Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

yani bencede senelik olması lazım ama 1.sınıfta niye bana 2 tane bandrol yapıştırılmış çözemedim
zaten 4 tane bandrol yeri var her sene 1 tane yapışsa 4üde doluyor ama benim 3ü dolu
beni 3 senede mezun edecekler heralde:1:

Evet 4 boşluk var önceden neden her dönem yapıştırdıklarını anlayamadım. Sınavda da sıkıntı olacağını zannetmiyorum ki zaten kayıt yenilememiş olsan sınav kağıdın çıkmaz.

ben murattan çalışıyorum...aöf nin kitapları destan maşallah bıdı bıdı her detayı yazmışlar oku oku bitmez o...murat kısa ve önemli yerleri özet almış..
geçen dönemde murattan çalıştım...fena değil bence....ama egem ve karacan daha iyi diyenleri duydum...sen bilirsin...ama aöf ye çalışsan daha garanti tabi...benim ufak çocuğum var yetiştiremem aöf kitaplarını...çok uzun ve detay fazla...murat daha işime geldi...
sağol gazel bacım:):):) ne bilem pek çalışmayınca işte medet umuyom gibi bu dönem çalışacam amaaa:37::37::37::37::37: ama murattaa özet kipatı yok dediler banaaaa sadece sorular vardı önceki yıllardan çıkmışşşşşş...bende almadıydım 1.dönem ne etsemki bu dönem

cnım ben tüm derslere özet ckararak calıstm yaladm yuttum denılebılır sonra test cözdm hergün planlı programlı clısp tekrar ettm yardmcı ktap olarak egem yayınları cok gzel :) murat yayınlarnı tawsye etmıyorum bosuna almsm.1.sınıfm halkla ılıskıler ve tanıtm okuyorum ve hıc zayıfım yok Allah'a sükür seneye dgs sınavına grecegm ortalamamın yüksek olması gerekıyormuş :)
bende dgs için kasmamm gerek gerçi 1.dönemimmm fena değildi amaaa olsun ortalama önemliymişşşşş nasıl olcaksaaa bakalım egem veya karaca dikkate alacam....

arkadaşlar merhaba
bir sorum olacaktı kafama takıldı
benim kimlik kartıma her dönem için ayrı bandrol yapıştırılıyordu bugüne kadar
kimliğimde 1.sınıfa ait 2 bandrol
2.sınıf göz döneminde yapışan 1 bandrol daha var ama bu dönem benim kimliğime bandrol yapıştırmadılar
sizlere yapıştırıldı mı
bir sorun çıkar mı
malum arıyorum ulaşamıyorum
1nisandan önce kitaplar tammalanmaz diye gitmekte istemiyorum
kitaplar için gittiğimde yapıştırırlar mı acaba bandrolü yapışması gerekiyorsa:26:
evet yaaa bende büroya gittim ısrarla bakın dedim baya bölme var badrolümü istiyom dedimmmmmmmmm kadın yok öle bişeyyyyy yıllık yapıştırdık seneye yapıştırcaz dediiiiiiiii şimdi bazı bacılar yazmışşşşş kipat çıktımızla gitttik yapıştırdı o nedir yahu.... ben ne çıktı aldım ne bişey...gittim market gibi okutttum ve aldım olanalrı... hoş doğru kipatlarımı aldım onları bile bilmiyorum.... şimdi bunu yazarken aöf sayfamı açıp kontrol etmek geldi aklımaaaaa bakayım hemen....

okuyun yazımıdaaa ben gibi olmayın bacılarrım...ufffffff puffffffffff yaş geçince zormuş bu hengameler yine iyi geçmişim:):):)

Canım kitap listesi çıktısı için kimliğini verdiğinde bandrol yapıştırdılar bana , biberonun kimliğini almamışlar bile .

