Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

üfffffffffffffff pearlll oldumu şimdi bu yazdığınnnn şom ağızlı cadıııı.... ben duygusalım çalışamammmm ufffff yarın belkim başalrım önce ruhum hazır olmalı

Ya ne güzel çalışsana işte.Eşin de evde yokmuş.Ruhunu beklersen hayal olur bu iş.
Havalar ısınıyor ağaçlar çiçek açıyor.Heryer yeşilleniyor.Ruhun bu havada çalışmayı kabul etmez :50:
Tamam hadi bugün de çalışma.Yarın kalk kahvaltını yap güzelce.
Defterlerini kitaplarını çıkar.Renkli kalem kullan.Ama 3 rengi geçmesin dikkatini dağıtır.
Seni sıkı takipteyim.Eğer çalışmazsan da son haftaya kalırsan soracağım sana :40:
Diyeceğim noldu ruhun hala çalışmak istemiyor mu yoksa :27:
Senden önce oraya bir konu eklettireyim de gör sen :23:

Son düzenleme:
Ya ne güzel çalışsana işte.Eşin de evde yokmuş.Ruhunu beklersen hayal olur bu iş.
Havalar ısınıyor ağaçlar çiçek açıyor.Heryer yeşilleniyor.Ruhun bu havada çalışmayı kabul etmez :50:
Tamam hadi bugün de çalışma.Yarın kalk kahvaltını yap güzelce.
Defterlerini kitaplarını çıkar.Renkli kalem kullan.Ama 3 rengi geçmesin dikkatini dağıtır.
Seni sıkı takipteyim.Eğer çalışmazsan da son haftaya kalırsan soracağım sana :40:
Diyeceğim noldu ruhun hala çalışmak istemiyor mu yoksa :27:
Senden önce oraya bir konu eklettireyim de gör sen :23:
pearl yaaaa bacım inşlh çalışayım ya ben sayısalcıyımm öle renkli böcekli şeler etkileemz beni;) ;) en fala 1 postit üzerine not alırım :):):) vallla iyi geçtim 1.dönemmmmm ama bu dönem zor gibi zira medeni hukuk kipatı bile kap kalın olmuş yeni fark etttimm

yaaa birde benim ara sınavlarda bir gün giremeyecem başka sınavımda var acaba sen hangi gün hangi derslerin sınavı olduğnu biliyonmu bizim bölümdeeeee ona göre çalışcam

gazelcimmm bulamıyommm sizi kaydetmiştim halbuki güyaaaaa o topici yazılmayınca sayfamda çıkmıyorrrrr

canım yemek topiğine mi diyorsun, yoksa geyik topiğinemi??? yemek topiği yemek tarifleri olan yerde....geyik topiği de geyik olan yerde :) çok açıklayıcı oldu dimi :60: dur ben sana link ekliyim :)

Arkadaşlar hala çalışmaya başlamadığım için buralara uğramaya yüzüm olmuyor :17:

Ama sizi yukarıdaki linklere her daim bekleriz:42:

pearl yaaaa bacım inşlh çalışayım ya ben sayısalcıyımm öle renkli böcekli şeler etkileemz beni;) ;) en fala 1 postit üzerine not alırım :):):) vallla iyi geçtim 1.dönemmmmm ama bu dönem zor gibi zira medeni hukuk kipatı bile kap kalın olmuş yeni fark etttimm

yaaa birde benim ara sınavlarda bir gün giremeyecem başka sınavımda var acaba sen hangi gün hangi derslerin sınavı olduğnu biliyonmu bizim bölümdeeeee ona göre çalışcam

Tam adamına sordun ben daha kitap yüzü açmadım.Hangi dersler var onu bile bilmiyorum :)
Bende sayısalcıyım ama not tutmadan yapamam.
Çizgisiz kağıt ya da küçük boy çizgili defter olacak.
Defterin çizgileri de gri değil mavi olacak.Kırmızı mavi ve siyah pilot kalem olacak bir de.
Benim de böyle saçma sapan kurallarım var :1:

Kızlar konu içinde diğer konuların linklerinin paylaşımı yapılmıyor. Özelden bildirin, ya da mesajlarınızdan zaten bulunur konular :34:

dün bütün gün temizilikle uğraştım hiç çalışamadım:14:
öyle bir oturdu ki içime anlatamam
her gün en az 1 ünite bitircem diye kendime söz vermiştim
gece diyorum acaba çalışsam mı ama gözümden uyku akıodu çalışamadım
bugün çalıştım 1 ünite bitirdim
ama çok uzundu zor bitti pekte anlayamadım mı ne bilmiyorum ders çalışırkende rahat bırakmıolar ki:19:
toplamda 9 ünitem bitti sevgi eklersen sevinirim

bu arada gazel senden naber
naptın çalışıyosun dimi bir ara bi gaza gelmiştin
bırakma sakın he yoksa tutuşursun seninde benim gibi çok boş vaktin yok biliyosun o yüzden her güne 1-2 ünite sıkıştırmaya çalış
yoksa bittik ki ne bittik

gazelcimmm bulamıyommm sizi kaydetmiştim halbuki güyaaaaa o topici yazılmayınca sayfamda çıkmıyorrrrr

canım yemek topiğine mi diyorsun, yoksa geyik topiğinemi??? yemek topiği yemek tarifleri olan yerde....geyik topiği de geyik olan yerde :) çok açıklayıcı oldu dimi :60: dur ben sana link ekliyim :)
SAĞOL BACIMMM ZATEN ARTIKIM EŞİM GELYORRR BENDE DERSE BAŞLARIM YARIN İNŞLHHHH

