Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benim ablammm oldunnnn..
91 deyip kaçıyorum..![]()
Bugün nihayet büroya gittim, tabi ki hiç bir kitap yok. Boşa gitmiş oldum. Zaten bir işime de yaramayacak açıköğretim öyle boş yere okuyorum niye okuyorum ben de bilmiyorum. Bu dönem kayıt yaptırmasam mı diye düşündüm. Gitti yine bi 205 lira.![]()
Ben de aynı senin gibiyim, ve düzelecek gibi de görünmüyor. Hiçbir şey beni mutlu edemezmiş gibi geliyor artık.
ya kızlar ben daha bismillah diyemedim öf ya bi başlasam devamı gelecek biliyorum ama olmuyor bi türlü başlayamadım...dersler bu dönem daha zor görünüyor..kitaplar bile daha kalın sanki gözüm korktu
geçen dönem birbirimizi çok gazlamıştık yaa birimiz el atalım da bi başlayalım allah aşkına..çok moralim bozuk...nolcak böyle bir gün iki gün derken mart bitecek nerdeyse
birileri beni dürtsün bişey yapsın valla yaa![]()
Ben daha kayıt bile yaptırmadım Gazel sen ne diyon asıl sen beni gazla hatta döv beni![]()
biberon zaten beni mahfetti
91 miiii
Tamam canım , manevi sanal abla ausencia
Garenggggggggggg
Kızıyorum ama yaa , nedir bu hayattan kopmuşluk , zevk almama durumu . Düzelmesini istemezsen dü-zel-mez . Önce isteyeceksin canım benim
Gazel Hanım ve Sevgi Hanım !!!
Derhal toparlanın , silkelenin ve vira bismillah biriniz kayıt olup , kitap almaya ; ötekiniz ders çalışmaya başlasın .
Bakın biberon ablanız , 3 ünite bitirmiş bile![]()
Ben daha kayıt bile yaptırmadım Gazel sen ne diyon asıl sen beni gazla hatta döv beni![]()
91 miiii
Tamam canım , manevi sanal abla ausencia
Garenggggggggggg
Kızıyorum ama yaa , nedir bu hayattan kopmuşluk , zevk almama durumu . Düzelmesini istemezsen dü-zel-mez . Önce isteyeceksin canım benim
Gazel Hanım ve Sevgi Hanım !!!
Derhal toparlanın , silkelenin ve vira bismillah biriniz kayıt olup , kitap almaya ; ötekiniz ders çalışmaya başlasın .
Bakın biberon ablanız , 3 ünite bitirmiş bile![]()
Ablayımdır heralde canım . Tevellüt 1979
Sevgim , meleğim ...Düştüğün yerden kalkmak kadar insanın hayatına olumlu etki edecek güç azdır . Eskiden küllerimden doğuyorum sözüne çok gülerdim , ama çok doğru biliyor musun ?
Herşey güllük gülistanlıkken göremediğimiz bir çok şey böyle zamanlarda görülür , ders alınır ve tecrübe ile daha güçlü yola düşülür.
Hadi inşallah , sıra senin yeniden yola koyulmanda![]()
bacımmmmmmmm hangi kipatlar yardımcı bizlere dermisin...Hala ktaplarımı alamadm ama pcden calısmaya basladımm yardmcı ktaplarımı da haftaya netten sipariş edecegm herkese kolay gelsin :)
bacımmmmmmmm hangi kipatlar yardımcı bizlere dermisin...
bende bürodan 8 dersimden 3 günde parça aprça 6 kipatımı aldım kaldı 2siii
ya rezalet yaaa
bunada şükür....
nasıl çalışsammm ne etsem bu dönem
bacımmmmmmmm hangi kipatlar yardımcı bizlere dermisin...
bende bürodan 8 dersimden 3 günde parça aprça 6 kipatımı aldım kaldı 2siii
ya rezalet yaaa
bunada şükür....
nasıl çalışsammm ne etsem bu dönem
biberon zaten beni mahfettiben daha bismillah demeden o aldı başını gidiyor ya ahretlik dövelimmi şu biberonu :) bak kesin ders çalışıyordur şimdi fosforlu kalemleriyle...
inşallah yüzünü gözünü boyasın o kalmelerle çıkmasın lekesi...![]()
Auss seninle aramızda az yaş farkı varmış huuu bende 82'liyim![]()
arkadaşlar merhaba
bir sorum olacaktı kafama takıldı
benim kimlik kartıma her dönem için ayrı bandrol yapıştırılıyordu bugüne kadar
kimliğimde 1.sınıfa ait 2 bandrol
2.sınıf göz döneminde yapışan 1 bandrol daha var ama bu dönem benim kimliğime bandrol yapıştırmadılar
sizlere yapıştırıldı mı
bir sorun çıkar mı
malum arıyorum ulaşamıyorum
1nisandan önce kitaplar tammalanmaz diye gitmekte istemiyorum
kitaplar için gittiğimde yapıştırırlar mı acaba bandrolü yapışması gerekiyorsa:26:
Canım kitap listesi çıktısı için kimliğini verdiğinde bandrol yapıştırdılar bana , biberonun kimliğini almışlar bile .
Sorun çıkmaz , önemli olan parayı yatırmandı kayıt için. Kitapları almaya gidince bandrollerler heralde , yine de büroya sor istersen , aöf bu ; sağı solu belli olmaz
arkadaşlar merhaba
bir sorum olacaktı kafama takıldı
benim kimlik kartıma her dönem için ayrı bandrol yapıştırılıyordu bugüne kadar
kimliğimde 1.sınıfa ait 2 bandrol
2.sınıf göz döneminde yapışan 1 bandrol daha var ama bu dönem benim kimliğime bandrol yapıştırmadılar
sizlere yapıştırıldı mı
bir sorun çıkar mı
malum arıyorum ulaşamıyorum
1nisandan önce kitaplar tammalanmaz diye gitmekte istemiyorum
kitaplar için gittiğimde yapıştırırlar mı acaba bandrolü yapışması gerekiyorsa:26:
bu cmt pazar bürolar açıkmı bilgisi olan varmı?
bu cmt pazar bürolar açıkmı bilgisi olan varmı?
Benim kimliğime de yapıştırılmadı bandrol. Zaten bandroller normalde senelik olur her dönem yapıştırmaları garip. Kredili sisteme geçişle alakalı bir şey olabilir belki.