) özetle mözetle olmuyor valla, :)
bu arada bir ünite bir buçuk saatse, maşallah yandığımızın resmidir..ben zar zor fırsat bulmaya çalışıyorum ama yok bi oturuşta bir buçuk saat tıksız okuyamam ki yaa, oğlum elli kere anne diyor eşim bişey soruyor yemek şu bu derken yok valla benim halim duman :37:

Ahhh kıyamam yaa keşke insanların çalışma şartlarınıda göz önüne alıp kanaat notu falan verseler..
Evet bacımm mecburuz valla ama ben bugün daha da ünite çalışamam.. Ben sessiz ortamda çalışabiliyorum ancak yoksa bu aöfün kitaplarını başka türlü kafam olmaz..:36:

Bana bugünlük 1 ünite yazarmısın sevgi
:34:

gözdecim sen ara sınavdaki üniteleri nasıl yapıcaksın bana da akıl ver...gözden geçircem falan demiştin ya, soru çözerek mi gözden geçirceksin yoksa tekrardan şöyle baştan bi okuyacakmısın...valla okumaktan korkuyorum ben yetiştiremem ki, sadece ara sınavın ünitelerinin sorularını çözsem nasıl olur acaba...bi kaç gündür bunu düşünüyorum napsam diye...net bişeye karar verdinmi sen...detaylı yazarmısın canım hem sürekli bu soruyu soruyor herkes, fikirlerimizi ve planlarımızı paylaşırsak verimli olur gibi...:31::31::31:

Canım ben ara sınav tekrarı icin soru çözmücem aof nin kitaplarndan unite sonlarındaki özetleri okucam sadece vaktim olsa sorularada bakardım ama yetişebilceğimi sanmıyorum zaten baksamda bizim bölüme hiç o sorulardan yada çıkmşlardan çıkmadı açıkcası boşa zaman kaybı yapmış olurum sorularla

birde ara sınavdan her dersten taş çatlasın 2soru gelir diye dusunuyorum
Zaten 20soru var o yuzden cok cıkmaz gecen sene 5,6tane geliyordu her dersten o yuzden baya zor oluyordu tum kitabı çalışmak

Bu aof napcak ne etcek bize bu kitapları ezberletcek adımız gibi buna eminim :)
O minik notlar,unite ici örnekler,unite sonu özetler iyi hoş gercekten işe de yarıyor
ama kendı bolumum adına konusursam adamlar ufacık bi ayrntıyı yakalayp soru yapıyorlar
o yuzden kacarı yok okuyup calıscz hepsini :)
Bende altını cizerek okuyorum daha kalıcı oluyor önemli yerleride fosforlu kalemle geciyorum sayfaları karıstırırken falan hemen gözume çarpıyor iyi oluyor :)

Back
X