Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

maşallah canım yaa güzel notların, korktuğun gibi olmadı işte gördünmü :)
üstten aldığın için çok zorlandın ama bak kurtuldun işte....seney uğraşmayacaksın ıvır zıvır derslerle..:27::27::27:
bu arada gözdecim inkılapla cebelleştin sen, bende arapçayla epey stres olmuştum hatırlarsan :) ben arapçanın sonucunu görünce aynen şok :)
hiç beklemiyordum emin olarak vermediğim cevaplar doğru çıktı :) 80 almışım düşünsene..ödüm kopuyordu fazlada çalışmamıştım :)
ben bu arapçayı sökmüşüm haberim yok :60:

boşuna evham yaptın o kadar ya
bak gördünmü 80 almışsın birde o kdar stres yapıodun korkulur senden:1::1:

ve BA ve BC ile matematik ve istatistikten kurtuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!:52::52::52::52::52::52::52:

selam canım
genelde herkesin iyi çok şükür
ortalamalarda verilseydi tam olarak herkes nefes alacaktı
benimkilerde iyi beklediğim gibi hepsi
bir inkılap dc geldi işte
onuda ortalamayla zaten kurtarıyorum
3,24 gelecek sanırım ortalamamda
puanlarımd böyle sanırım en fazla dersi olan benim liste kabarık:1:

OKULÖNCESİNDE MÜZİK EĞİTİMİ-----------4.0 --------58,00 CB
ANNE VE ÇOCUK BESLENMESİ---------------6.0 -------89,50 AA
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE GELİŞİM----5.0 --------72,00 BA
OKULÖNCESİNDE FEN EĞİTİMİ---------------4.0 -------79,00 AA
OKULÖNCESİNDE YARATICILIK---------------4.0--------59,00 BC
OKULÖNCENSİNDE DRAMA--------------------3.0 --------81,50 AA
ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ--------------3.0--------49,00 CC
OKUL DENEYİMİ ------------------------------4.0 --------84,10 AA
EĞİTİM SOSYOLOJİSİ ------------------------ 5.0 -------84,50 AA
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ------3.0 ------- 40,00 DC
TÜRKÇE SÖZLÜ ANLATIM----------------------4.0---------77,50 BA

Canım notların cok ıyı .
Çalışma seklini biraz anlatır mısın ? Hangi kaynaktan çalıştın ,günde kac saatını ayırdın gibi .

6.dönem: DIŞ POLİTİKA ANALİZİ
KÜLTÜR TARİHİ
ORTA DOĞUDA SİYASET
ULUSLARARASI EKONOMİ POLİTİK
ULUSLARARASI İKTİSAT POLİTİKASI
ULUSLARARASI ÖRGÜTLER

BİZİM DERSLER SÖZEL AMA ÇOK AĞIRLAR KAFAYI YİCEM SONUNDA KEŞKE KAMU YÖNETİMİ SEÇSEYDİM:52:

Evet hani tabir-i caizse hepsi baba dersler :52:
Sen hangi 3 dersten dc aldın ?

Tabii, tabii ben aldirdim esime valla karne hediyesi.:1: Defterlerimi de aldim, yeni doneme hazirim. Hatta ufak ufak basladim bile, bu donem daha zor gibi gozukuyor...

Seninki bir de yüksek onur belgesidir arkadaşım , yakışır :34:

Bende hazırlık falan yok , zaten benim ders çalışmamı bir görseniz , bu kadın beş gün bu şekilde çalışıp nasıl bu notları almış dersin :24:

Yerlerde , koltuk tepelerinde , elimde bir ajanda ... kahvem falan filan arada bir de ; oğlumun anneeeeeeeee bağırışları , hele akşam eşimin çay demledin mi muhabbeti :36:

Evet hani tabir-i caizse hepsi baba dersler :52:
Sen hangi 3 dersten dc aldın ?

