Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Gazel ve ada; inegole esimin akrabalari nedeniyle cok gidiyoruz. Orda bi magaza var ilsu butik diye resmen gideyim de kiyafet alayim diye bekliyorum. Ordan aldgm seyler kadar sevemiyorum hic biseyi :) bir de kofte, uff mis.
Bi de persembe gunu kurulan pazarin hastasiyim ne kdr taze lezzetli dogal seyler satiliyor. Bayiliyorum inegole :))

Vira bismillah dedim var 3 konu bitirdim.
Her gün 3 konu gidersem çok rahat yetiştiririm.
Toplam ünite : 36
Bitirilen ünite: 3 :ssz:

aöf kitapları dışında çalıştığız kaynak var mı ?

murat veya karacan bunlarla verim alan varmı ?
bölümüm kamu yönetimi 3.sınıf ve aöf kitaplarından çalıştığım kadarıyla sınavlarım iyi geçmedi :14:

Gazel ve ada; inegole esimin akrabalari nedeniyle cok gidiyoruz. Orda bi magaza var ilsu butik diye resmen gideyim de kiyafet alayim diye bekliyorum. Ordan aldgm seyler kadar sevemiyorum hic biseyi :) bir de kofte, uff mis.
Bi de persembe gunu kurulan pazarin hastasiyim ne kdr taze lezzetli dogal seyler satiliyor. Bayiliyorum inegole :))

cemrecim geldiğinde haber ver görüşelim :) neresiymiş o butik bi kurcalayalım kız kıza altını üstüne getirelim :)
canınız çekecek şimdi, az önce eşimle hastaneye gitmiştik acıktık köfte yiyelim dedik..çok lezizdi...:56: gel de yiyelim cemrecim ayıpsın :) cosur cosur dumanı üstünde :)

aöf kitapları dışında çalıştığız kaynak var mı ?

murat veya karacan bunlarla verim alan varmı ?
bölümüm kamu yönetimi 3.sınıf ve aöf kitaplarından çalıştığım kadarıyla sınavlarım iyi geçmedi :14:

ben murattan çalışıyorum canım memnunum....puanlarım gayet iyi...
aöf kitapları tama çok detaylı ve güzel anlatıyor ama okadar uzun uzun almış ki okuduklarımdan bişey anlamıyorum ki sıkılıyorum uzadıkça..boşa okumuş gibi hissediyorum...sanırım sende öyle oldun...
bölümden bölüme yardımcı yayın değşiyor, ben ilahiyatım murat çok iyi...ama senin bölüme hangisi iyi gelir bilemeyecem...

cemrecim geldiğinde haber ver görüşelim :) neresiymiş o butik bi kurcalayalım kız kıza altını üstüne getirelim :)
canınız çekecek şimdi, az önce eşimle hastaneye gitmiştik acıktık köfte yiyelim dedik..çok lezizdi...:56: gel de yiyelim cemrecim ayıpsın :) cosur cosur dumanı üstünde :)

Ohhhhh ohhhhhhhhhh Allah muhabbetinizi artırsın :63::63::63:

O inegölde bir bensiz buluşun hele siz :19:

Köfte partisi olacak ve aus çağırılmayacak haaa :52:

Eeee peki , size en güzel dualarımı sunuyorum o zaman . Mesela gazelcim , sevgili kayınvaliden size gelsin 3 yıl yatıya :24::24:

Sevgili topik editörüm , meleğim , daha çalışmaya başlamadım :26:

aöf kitapları tama çok detaylı ve güzel anlatıyor ama okadar uzun uzun almış ki okuduklarımdan bişey anlamıyorum ki sıkılıyorum uzadıkça..boşa okumuş gibi hissediyorum...sanırım sende öyle oldun...
bölümden bölüme yardımcı yayın değşiyor, ben ilahiyatım murat çok iyi...ama senin bölüme hangisi iyi gelir bilemeyecem...

mesela eşim yarın akşam yine gitcek, ama ben bu kadar sınav arasında imkanı yok gelemem bu aralar, şu sınavları bir atlatalım kafamız rahatlasın, inşallah geldiğimde müsait olursan görüşürüz. uff köfte deme yaa
ben et sevmem halbuki, ama ona asla hayır diyemiyorum :18::18:

Eeee peki , size en güzel dualarımı sunuyorum o zaman . Mesela gazelcim , sevgili kayınvaliden size gelsin 3 yıl yatıya :24::24:

Sevgili topik editörüm , meleğim , daha çalışmaya başlamadım :26:

aşkolsun Auscum
köfte partisi falan değil, madem ki Gazel orada, ben de arada gidiyorum, ikimiz de orda olursak görüşürüz yani, bu topikte büyük çaplı bir şey organize edilirse -inegöl olur başka yer olur- bu organizasyonun onur konuğu olursun merak etme :52::52:

mesela eşim yarın akşam yine gitcek, ama ben bu kadar sınav arasında imkanı yok gelemem bu aralar, şu sınavları bir atlatalım kafamız rahatlasın, inşallah geldiğimde müsait olursan görüşürüz. uff köfte deme yaa

aşkolsun Auscum
köfte partisi falan değil, madem ki Gazel orada, ben de arada gidiyorum, ikimiz de orda olursak görüşürüz yani, bu topikte büyük çaplı bir şey organize edilirse -inegöl olur başka yer olur- bu organizasyonun onur konuğu olursun merak etme :52::52:

Onur konuğuna 2 porsiyon köfte var değil mi :1:

Bende çok yakınım oralara canım , İstanbuldansa ,gelirken buradan geçeceksiniz :34:

Üzülme auscum bende çalışamıyorum çok hastayım yatak döşek haldeyim.

