Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Ayy çok mutluyum :)
1unite daha bitirdim toplamda 10oldu :))
10u gorduysem devamı gelir artk :))
Sallanmayn kızlar çalışın çalışın :)
Benim bi 10gun daha çalışmam lazm siznki kadar unitelerm kalması icin o kadar çok ki unitem bazen diyorum bitmez bu diye ama sonrada bska yolu yok bitcek diyorum :)
maşallah bacımmmm

sitede bukadar yoğun durupdaaaa 1 ünite değil bitirmek 1 kitap yüzü açmamak valla ayıp sizler demeden ben kendime diyorum... hafta sonu inşlh yüzüm kızarmadan gelicem yazcammmm;) inşallah :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Ayy çok mutluyum :)
1unite daha bitirdim toplamda 10oldu :))
10u gorduysem devamı gelir artk :))
Sallanmayn kızlar çalışın çalışın :)
Benim bi 10gun daha çalışmam lazm siznki kadar unitelerm kalması icin o kadar çok ki unitem bazen diyorum bitmez bu diye ama sonrada bska yolu yok bitcek diyorum :)

canım gerçekten çok tebrik ederim valla maşallah diyorum..ben hala 4 üniteyle kaldım :(
bugün çalışacam ama eğer misafirimden haber gelmezse :(
döv beni gözde :14::14::14:

canım gerçekten çok tebrik ederim valla maşallah diyorum..ben hala 4 üniteyle kaldım :(
bugün çalışacam ama eğer misafirimden haber gelmezse :(
döv beni gözde :14::14::14:

canım ya seninde misafirin gelcek o yüzden yoğunsun
yoksa sende çalışırdın
bende çarşambaya kadar her gün 2 ünite bitireyim sıkayım kendimi diyorum
sonra yavaşlıcam mecbur hala taşınamadık onun stresi beni bitiriyor zaten
sende misafirlerini ağırladıktan sonra başla yine hızlıca:54:

bi tek ben mi baslamadim hala ayy :/
herkes ne guzel calisiyor maasallah. ben okuldaki snvlarla ugrastigimdan yine son gunlere kalcam kesin. 26nisan son sinavim okulda. sonra ancak aof bakarim :/

bi tek ben mi baslamadim hala ayy :/
herkes ne guzel calisiyor maasallah. ben okuldaki snvlarla ugrastigimdan yine son gunlere kalcam kesin. 26nisan son sinavim okulda. sonra ancak aof bakarim :/

canım 26 nisan zaten ayın sonu..sakın haa, bence boş kaldığın zamanlarda az biraz bakın ünitelere..en azından kolay dersleri hallet de 26 sından sonra da zor olanlarla ilgilenirsin..pişman olma sonra canım...

Kızlar bi sorum var.Kitapları almasam sorun olur mu ? İlçede yaşıyorum 1 saatten fazla yol gidip alıyorum kitapları.. Onun yerine özet kitap almak istiyorum netten sizce ne yapayım :31:

Kızlar bi sorum var.Kitapları almasam sorun olur mu ? İlçede yaşıyorum 1 saatten fazla yol gidip alıyorum kitapları.. Onun yerine özet kitap almak istiyorum netten sizce ne yapayım :31:

Bence sorun olmaz kanka
Nettende kitabı indirip çalışabilirsin özet kitaplar ne derece yardımcı olur bilemem sistem değişti ya aöf kendi kitabından en olmaz yeri sormaya başladı.

kızlar bende hala başlamadım çalışmaya. geçen dönem aöf nin kitaplarından önemli gördüğüm yerleri yazarak kendime not çıkarmıştım başka hiç bi kaynaktan çalışmadım,sistem değiştiği için kendi kitapları yetti bana baya faydasını gördüm. yarın 1 nisan bakalım 28 ünitem var,yarın başlayıp hergün 1 ünite özet çıkarıp son günlerde sadece kendi özetlerimi çalışıp sınavlara giricem şuanki planım bu bakalım uygulayabılırsem:1:

kızlar bende hala başlamadım çalışmaya. geçen dönem aöf nin kitaplarından önemli gördüğüm yerleri yazarak kendime not çıkarmıştım başka hiç bi kaynaktan çalışmadım,sistem değiştiği için kendi kitapları yetti bana baya faydasını gördüm. yarın 1 nisan bakalım 28 ünitem var,yarın başlayıp hergün 1 ünite özet çıkarıp son günlerde sadece kendi özetlerimi çalışıp sınavlara giricem şuanki planım bu bakalım uygulayabılırsem:1:

canım hangi bölümdesin merak ettim benimde 28 ünite var ilahiyatım ben...sen?

Bence sorun olmaz kanka
Nettende kitabı indirip çalışabilirsin özet kitaplar ne derece yardımcı olur bilemem sistem değişti ya aöf kendi kitabından en olmaz yeri sormaya başladı.