Sorun çıkmaz , önemli olan parayı yatırmandı kayıt için. Kitapları almaya gidince bandrollerler heralde , yine de büroya sor istersen , aöf bu ; sağı solu belli olmaz
:53: daha da gitmemmmm bennnnnnnnnn ufff anam uffff zor kuyruklarrr

bu cmt pazar bürolar açıkmı bilgisi olan varmı?
evet açık canımcımmmmmmmmm bende cumartesi aldıydım 6 kipatımıııı.. kuyruksuz bir andı akşam 5 de gidincee aldım hemen ;)
şans vurdu bu kez yani:44::44:

Kızlar birşey soracağım.Adalet 1. sınıfım.Kayıt için atmden para yatırmam yeterli mi?Büroya gitmeme gerek var mı?
heyyyyyyyyyyy bende adalet 1im....
2.dönemi diyorsan evet gittim atm den para yatırdım birde saf saf büroya gitttim al makbuzum bu kaydımı yap bandrolumu yapıştırrr kadın tamam olduuuuuuu yapılcak bişeyniz yok kipatlarnızı alınız yandan dedi...
sonraaa safcaaaa bekle ha babam bekleee kipattaaa 1 adet almıştım o günnn öyle bişey kayıt olmuş oldum yaniiiiiiii

heyyyyyyyyyyy bende adalet 1im....
2.dönemi diyorsan evet gittim atm den para yatırdım birde saf saf büroya gitttim al makbuzum bu kaydımı yap bandrolumu yapıştırrr kadın tamam olduuuuuuu yapılcak bişeyniz yok kipatlarnızı alınız yandan dedi...
sonraaa safcaaaa bekle ha babam bekleee kipattaaa 1 adet almıştım o günnn öyle bişey kayıt olmuş oldum yaniiiiiiii

Valla burada sormasam bende parayı yatırıp yarın büroya gidecektim sabahın köründe hem de :1:
Çok sağol canım.Yarın okul çıkışı parayı yatırırım inşallah.

Bende bugün paramı yatırdım kaydımı yeniledim.
Büroya gidip, kitapları almam gerekli, ama pek bilmiyorum.
Direk kitap sırasına mı girmeliyim? Yoksa içeriden işlem falan yapacaklar mı?
Bilgisayardan okumaktan gözlerim şehla oldu, bende altını çize çize çalışmak istiyorummmmmmmmmmmm..:21::21:

Düzeltme: İşlem yapılmıyormuş. :9: :9: :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aöf bürosunun taraflarındaydım bi bakayım kitaplara dedim normalde 2 şer 2 şer alırdım 6 kitap aldım bu kez sevindirik oldum :1:
Ama kollarım koptu tabi :27:

kızlar selam ya kafam çok karıstı sosyoloji okuyorum ama bu sınavda döküldüm resmen 2 dersten geçtim sadece şimdide ders seçicem ama acaba sadece aöfnin verdiği derslerimi alsam secmesemmi diyorum yada 10 ders birden mi seçim off bilemedim valla ya sistem değişti hersey birbirine girdi

ben geldiiiiiimmmmm.buranın en tembel bayanı olarak yine devam ediyorum.maşallah kayıtlar yapılmış kitaplar alınmışda ünite bitiren bilem var:26:ben daha kayıt bile yaptırmadım.6ders diye hesaplarken 4 ders daha verdi bu aöf bana.şoklardayım fenalardayımm:53::53:neyse hayırlısı.
kafam rahat artık çünkü hiçbirşey umrumda değil elimi neye atsam kuruyo ohhhh misss.okul son dönem bitiyo derken tek dersten dönem uzadı.iş görüşmeleri yapıyorum bekle diyolar 2 sene geçti bıktımmmmm bıktımmmmmm gerçekten bıktımmmmm.oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.bugün maaş çektim kira elktrik su internet derken çocuğun servisi yemek parası derken market derken hooooop çocuğa kitap set alıncakmış gezisi var ayıramam arkadaşlarından bide halk oyunu futbol saat diye tutdurdu tamam güzel iyide ben kayıt olucam daha yaaaaa:43:neyse sabır diyorum.bu hafta bi iş görüşmesi daha yapıcam o da olmazsa artık saldım çayıra mevlam kayıra:5::5:
unutmadan bu dönem için herkese başarılar diliyorum vee diyorumki bu şarkıyı inşallah bize aöf söyletmezzzz

güz gülleri gibiydikkk hiç bahar yaşamadıkk

Son düzenleme:
Ben daha kayıt bile yaptırmadım Gazel sen ne diyon asıl sen beni gazla hatta döv beni :27:
a a aaaaaa olmaz bak yaaaaaaa amannnn aksatma bacım yap kaydını kuydunu :)

hiç merak etme sevgim meleğim...
benimde senden kalır yanım yok.. bende kayıt olmadım daha para yatırmadım... :( atm de kuyruk çok uzun diye eşim bırakıp gelmiş :) dün de sistem arıza vermiş atm de...
pazartesi bakalım inşallah...
gazellllllll ben yapsam analrımda sen gibi çalışkan biri kaydolmasın şaştım.... kocan değilde sen olaydın kesin şimdi o kuyruğu bekelrdin ederdin kaydını kipatlarnı bile almış olurdun aman aksatma bacım...........