Geçmiş olsun meleğim , grip falan mı ?

her zaman beklerim canım, çok sevindim..:)
hatta gireriz kol kola, o mağaza senin, bu mağaza benim gezeriz :) :32::32:

İnegöl'de bir organizasyon yaparız artık :52: Cemre sende mi Bursa'dasın?

ahretim öyle beddua mı olur, :) bedduaların alasını yapmışsın :9::9::9:
inegölde buluşacaz köfte yiyecez ve senden habersiz he?? aman yarrabbim duymamış olayım :19:
senin ismini yazmaya bile lüzum görmedim ki ahretim sen zaten asıl şahıssın kuzum, senin gelemem mazeretim var ık mık diyecek bir lüksün olmadığı için sormaya bile lüzum görmüyorum....inegöl- buluşmak- ve köfte üçlüsünün baş katılımcısısın ona göre...sensiz geçermi o köfteler boğazımdan heçç :)

müsait olursan ne demek cemrecim, sen haber et ben müsait ortamı yaptım bil... :32::32:

aşkolsun Auscum

ausuma özel ızgarada kızarttıracam köfteleri, cosur cosur :) cemrecim yağları damlaya damlaya oyy :56::56:

Onur konuğuna 2 porsiyon köfte var değil mi :1:

ayıpsın ahretim, ızgarayı o gün bize kiralıyacaz, sadece bize özel olacak :60:

Bende çok yakınım oralara canım , İstanbuldansa ,gelirken buradan geçeceksiniz :34:

Geçmiş olsun meleğim , grip falan mı ?

İnegöl'de bir organizasyon yaparız artık :52: Cemre sende mi Bursa'dasın?

bakın ortak nokta benim :) ortadayım yani kuzeyin güneyin doğunun batının orta noktası inegöl :) burda buluşucaz ona göre...:)

Toplam 6 ünite çalıştım. Ders çalışma şevkimi kaybettim. 2 günde 1 üniteyi bitiremedim.

Haydi bismillah 42unite yine :):)
Toplam 84 şaka gibi ya :)
Ama ben 84un 84une birden bakamıcam tabi 42si biter inşallah
Bu gece 2unite bitirmeyi planlıyorum umarım biter

bölümden bölüme yardımcı yayın değşiyor, ben ilahiyatım murat çok iyi...ama senin bölüme hangisi iyi gelir bilemeyecem...[/QUOTE]

bende aöf kitaplarını okudukça boşa okumuş hissine kapılıyorum
ilk dönem murat yayınlarının soru bankasını aldım
okadar çok soru yapmışlarki aöf kitabıma şükrettim :26:

ahretim öyle beddua mı olur, :) bedduaların alasını yapmışsın :9::9::9:
inegölde buluşacaz köfte yiyecez ve senden habersiz he?? aman yarrabbim duymamış olayım :19:
senin ismini yazmaya bile lüzum görmedim ki ahretim sen zaten asıl şahıssın kuzum, senin gelemem mazeretim var ık mık diyecek bir lüksün olmadığı için sormaya bile lüzum görmüyorum....inegöl- buluşmak- ve köfte üçlüsünün baş katılımcısısın ona göre...sensiz geçermi o köfteler boğazımdan heçç :)

ausuma özel ızgarada kızarttıracam köfteleri, cosur cosur :) cemrecim yağları damlaya damlaya oyy :56::56:

bakın ortak nokta benim :) ortadayım yani kuzeyin güneyin doğunun batının orta noktası inegöl :) burda buluşucaz ona göre...:)

Ben senin doğunda kalıyorum ama hiç isteyerek gelmeyeceğim bunu söyleyebilirim. Çünkü tercihlerimizin dışı bir yer olduğu için iyi bir şok yaşadık... Yine de elbet bir hayırlısı vardır diyelim...

bende aöf kitaplarını okudukça boşa okumuş hissine kapılıyorum
ilk dönem murat yayınlarının soru bankasını aldım
okadar çok soru yapmışlarki aöf kitabıma şükrettim :26:[/QUOTE]

canım aslında o farkı idrak edince muratın nekadar faydalı olduğunu anlıyorsun...
aöf kitapları konuyu uzun tutmuş, ünite sonuna 5 tanecik soru koymuş..sorularda okadar basit ki sınavda hiç çıkmayan tarzda...
ama murat yayınları konuyu kısa tutmuş sıkmadan okuyorsun, ünite sonuna da en az 20 soru koymuş soruları çözdükçe öğreniyorsun..
bu farkı idrak edince çok daha verimli öğreniyorsun...ama karar senin tabi...bölümden bölüme değişebilir tabi...etkilemek istemem..sadece benim fikrim bu..rabbim hepimize kolaylık versin...

Back
X