Aynen orasıda doğru kank ya :26:Bakalım annemle konuşalım yarın gidip alırız belki gene :31:

dün gece bir ünite daha bitirdim sevgicim eklermisin toplamda 5 oldum :26:
bakalım devamı nasıl gelicek..ya böyle yaylana yaylana devam edicem yada bi gaza gelip tozu dumana katıcam :)
bakalım hayırlısı...bahardandır bahardan :60:

bende bugün başlıyodum güya:26: dün köpeğim rahatsızlandı bugün sabahtan beri veterinerdeyiz bir sürü antibiyotik iğne yaptılar serum taktılar insan gibi valla canım benim oda bi can,çocuğu gibi oluyo insanın içi gidiyo bişey olucak diye:5: neyse aldık geldik şimdi biraz daha iyi bikaç gün daha gidip gelip iğnemizi olucaz.birazdanda hazırlanıp işe gidicem.neyse yarın sabah işimiz kısa sürücek eve gelince en azından kolay bi dersten baslıyım bir kaç ünite cıksın aradan

bende bugün başlıyodum güya:26: dün köpeğim rahatsızlandı bugün sabahtan beri veterinerdeyiz bir sürü antibiyotik iğne yaptılar serum taktılar insan gibi valla canım benim oda bi can,çocuğu gibi oluyo insanın içi gidiyo bişey olucak diye:5: neyse aldık geldik şimdi biraz daha iyi bikaç gün daha gidip gelip iğnemizi olucaz.birazdanda hazırlanıp işe gidicem.neyse yarın sabah işimiz kısa sürücek eve gelince en azından kolay bi dersten baslıyım bir kaç ünite cıksın aradan

bende severim köpekleri ama evime sokmam, eve melek girmediği için....
geçmiş olsun canım, üzülmezmi insan yaa sonuçta oda can taşıyor....allahın yarattığı canlı..üstelik masumlar sadıklar...
kolay dersten başla bence, çok iyi oluyor zordan başlarsan çabuk bıkarsın.. benimde bi dersim bitti ikinciye başladım dün gece..bakalım bugünde bir ünite anca bitirirsem işte..:6:

yaylana yaylana olsada çalışıyorsun işte gazelcim:1:
birde bana bak
2 gündür bir bıraktım çalışmayı
tam bıraktım
kendimi dövesim geliyor valla:52:
noldu birden anlamadım ya
sıkıcı bir derse geçmiştim ondan böyle oldu sanırım zaten ders beğenmeye beğenmeye zorları en sona attım gene
sıkıcılarda ortada
kolaylar bitti:52::52::52::52:
ayy ben napıcam yaa
10 ünite bitirdim diye seviniyordum güya çarşambaya kadar 10 tane daha bitircektim 2-2 gidip
çooook beklerim daha
birileri bana kızsın bağırsın çağırsın gaza getirsin:27:

yaylana yaylana olsada çalışıyorsun işte gazelcim:1:
birde bana bak
2 gündür bir bıraktım çalışmayı
tam bıraktım
kendimi dövesim geliyor valla:52:
noldu birden anlamadım ya
sıkıcı bir derse geçmiştim ondan böyle oldu sanırım zaten ders beğenmeye beğenmeye zorları en sona attım gene
sıkıcılarda ortada
kolaylar bitti:52::52::52::52:
ayy ben napıcam yaa
10 ünite bitirdim diye seviniyordum güya çarşambaya kadar 10 tane daha bitircektim 2-2 gidip
çooook beklerim daha
birileri bana kızsın bağırsın çağırsın gaza getirsin:27:

bana bak gözdeee, senin saçnı yolar eline veririm tembel tosbağa :)
yok ev taşıyacaklarmış yok annesi çalışıyorda işler yemekler buna bakıyormuş yok kardeşinin yükü varmış mış mış...:60:
ban bak banaaa...yermiyiz bunları biz...kır dizini otur evinde al kitabını oku...
sen çalışma çalışma sonra da vay efendim aöf şöyle aöf böyle yok derslerim çok fazla aman yok büt kalktı falan vs :60:
ayy gözde çok güldüm :60: ciddiye almıyon dimi kuzum, takılıyom nazım geçiyor diye :52::52::52::52:

bana bak gözdeee, senin saçnı yolar eline veririm tembel tosbağa :)
yok ev taşıyacaklarmış yok annesi çalışıyorda işler yemekler buna bakıyormuş yok kardeşinin yükü varmış mış mış...:60:
ban bak banaaa...yermiyiz bunları biz...kır dizini otur evinde al kitabını oku...
sen çalışma çalışma sonra da vay efendim aöf şöyle aöf böyle yok derslerim çok fazla aman yok büt kalktı falan vs :60:
ayy gözde çok güldüm :60: ciddiye almıyon dimi kuzum, takılıyom nazım geçiyor diye :52::52::52::52:

gözlerim pörrttttleye pööörrtleye okudum:9::9::9::9::9:
moralmen çökmüş durumdayım şu an
bu moral bozukluğuyla ders falan çalışamam kaş yapayım derken göz çıkardın:27::52::52::52::52::52:
şaka bi yana sıra gelmiyor ya ben napayım
bak şimdi kardeşime ses bilgisi çalıştırmaya gidiyorum:52::52::52:

gözlerim pörrttttleye pööörrtleye okudum:9::9::9::9::9:
moralmen çökmüş durumdayım şu an
bu moral bozukluğuyla ders falan çalışamam kaş yapayım derken göz çıkardın:27::52::52::52::52::52:
şaka bi yana sıra gelmiyor ya ben napayım
bak şimdi kardeşime ses bilgisi çalıştırmaya gidiyorum:52::52::52:

hahaha :60: gözde sorma sana gazı verdim ben pöfff acınacak haldeyim :)
bugün bir ünite bitirecektim....:37::37::37:
ne mi oldu tam elime kitabı aldım akşam yemekten sonra, dip komşu geldi :35::35::35:
hay dedim yaa, ben napiiym kuzum iştah var istek var, ama nasip depil sanırsam :60: hani isteksizlik diiil yaneee :52::52: suçsuzum :33::33:

Back
X