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/576682-ausencianin-gozuyle-kalmistik.html

bu bizim takıldığımız topik canım, ausun topiği...
iyi kaydet kaybetme bi daha :)
bi de yemek topiği var dur onu da ekliyim..
YA BEN KAYDETMEYİ BİLMİYOMMKİİİİ HERDEFASINDA BU SAYFAMIZAA YA KREDİ YAZYOM AÖF DEN GİRYOM YAHUTTTTT bilgsyrdaaa geçmiş işlemlerden bulmaktayımmmm;) ama gece geç girdiklermi kocam kızmasın diye silmiştim ondan bulamadım çok sağol bacım

:34:
Arkadaşlar hala çalışmaya başlamadığım için buralara uğramaya yüzüm olmuyor :17:

Ama sizi yukarıdaki linklere her daim bekleriz:42:
:14::14::14::14:

Tam adamına sordun ben daha kitap yüzü açmadım.Hangi dersler var onu bile bilmiyorum :)
Bende sayısalcıyım ama not tutmadan yapamam.
Çizgisiz kağıt ya da küçük boy çizgili defter olacak.
Defterin çizgileri de gri değil mavi olacak.Kırmızı mavi ve siyah pilot kalem olacak bir de.
Benim de böyle saçma sapan kurallarım var :1:
ne diyim maşallah banaaa çalışmak için ten kuralım var sınava çok az gün kalmasıııı :52::52::52::52::52:

Kızlar konu içinde diğer konuların linklerinin paylaşımı yapılmıyor. Özelden bildirin, ya da mesajlarınızdan zaten bulunur konular :34:
sevgicim bacıcımmmm çok özür diliyom arkdaşlrm adınaaaa sanırım banaaa vermeye çalıştıklarından öyle oldu kusura bakmaaaa....:16::16::16::16::16: bidahaaa böyle bişey olmaycak sözzz bendee derse başlayacammm

Yok canım benim ne özrü :38: sadece benim bölüm için değil forum genelinde böyle. Aklınızda bulunsun :34:

dün bütün gün temizilikle uğraştım hiç çalışamadım:14:
öyle bir oturdu ki içime anlatamam
her gün en az 1 ünite bitircem diye kendime söz vermiştim
gece diyorum acaba çalışsam mı ama gözümden uyku akıodu çalışamadım
bugün çalıştım 1 ünite bitirdim
ama çok uzundu zor bitti pekte anlayamadım mı ne bilmiyorum ders çalışırkende rahat bırakmıolar ki:19:
toplamda 9 ünitem bitti sevgi eklersen sevinirim

bu arada gazel senden naber
naptın çalışıyosun dimi bir ara bi gaza gelmiştin
bırakma sakın he yoksa tutuşursun seninde benim gibi çok boş vaktin yok biliyosun o yüzden her güne 1-2 ünite sıkıştırmaya çalış
yoksa bittik ki ne bittik

:14::14::14::14::14::14::14:
gözdem ahh gözdem hiç sorma valla bugün akşama kadar temizlik yaptım bende, arkadaşım gelecek eşiyle...hazırlık yapıcam yemek falan, o yüzden bugünden temizliğimi bitireyim dedim :(
ev pırıl pırıl oldu ama bende bittim :37::37:
anlayacağın ders mers çalışmadım :43::43::43:
yatmadan bi ünite bitirebilirim belki ama belki :)
çok haklısın canım yumurta totoya gelince panik ataklar basıyor beni :) sıkıştırmam lazım valla döv beni gözde döv :( :14:

gazelllll gölgen gibi ardındayımmmm:):): bilmem fark ettinmi

bende geç geldim eve 7 de veee hemene vi topladım geç olamdna süpüreyimd edim ve süprdüm belim kırıldı ufff silmeyi erteledim ses yapmam diyeee komşular için bakalım hafta sonu başlamam gerekkkk en azından kipatlarmı alayım yarınnn ;)

gazelllll gölgen gibi ardındayımmmm:):): bilmem fark ettinmi

bende geç geldim eve 7 de veee hemene vi topladım geç olamdna süpüreyimd edim ve süprdüm belim kırıldı ufff silmeyi erteledim ses yapmam diyeee komşular için bakalım hafta sonu başlamam gerekkkk en azından kipatlarmı alayım yarınnn ;)

kuzum yerim seni ben :) varlığını bilmek bile güzel :)

bende aynı takılıyom kuzum ev hanımı halimizle okursak böyle olur işte :)
otur evini temizle yemeğini yap çocuğuna bak dimi :) ne işmiz var okulla mokulla :60:

kuzum yerim seni ben :) varlığını bilmek bile güzel :)

bende aynı takılıyom kuzum ev hanımı halimizle okursak böyle olur işte :)
otur evini temizle yemeğini yap çocuğuna bak dimi :) ne işmiz var okulla mokulla :60:

kgokce bu yazınızı beğenmedi....
aman be gazelcimmmmmmmmmmm sen okursun yahuuuuuuuuuuuu eee okuda tabiii yok böyle ümitsizce sözlerr pişmanlıık vari satırlaraaa sonnnnnnnnnnnn napıyoruzzz çalışmayaaaa başlıyoz yorgunluğu atıppppp
bismillah diyoruzzzzz

Ayy çok mutluyum :)
1unite daha bitirdim toplamda 10oldu :))
10u gorduysem devamı gelir artk :))
Sallanmayn kızlar çalışın çalışın :)
Benim bi 10gun daha çalışmam lazm siznki kadar unitelerm kalması icin o kadar çok ki unitem bazen diyorum bitmez bu diye ama sonrada bska yolu yok bitcek diyorum :)

Back
X