bugun bana anadolu ünvr. mesaj geldi
yok sorumlu olduğnuz derslere ilave olarak ders eklemek istiyorsanız 22 mart cuma gününe dek 45 AKTS krediye kadar ders ekle işlemi yapabilirsiniz diyeeee...

bu nedir yahuuuuuuuuuuuu

ben daha 1.sınıfım gittim önceden büroyaaa
üstten ders almak istesem kaç tl ödeyecem dedimmmmm
yok alamıyonuz dedi
şimdi bu nasıl bir iş
diyelim aldım eeeeeeeeeee
parası nasıl olcak
bişey anlayan varsa bana desin ki mesajdaki 45AKTS se onu bilene anlamadım bu derece ilgiliyim iştee uffff AKTS :) O NE BEEE BİSSÜRÜ BİŞEY YAZDIM AKTİF SAAT
AKTİVİTE
AKTİF SEZON DERSİ
AÇILMIŞ KREDİ SAATİ
NE O BE :):):)

gazellllllll ben yapsam analrımda sen gibi çalışkan biri kaydolmasın şaştım.... kocan değilde sen olaydın kesin şimdi o kuyruğu bekelrdin ederdin kaydını kipatlarnı bile almış olurdun aman aksatma bacım...........

yok sorumlu olduğnuz derslere ilave olarak ders eklemek istiyorsanız 22 mart cuma gününe dek 45 AKTS krediye kadar ders ekle işlemi yapabilirsiniz diyeeee...

bu nedir yahuuuuuuuuuuuu

yok alamıyonuz dedi
şimdi bu nasıl bir iş
parası nasıl olcak
bişey anlayan varsa bana desin ki mesajdaki 45AKTS se onu bilene anlamadım bu derece ilgiliyim iştee uffff AKTS :) O NE BEEE BİSSÜRÜ BİŞEY YAZDIM AKTİF SAAT
AKTİVİTE
AKTİF SEZON DERSİ
AÇILMIŞ KREDİ SAATİ

ay gökçe sen ölme emi gece gece güldürdün beni :)
aynı mesaj banada geldi iyi tahminlerde bulunmuşsun :)
bende birinci sınıfım, ve bende ekle sil yapamıyorum, rahat ol yani bizlik bişey değil...bütün öğrencilere atılmış bir mesaj...ben artık aöf den gelen mesajları okumadan siler oldum :)
45 akts, 45 krediye kadar yolun var demek :) yani 45 kredilik dersler ekleyebilirsin ama zaten birinci sınıf olanları ilgilendirmiyor boşver sil gitsin mesajı :)
bu arada dün yatırdım parayı, kitaplarımın da 3 tanesi gelmiş, 4 tanesi yok...yine gitmek zorundayım ben ilçedeyim..sırf kitap almaya ile merkeze gidiyorum..bari gittiğimde olsa yine üzülmeycem..telefonda var geldi diyorlar oraya varıyorum bitti...:53: birgün elimden bi kaza çıkacak aöf kuyruklarında beklerken...

4 tane dersim var, 3 kitabım gelmiş.
2 sokak kuyruk vardı, sırf ay dursan sıra çabuk gelirdi demesinler diye dikildim durdum, gel deseler de gitmem daha, adımı unuttum yahu o sırada beklerken. :47::47:

bu nedir yahuuuuuuuuuuuu

yok alamıyonuz dedi
şimdi bu nasıl bir iş
parası nasıl olcak
AKTİVİTE
AKTİF SEZON DERSİ
AÇILMIŞ KREDİ SAATİ

:60::60::60::60::60:

Banada geldi o mesaj , sonrada 1 saat içinde '' eğer yukarıdaki gibi mesaj aldıysanız , 2012-2013 dönemi ilk seneniz ise dikkate almayın '' diye mesaj geldi.