Bende hazırlık falan yok , zaten benim ders çalışmamı bir görseniz , bu kadın beş gün bu şekilde çalışıp nasıl bu notları almış dersin :24:

Yerlerde , koltuk tepelerinde , elimde bir ajanda ... kahvem falan filan arada bir de ; oğlumun anneeeeeeeee bağırışları , hele akşam eşimin çay demledin mi muhabbeti :36:

BALKANLAR'DA SİYASET DC
ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET DC
STRATEJİ VE GÜVENLİK DC bunlar cnm bu arada sonuçlara gir tekrar bak cnm genel ortalamalar açıklanmış altta yazıyorki
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 1 1,870 1,870 uyarı yazıyor

noldu şimdi açıklarmısın:52:

Sağol canımcım benim...:16::16::16:

Benim her şeyim cicili bicili, sanırsın lise öğrencisiyim.:9: Defterlerim düzenli, karalama defterim ayrı, özet yazdığım defterim ayrı, renkli post-itlerim, yardımcı kitaplarım...Tam öğrenciyim yani, başka türlü de içimden çalışmak gelmiyor.:))) Ben de gece çalışmalara başlasam da, o zaman çay görevini eşime devrediyorum, ben çalışırken o yapıyor çayı...:8::8:

Bu arada ortalamalar açıklanmış, türkiye genelini merak eden ve ortalamasını henüz hesaplamayanlar bakabilir...

BALKANLAR'DA SİYASET DC
ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET DC
STRATEJİ VE GÜVENLİK DC bunlar cnm bu arada sonuçlara gir tekrar bak cnm genel ortalamalar açıklanmış altta yazıyorki
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 1 1,870 1,870 uyarı yazıyor

noldu şimdi açıklarmısın:52:

Şebboycum işte sabah konuştuğumuz gibi , bahar döneminde mutlaka ortalamanı en az 2.13 tutacaksın ki DC olan bu üç dersinden geç.

Sen çok heyecanlanıyorsun canım benim o senin aklını karıştıran sınavlarda.

Benim her şeyim cicili bicili, sanırsın lise öğrencisiyim.:9: Defterlerim düzenli, karalama defterim ayrı, özet yazdığım defterim ayrı, renkli post-itlerim, yardımcı kitaplarım...Tam öğrenciyim yani, başka türlü de içimden çalışmak gelmiyor.:))) Ben de gece çalışmalara başlasam da, o zaman çay görevini eşime devrediyorum, ben çalışırken o yapıyor çayı...:8::8:

Bu arada ortalamalar açıklanmış, türkiye genelini merak eden ve ortalamasını henüz hesaplamayanlar bakabilir...

biberoncum ben boşuna ahretlik demiyorum aus'a :)
aynı beni anlatmış kuzum...
bende aynı elimde kitap koltuğa uzanırım, tv karşımda :) bazen fiskos masayı elime alıyorum, koltuğa oturup arkama yaslanıp fiskosu önüme doğru eğiyorum gel keyfim key :)
bazen çay bazen kahve :)
gören ders çalışmak değil efkar dapıtıyor sanır....:60:
oğlum aynen ausun oğlu gibi tepeme çıkar asılır yırtar kitabımı falan...:) kitaplarımın çoğu karalanmış halde zaten....benim elimde bi kitap varsa oda oturur yanıma ona da veririm bi kitap ana oğul çalışırız :)
ama bu dönem bende senin gibi cicili bcili şeyler düşünüyorum, sanki daha çok motive olacakmışım gibi geliyor :)
aus nedersin kuzum, biberon gibi yapalımmı? :) kokulu silgi, yumurtlayan kalem olaylarına girelimmi :) olur ya belki hevesten kitabı elimizden düşürmeyiz...
oldu olacak kitaplarımızı kaplayalım, telli defterler alalım :) ayy çok güldüm.... hatta stambel mıydı neydi adı :) hani varya basınca mühür gibi hayvan deseni çıkıyor ya, sayfaların köşesine baskı yaparız :)

kızlar ortalamalar açıklanmış ya, eşimin ortalamasında aynen şöyle yazıyor...
ortalaması 1,360.....uyarı.....
akademik yetersizlik falan diyordunuz ya hani, işte uyarı bu yetersizliğe giriyormu??yoksa şartlı geçme durumumu bu??

Ben derslerin Türkiye ortalamalarını göremiyorum sadece genel not ortalaması yazıyor o da 2,76. Siz de ayrıca Türkiye ortalamaları da mı var ben de niye yok ???

Bende anlamadım bu işi ya dönem not ortalamam 2.070 genel not ortalamam 1.920 ya bu demek oluyo bilen söylesin nolur..

