Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Selam kızlar.. Bugün çok kötü bi gün geçirdim ve saatlerdir ağlıyorum gözlerim yumuk yumuk oldu..
Yetişmeyecek bu üniteler biliyorum ama zor bela bugün sadece 1ünite çalışabidim..
Gazelcimm seninde canın sıkkınmış okudum belkide şu an aynı durumdayız benimde içim öyle sıkkın ki..
Allah ferahlatsın inşallah kuzum ona sığınmaktan başka ne gelir ki elimizden..

sorma hayatcım bende sıkıntılardayım rabbim feraha kavuştursun tüm dertli olanları...şükürden ayrılmayalaım inşallah..
allaha sığıncaz canım..üzülme atlatıcaz inşallah...hayat devam ediyor üniteleri bırakma sakın...ağlaya ağlaya çalışmanın ne demek olduğunu inan senden daha iyi bilirim belkide...
rabbim güldürsün yüzümüz inşallah ..ha gayret canım...

Ben 1 ünite daha b,t,rd,m ,içten gelerek çalışınca oluyormuş cideen:)

Ben bütün ünitelerimi bitirmiş bulunmaktayım. Hani nerde bana tebrikler :36::36:

Adacım bütün tebrikler senin tatlım :46::46::46::46::46::46:

2 haftada tekrar yapar ya da soru çözersin , ohh miss , bomba :32:

Ne 2 hafta mı dedim ben :53::53::53::53:

Ben daha 1 ünite çaılştım :52:

Selam kızlar.. Bugün çok kötü bi gün geçirdim ve saatlerdir ağlıyorum gözlerim yumuk yumuk oldu..
Yetişmeyecek bu üniteler biliyorum ama zor bela bugün sadece 1ünite çalışabidim..
Gazelcimm seninde canın sıkkınmış okudum belkide şu an aynı durumdayız benimde içim öyle sıkkın ki..
Allah ferahlatsın inşallah kuzum ona sığınmaktan başka ne gelir ki elimizden..

Ne oluyor kuzularım size yaa , dualarım sizinle .Hadi ferahlasın içiniz biraz inşallah :16:

Benim de son 2 ünite kaldı:32::32:

Ooooooo sana da tebrik mesajlarına az kalmış canım :34:

Bititrene sadece tebrik mesajı mı atıyonuz,Konfeti patlatmanızı beklyodum:27:

Böyle etkinlikler tam benlik canım , sen yeter ki konfeti iste :34:

Topiğin boş işler müdürüyüm ben , ders çalışmak haricinde her türlü etkinlik bende , tebrik , tedarik , motive , saçından sürüyüp derse yollama ...:52:

Bitirince ıslık çal , partini hazır bil :32:

Back
X