Bende yanıt yazdım , dalga mı geçiyorsunuz :52::52::52:

kızlar ben yatırdım paramı kitaplarımın bir kısmını da aldım ama sistemde yatırdığıma dair bi yazı yok...hatta duyuru yazıyor işte şu kadar para yatırın kayıt yenileme bıdı bıdı bişeyler yazıyor...neden yatırdığım halde gözükmüyor, yapmam gereken bişey varmı yoksa bekleyimmi? :26:

bu arada ders çalışmaya başlamadım ben yaa, saçlarımdan sürüyecek yokmu :43::43::43::43:

kızlar ben yatırdım paramı kitaplarımın bir kısmını da aldım ama sistemde yatırdığıma dair bi yazı yok...hatta duyuru yazıyor işte şu kadar para yatırın kayıt yenileme bıdı bıdı bişeyler yazıyor...neden yatırdığım halde gözükmüyor, yapmam gereken bişey varmı yoksa bekleyimmi? :26:

bu arada ders çalışmaya başlamadım ben yaa, saçlarımdan sürüyecek yokmu :43::43::43::43:

Bende de yatırdığım halde o şekilde yazıyrdu canım , sorun yok ama . Yatırılmıştır yani meraklanma :34:

Valla o saçından sürükleyecek ben değilim o kesinde , bulursan söyle de benimkinden de usulca çekiversin canım ya :4:

Bende de yatırdığım halde o şekilde yazıyrdu canım , sorun yok ama . Yatırılmıştır yani meraklanma :34:

Valla o saçından sürükleyecek ben değilim o kesinde , bulursan söyle de benimkinden de usulca çekiversin canım ya :4:

ahretlik valla anlatamam çok üzülüyorum yaa :14::14: noldu bana böyle hiç anlamıyorum...geçen dönem bu esnalarda kitabı yarılamıştım ben :( ama şuan daha başlamadım bile biliyomusun...bu dönem dersler zor arapça zaten külliyen mahf..
napıcam bilmiyorum ya, neden oldum böyle..kitabı tv nin üzerine koydum özellikle hani gözüme sokayımda alıp bir iki satır bi başlasam devam gelsin diye...ama yok bacım kafayı yiyecem niye böyle oldum ben çok şevk vardı içimde, bi anda soğukluk mu geldi nazar mı oldu ne bileyim...napsam da eski formumu kazansam acaba yaa, birileri dürtse falan iyi olacak galiba...zaten farkındaysan topikte kimse çalışmıyor nedense...millette bi düşüş var, hiç şu kadar çalıştım ekle sevgi meleği diyen yok baksana :) noldu bize kızlar...hiç gaza getirmiyoruz ve gelmiyoruz...bi an önce silkelenmek lazım olmaz böyle sınava bir aydan az fazla kaldı nasıl yetişeceğiiz :53::53:

sevgimeleği 46 ünitem var benide yazarmısın cnm..

ingilizce 2 ve tmel bilgi teknolojileri 2 yi saymıyorum onları soru çözerek halletçem..

6 ünitem bitti bile çok şükür..

güzde çok çalıştım onur belgesi aldım çok şükür.
bahradad aynen devam inşş..

ay gökçe sen ölme emi gece gece güldürdün beni :)
aynı mesaj banada geldi iyi tahminlerde bulunmuşsun :)
bende birinci sınıfım, ve bende ekle sil yapamıyorum, rahat ol yani bizlik bişey değil...bütün öğrencilere atılmış bir mesaj...ben artık aöf den gelen mesajları okumadan siler oldum :)
45 akts, 45 krediye kadar yolun var demek :) yani 45 kredilik dersler ekleyebilirsin ama zaten birinci sınıf olanları ilgilendirmiyor boşver sil gitsin mesajı :)
bu arada dün yatırdım parayı, kitaplarımın da 3 tanesi gelmiş, 4 tanesi yok...yine gitmek zorundayım ben ilçedeyim..sırf kitap almaya ile merkeze gidiyorum..bari gittiğimde olsa yine üzülmeycem..telefonda var geldi diyorlar oraya varıyorum bitti...:53: birgün elimden bi kaza çıkacak aöf kuyruklarında beklerken...
evet gazelcim bacıcımmmm sonra 1 saat sonramı ne msj gelmişşş ama kapasitem doluydu diye sabah silince elime geçti msj 1.sınıfsanız boşverin diye gelen msj anammmmmmmm ;) neysee...

bu arada kaydını yapmışın hayırlı olsunnnn.... ile gidip alman uff bacımmmm inşlh dieğr gidişinde eline geçer kipatlarının tamammı...iyi çalışmalar benimde 2 kipat eksik daha

:60::60::60::60::60:

Banada geldi o mesaj , sonrada 1 saat içinde '' eğer yukarıdaki gibi mesaj aldıysanız , 2012-2013 dönemi ilk seneniz ise dikkate almayın '' diye mesaj geldi.