Arkadaşlar sizlerden bir ricam var. Herhangi bir dersten kalmamış olsanız bile lütfen yök ve bimer'e bütünleme ve tek ders sınavı olması konusunda mail atabilir misiniz? Ne kadar çok kişi olursak o kadar çok başarılı oluruz. Ben sınav sonuçları açıklanmadan bile şikayet mailleri atıyordum açıklandı hala atıyorum. Bana olmaz demeyin belki ilerde bir gün siz de herhangi bir dersten kalıp bütünlemeye veya benim gibi tek ders yüzünden okulu uzatmış olabilirsiniz. O zaman yeterince sesimizi duyuramadığımız için iş işten geçmiş olabilir. Lütfen mail atmayı esirgemeyin. Bu günlerde birbirimize destek olmayız. Bir mail atmak çok fazla vaktinizi almaz rica ediyorum.... Bunun için zaten uzun zaman önce kampanya başlamıştı şuan hala devam ediyor. Ama genel olarak forumları takip ettiğimde kalmayan arkadaşlar bana ne deyip kenara çekiliyorlar. Sizlerin duyarlı olduğunuzu biliyorum ...

Bende anlamadım bu işi ya dönem not ortalamam 2.070 genel not ortalamam 1.920 ya bu demek oluyo bilen söylesin nolur..
Genel not ortalaman 2'nin altında. Eğer dc veya dd gibi derslerin varsa ikinci dönemle birinci dönemin not ortalaması da yine 2'nin altında olursa dc ve dd lerden kalıyorsun diye biliyorum. Yanlışım var ise arkadaşlar düzetsinler lütfen...

Genel not ortalaman 2'nin altında. Eğer dc veya dd gibi derslerin varsa ikinci dönemle birinci dönemin not ortalaması da yine 2'nin altında olursa dc ve dd lerden kalıyorsun diye biliyorum. Yanlışım var ise arkadaşlar düzetsinler lütfen...

Yani önemli olan genel not ortalaması mı ben dönem not ortalamam 2nin üzerinde diye seviniyodum.. Bi tane DD dersim
Bahar dönemi not ortalamam 2nin üzerinde olursa bütün derslerimden geçiyomuyum?

Yani önemli olan genel not ortalaması mı ben dönem not ortalamam 2nin üzerinde diye seviniyodum.. Bi tane DD dersim
Bahar dönemi not ortalamam 2nin üzerinde olursa bütün derslerimden geçiyomuyum?

Evet 2. dönem ve 1. dönemin genel not ortalaması 2'nin üzerinde olursa aldığın dd derslerinden geçmiş oluyorsun yoksa bir dahaki sene takrarlamak zorunda kalırsın. 2. dönem için sıkı çalışıp 2'nin altına düşürmemeye çalış. Bir de bütünleme veya tek ders sınavı için kampanyaya katılırsan çok sevinirim...

Evet 2. dönem ve 1. dönemin genel not ortalaması 2'nin üzerinde olursa aldığın dd derslerinden geçmiş oluyorsun yoksa bir dahaki sene takrarlamak zorunda kalırsın. 2. dönem için sıkı çalışıp 2'nin altına düşürmemeye çalış. Bir de bütünleme veya tek ders sınavı için kampanyaya katılırsan çok sevinirim...

Ya canım benim zaten 1. dönemim 2nin altında bahar döneminde 2nin üzerine çıkması güze nası etki ediyo anlamadım ki..

Sadece genel not ortalaması baz alınıyosa dönem not ortalaması ne işe yarıyo yaa kafam allak bullak

Ben derslerin Türkiye ortalamalarını göremiyorum sadece genel not ortalaması yazıyor o da 2,76. Siz de ayrıca Türkiye ortalamaları da mı var ben de niye yok ???

Cnm istediğin dersin üzerine tıkladığında o dersin harf notu aralıkları çıkıyor.ondan bahsediyo arkadaşlar sanırım

Ya canım benim zaten 1. dönemim 2nin altında bahar döneminde 2nin üzerine çıkması güze nası etki ediyo anlamadım ki..

Sadece genel not ortalaması baz alınıyosa dönem not ortalaması ne işe yarıyo yaa kafam allak bullak

Şartlı geçmen demek genel not ortalamanın 2'nin üzerindeyse dd ve dc gibi derslerden şartlı olarak geçmen demek. Yani şartı 2'nin üzerinde olması. Ama bu dönem not ortalaman 2'nin üzerinde olsa bile birde bahar dönemi ve güz döneminin ortalaması alınıyor ve eğer 2'nin altına düşerse bahar dönemi ve güz döneminin ortalaması iki dönemde de aldığın dd'leri tekrarlamak zorunda kalırsın. Bahar döneminin güz dönemine etkisi o. İnşallah anlatabilmişimdir. Yanlışım varsa da arkadaşlar düzeltsinler beni. Benim bildiğim ve tüm forumlarda da hatta bu arkaşlar da hep bunu söylüyorlar.

Back
X