Krediyle ev alırken

Hahah bu yorum çok hoşuma gitti, doğru söze ne denir siteyi ve evi çok beğendim açıkçası. Aklımda bahçe katı da yoktu hep ara kat gezdim bu zamana kadar ama bu evi daha görmeden ilanda beğendim. Gezince de içine girer girmez ferah buldum, sitede de oturum başlamıştı hoşuma gitti yani bilmiyorum… kiraya verme düşüncesiyle yola çıkıp kiraya vermeye kıyamıyorum şu an :)

Çorlu buraya 1 buçuk saat ya o kadar da değil. Acil bir şeyde atlar gideriz. Güvenlikli Site içi olduğundan öyle dadanan filan da olmaz. Tanıdık da var o şehirde. Eminevim kurasız sistemden yeni haberdar oldum, araştırıyorum.

Hahah bu yorum çok hoşuma gitti, doğru söze ne denir
Çünkü ben de biraz öyleyim hahshshdh

Sıfır daireyi alıp kiraya vermek de zor geliyor insana. Tekrar söylüyorum, kiracı profiline güvenmeyin. Bir arkadaşım var, karı koca öğretmen-doktor. İki kızları vardı. Kiradalardı, kendi evlerini alıp taşındılar. Sonra gelen kiracı demiş ki burada oturanlar Suriyeli miydi? Çocuk faktörü devreye girince evin içinden geçiliyor. Geçen sene eski ev alıp içini yenilettik. Çocuklar şimdiden içinden geçti evin.

Şu anda oturduğum evde daha önce karı koca doktor çift oturuyormuş. Çocukları da vardı. Ben hayatımda böyle bir pislik görmedim her yerde , özellikle mutfakta. Mutfağı baştan yeniledim öyle söyleyeyim . Parkelere sistre cila yaptırdık. Anca kendine geldi ev yani. O yüzden cillop gibi evin ne hale gelebileceğini tahmin edebiliyorum. Ev şu an tarla başı bi yerde ama ilerde çok değerlenecek diyorlar bilmiyorum ya. Tamamen hissşyat yani eve çok yükseğim şu an. Pişman olmam ilerde diye düşünüyorum

Beylikdüzü çok mu kötü? İstanbul’u tanımıyorum da çok duyduğum için merak ettim.
Kötü değil ama uzak bir yer bayağı, Tekirdağ a daha yakın. Deprem açısından da zemini en riskli yerlerden. Bir de çok sahte ilan var açıkçası bölgeyi iyi bilmek lazım, pek bilmiyoruz biz de .

Beylikdüzü çok mu kötü? İstanbul’u tanımıyorum da çok duyduğum için merak ettim.
İstanbul'da 1 sene yasadım aslında kötü değil galiba orada yapılan evler filan cok güzel ama Beylikdüzü'nde oturum için işinin okulunun Beylikdüzü ve çevresinde olması gerek.

Beşiktaş, Kadıköy, Taksim vs gibi yerlere ulasım olarak uzak kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…