- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
ausenciacım oy verdim ama umarım doğruyapmışımdır arkadaşım.
yemeğinide ünitenide tebrik ederim![]()
Bende oy kullandım auscuğum![]()
Teşekkür ederim şekerler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ausenciacım oy verdim ama umarım doğruyapmışımdır arkadaşım.
yemeğinide ünitenide tebrik ederim![]()
Bende oy kullandım auscuğum![]()
Bende işletme 4. sınıfım cumartesi tek ders pazar 4 ders koymuşlar saçmalık ya.
Bozma moralini canım benim , zorlandığın üniteleri tekrar edersin .
Geyiğe gel bir daha girince , biberoooooooooooon geldi![]()
Bende işletme 4. sınıfım cumartesi tek ders pazar 4 ders koymuşlar saçmalık ya.
benimde en zor dersleri bir güne koymuşlar..kolay olan üçünüde pazara koymuşlar..tövbe yarabbim...
dersin birini bitirip kolaylayacam derken ikinci zor dersle cebelleşecez...çok saçma...
ama seninki de köt olmuş be stanki...insan bi pay eder yahu...bir ders için sınava gidicen...![]()
auscum bende oyumu verdim süper bi menü olmuş gerçekten bu arada baya iddialısın sonuçlar güzel maşallah hadi bakalım inşallah sen kazanırsın...:)
bende 4 dersimi full bitirdim..geri kaldı 3 ders...
arapça
bilgisayar
hadis....
hadise bugün başlıyacam yatana kadar nasipse bir ünite bitirmeyi düşünüyorum inşallah tabi :26::26:
test çözmeye zaman kalmıcak yaa üfff...testsiz olmazzz yapamam sınavda..illaki çözmem lazım pekişiyorum iyi oluyor...
tekrar etmeye zamanım zaten yok ama test çözerken bi nevi tekrar oluyordu zaten
allahım yardım et hepimize...
toplamda 19 oldu sevgicim eklermisin
bugün benden tık yok
çok feci yorgunum
bu yeni ev işi beni benden aldı
isyan bayrağını çekmeme çok az kaldı:95:
Allah hepimize yardım etsin, emeklerimizi zayetmesin.
bana yine kampus çıkmış yaa inanmıyorum
çok dua ettim kampus olmasa diye, sabahın 6 sında yola düşecem yine, bir buçuk saat yol öfff
arkadaşlarıma hep yakınlardaki okul çıkıyor bana neden hep kampus çıkıyor![]()
Aminnnnnnnnnn canım .
Bak gördün mü başlayamadım , nasıl bitecek diyordun , 4 ders bitti bile . Hem de çok kısa sürede.
Ahhh ahhhh ben ne yapayım kuzum ? İçimden çalışmanın ç si gelmiyor
Yarışmadaki dileklerin için sağol canım , biliyorum hep destek tam desteksin.
Arkadaşlar , sizde bana destek olmak ister misiniz oylarınızla
ZEYTİNYAĞLI KURU DOLMA VE BUĞDAY SALATASI ile yemek yarışmasındayım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-45.html#post29913881
Sabır kuzum sabır , az kalmıştır işler artık. 19 ünite bitirmişsin bile bak , bardağın dolu tarafına bak azıcık
Aminnnnnnnnnnn.
Offf ya böyle her duaya amin diyorum da , çalışmadan da olmaz ki.Az çalışma şevki gelse içime artık.
Keşke bana da kampüs çıksa... O kadar saçma yerlere vermişler ki, nasıl yetişeceğimi bilmiyorum otobüslerleAslında kampüs bile bana uzak ama, okul aramaktan iyidir en azından
auscum şaka bi yana artık kuzum çalışman lazım bak iki hafta kaldı..:26::26:
inan oturmakla o üniteler bitmiyor...çatlasak da patlasak da ya herro ya merro deyip alıcaz kitabı elimize...
ben 17 ye tamamladım üniteleri...son 3 dersim kaldı demiştim ya, hadise başladım az önce bitti bir ünitesi...
devamı gelcek inşallah...
ama ahretim inan artık bi gaz vermen lazım kendine... çalışma isteğim yok diyorsun ya, hah işte bu istek gelmediği zaman aklına getir beni..biliyorsun meseleyi canımbu halde bile çalışmaya çalışıyorum....
sende başla bi an önce hadi gayret...besmelesiz başlanan her iş noksan kalırmış..çek bir besmele kov o pis şeytanı başından...gör bak nasıl gidecek arka arkaya...sen zaten sabahlara kadar oturuyorsun, 3 gün üstüne düşsen yarılarsın zaten..hadi canım benim bekliyorum ünite haberlerini..![]()
Bugün 2 ünite bitirdim sadece...
kızlaaar söylemeden duramıycam bugün 3 ünite çalıştım şuan son üniteye geçmiş bulunmaktayım şaftım kaydı pert olmuş durumdayım bitirmeden yatmıycam.kalıo 9 ders![]()
Ya her bölümüm Murat Yayınları soru kitapları var mı ki:44::44:aöf kitaplarını bitirdim şimdi murat yayınları soru bankası aldım ordaki ünitelere çalışıyorum ve soruları çözüyorum
Ya her bölümüm Murat Yayınları soru kitapları var mı ki:44::44: