- 20 Haziran 2012
- 2.010
- 32
- 88
Hanım hanımm sen benim bitirdiğim üniteleri niye tabloya eklemiyorsun bakayımToplamda 10 ünite oldu ekle de motivem daha yükselsin
![]()
rakip gelmiş sanki bana

hemen 11 olmam lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanım hanımm sen benim bitirdiğim üniteleri niye tabloya eklemiyorsun bakayımToplamda 10 ünite oldu ekle de motivem daha yükselsin
![]()
naptın seennnnn yaaaaaa
hadi bitirek bari
bak sırf sen istedin diye he yoksa banyo yapıp yatmaya gidiyordum son bir kez bakayım demiştim
bakmaz olaydıımmmmmmm görmez olaydııııııııımmmmmmmmmmmmmmm![]()
oleeeyyyyy yoldaş buldum kendime :)
valla hiç iştahım yoktu kız inan elim kolum döklüyor...:)
ama sen he dedin ya :) hadi bismillah...:) ben başlıyorum yaklaşık 20 sayfa civarı benimki...bitince buraya yazarım...denk gelirsek dedikodu yaparız :) gelmezsek şimdiden öpüyorum fıstığım![]()
rakip gelmiş sanki bana
hemen 11 olmam lazım![]()
çok teşekkür ederim eklediğiniz ve de cevap verdiğiniz için...
34 ünite evet .. bitirdikçe günlük dönüt veririrm inşlh henüz inanın kitaplarımın ,derslerimin adını dahi bilmemekteyim... AYIP ama ne yazıkki böyle....
sizde sanırım mezun olmama isteği daha hayırlı bir noktaya geçiş için yahut kpss için düşünmektesiniz... ne diyim herşey gönlünüzce olsun...
sanırım ygs yede girmişiniz inşlh iyi geçmiştir sevgi meleği?
![]()
Namaz da gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış o misal :)) kendim çalışmayınca sizi de mi öyle sanıyorum nedir![]()
canım 26 nisan zaten ayın sonu..sakın haa, bence boş kaldığın zamanlarda az biraz bakın ünitelere..en azından kolay dersleri hallet de 26 sından sonra da zor olanlarla ilgilenirsin..pişman olma sonra canım...
eneeee bunlar ciddi ciddi ders çalışıo len bide üniteleri sayıyolar
kim önde len söyleyin bakimeh bende başlayıp geçmezssem alayınızı yakmazsam
çok ayıp çokyavaş alın kızlar ne bu böyle çalışan var çalışamayan var
![]()
gazelciğim geçmiş olsun canım
bende dün dondurma yedim bugün boğazım şişmiş
ve yine dün çalışmadım
ama karar verdim kesin bundan sonra her gün 2 ünite 2 ünite gidicem başka yolu yok
adacığım maşallah ya ne hızlı gidiyorsun rüyama girmiştin he
seni görünc eutanıyorum ben ya:26:
diğer kızlarda yavaş yavaş başlamış hep bu ara ders çalışanlarda bir artış var maşallah![]()