Evet canım 35 lira fiyatı.. Konu anlatımlı değilde konu özetli desek daha doğru olur..
senin aldığın kitap soru bankası olarakmı geçiyor cnm yoksa konu anlatımlımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 35 lira fiyatı.. Konu anlatımlı değilde konu özetli desek daha doğru olur..
Varya konu çalışmaktan sıkılıyorum ama soruya gelince yavaş yavaş çözüyorum işte..
Bu muratın kitabındada amma soru var nasıl bitecek onlar..
Haa bide bugün çoookk çok mutluyum Allah nasip ederse yarın kuran öğrenmeye başlayacağım...
İş yerinden çok sevdiğim bi arkadaşım öğretecek içim içime sığmıyo.. Bugün akşam başladım harfleri falan biliyorum zaten kısa kısa ayetleri okumaya çalıştım..
Ama yanımda bana birebir gösteren bi insan olunca çok güzel öğreneceğim inşallah..
Hadi ben gideyimde çalıştığım ünitenin sorularında çözeyim az daha.. Muratın konu anlatımlı kitabını aldım ya bi ünitenin sonunda yaklaşık 100 soru var anaaammm çöz çöz bitmiyor ama mümkün değil zaten her ünitenin o kadar sorusunu çözebilmem, gücümün yettiiği kadar işte..
senin aldığın kitap soru bankası olarakmı geçiyor cnm yoksa konu anlatımlımı
canım inan o dediğin soruları bi çözsen varya iyice beynine kazınıyor, çok güzel öğretiyor...sınava girince hep gözünün önüne geliveriyor...ben başarımı murata borçluyum
bu arada canım çok sevindim kuran öğrenmene, laf olsun diye değil gerçekten çok çok sevindim, rabbim daim etsin inşallah bırakmazsın...inşallah sular seller gibi okumaya başlarsın...ben yakın olsam hiç üşenmem hergün gelir evine öğretirim inan seve seve yaparım bunu..rabbim nasip ederse zaten kuran öğreticiliği için çabalıyorum inşallah aöf bitince ilk fırsatta görev imkanı çıkar bana...dualarını eksik etme nolur...hakkımızda hep hayırlısı olsun inşallah...
Konu anlatımlı kitap olarak geçiyor canım her üniteyi 2 sayfada özetlemişler arkasındada yaklaşık 100 civarı soru var pekiştirmek için gayet güzel bana göre..
Ayy canım benim böyle söylemen bile yeter.. Bakalım bugün başladım gayet güzeldi nasıl heycanlıydım çocuk gibi.. Hergün düzenli çalışıcaz inşallah çözeceğim sular seller gibi... Seninde inşallah isteğin olur senden çok güzel bi eğitici olur hem biliyomusun.. Çok sabırlı ve olgun birisin..
hahhah aynen katılıyrum cnm sana 4tane kitapım bitti elimde soru bankası bulamıyorum gelmemiş bir arkadaşa baktırdım 6.dönem derslerinide paylaşmışlar sen baktınmı cnm paylaştılarmı kitapları netten