canım benim yaa, keşke dediğin kadar hırslı olabilsem...
ama bazen pişmanlık duyuyorum neden başladım aöf ye diye, oğlumu eşimi evimi çok ihmal ediyorum gibi geliyor, sanki hata yapmışım suç işlemişim gibi geliyor, bazen üzülüyorum hatta içerliyorum, eşim de oğlumda evimde hep benden bişeyler beklerken ben onları ihmal edip derslerimle uğraşıyorum

bazen de diyorum okumanın yaşı mekanı olmaz diyorum, eşim destek oluyor sağolsun ama haliyle oda zorlanıyor ev işlerine falan yardım etmekle çocuğun bakımın yarısını üstlenmekle

acaba haksızlık mı yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum kendimi...
bi vakit geliyor zorluklar aşılmadan nimetlere kavuşulmazmış allah sıhhat versinde aşarım ben bu zorluğu inşallah diyorum...
off canım valla bilemedim ki yaa, bazen böyle melankolik bi havaya bürünüyorum duygusala bağlıyorum bakma sen bana :) bazende iyiki okuyorum tahsil gibisi varmı diyorum...:) değişken durumlar işte...
bu arada senin ders çalışmanda minicik bir payım bile olduysa ne mutlu bana... kendim neysem aynen izah etmeye çalıştım nasıl çalışıyorsam yansıtmaya çalıştım umarım faydası olmuştur ve inşallah sınavlarda da bu sistem yardımcı olur sana canım..allah yardımcımız olsun inşallah...