Bende yanıt yazdım , dalga mı geçiyorsunuz :52:
:52::52::52::52::52::52::52: aynennnn bacımmmmmmmmm amannn komedi

Ben hala kayıt parasını yatırmadım :27: yarın okul çıkışı inşallah yatıracağım.
heyyyyy pearl bacım aman aksatmaaa bugun 21 i kaydını et bacım

gazel:4::4::4::4::4::4::4: al sürükleyim saçlarındannnnn
amaaa ben daha kipatlarmın adını bilene bilmiyom o dereceeee sende benim saçalrımı yolabilirsinnn... zamanım kalmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
uffff
okul

güç
ev
koca
yemek
sınav
yazılı
ufffffff amannnn
olsun bunada şükürrrrr ben istedim bunu okumayııı ama istediğimdeki heves çalılırken olmadı be bacım ama bu dönemi yüksek geçmem gereek seneye yazdırmazz kocammmm kalırsammmm alim allah

allah korusunnnn bunun için çalışmamız gerek

Hadi bakalım silkelenme vakti topik ahalisi ! Artık çalışma zamanı :13:

Herkes bahar miskinliğinden bir kurtulsun hele :24:

04 - 05 Mayısa sayılı günler kaldı , eyvaaah sınav yaklaşıyor :52: yumurta kapıya dayandı stresi yaşamak istemeyenler bugünden itibaren ders çalışma moduna girsin lütfen :34:

Biliyorum ben de dahil bazılarımız , son hafta çalışıyor sadece .Önceden çalışmak alışkanlığımız yok :51:

Ama görüyorum ki , güz döneminde harıl harıl çalışıp , son haftalara tekrar ve soru çözümü bırakan arkadaşlardan da tık yok :20:

Arkadaşlar , biran önce mezun olmak istiyorsak ; bugünlerin telafisi yok .

Canı ders çalışmak istemeyenler , kitaplarını bir kurcalasın .En çok sevdiği , buna aklı yatar , kolay dediği dersten başlasın ki ;zaten az olan şevki kırılmasın.

Hadi bakalım , bugünden tezi yok .

Sevgicim , 2 ünite bitirdim , ekler misin mesajları yağmaya başlasın topiğe , hadi ama :34:

Hadi bakalım silkelenme vakti topik ahalisi ! Artık çalışma zamanı :13:

Herkes bahar miskinliğinden bir kurtulsun hele :24:

04 - 05 Mayısa sayılı günler kaldı , eyvaaah sınav yaklaşıyor :52: yumurta kapıya dayandı stresi yaşamak istemeyenler bugünden itibaren ders çalışma moduna girsin lütfen :34:

Biliyorum ben de dahil bazılarımız , son hafta çalışıyor sadece .Önceden çalışmak alışkanlığımız yok :51:

Ama görüyorum ki , güz döneminde harıl harıl çalışıp , son haftalara tekrar ve soru çözümü bırakan arkadaşlardan da tık yok :20:

Arkadaşlar , biran önce mezun olmak istiyorsak ; bugünlerin telafisi yok .

Canı ders çalışmak istemeyenler , kitaplarını bir kurcalasın .En çok sevdiği , buna aklı yatar , kolay dediği dersten başlasın ki ;zaten az olan şevki kırılmasın.

Hadi bakalım , bugünden tezi yok .

Sevgicim , 2 ünite bitirdim , ekler misin mesajları yağmaya başlasın topiğe , hadi ama :34:

wawwwwwwwwwwwww maşallah bacımmmm....

bana gelmedi henüz okuma şevki

kipat okumak istiyom bennnnnnnnnnn ders çalışmasam diyommmm

ama haklısınnnnnnnn azalyor zamannn bak mideme ağrı girdi yazını okuyuncaaa şimdiii:)

Back
X